Skocz do zawartości

C.A.R.S.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nakręciłem się na C.A.R.S. od samego początku i mam nadzieję, że kwiecień to już ostateczna data ;) Na PS4 posucha z dobrymi racerami (DC to trochę inny target), więc każdy fan wirtualnej motoryzacji i nie tylko czeka na ten tytuł. Osoby, które mają już w domu Thrustmuster'a lub inną dobrą kierownice czeka z pewnością genialny szpil. Ja niestety na padzie, ale i tak zabawa będzie przednia.

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Opublikowano

Śmiej się ale ja chyba jestem jedyną osobą, która się z tego na prawdę cieszy. Mam zamiar kupić nową kierownice pod PS4, do tego rurki PVC i fotel kubełkowy. Złożyć z tego swój własny setup. A im później Carsy wyjdą tym lepiej na tym wyjdę, bo teraz mam sporo pracy i brak czasu na zabawy z piłką i wiertarką. :D Maj mi jak najbardziej pasuje. 

Opublikowano

Ja się śmieję bo od początku twierdziłem że to nie może się udać, chcieli grę wydać na wszystko na czym można grać, nie wierzyłem w to że to może się udać, tak jak ktoś słusznie zauważył, strach kupować Day1, poczekam na recenzje.

Opublikowano

Ussr to nie dziwne, że tobie może pasować. Jak dla mnie to jest niepoważne. Już reklamują na playstation access. A tu taki (pipi).

Po szitstormie jaki spadł na Drivecluba wolę aby przekładali grę niż wypuścili bubla. 

Opublikowano

Jasne ze lepiej poczekac i dostac doszlifowany produkt ale niech sie ku.wa w koncu konkretnie okresla z data premiery a nie zwodzic ludzi za nos w taki sposob. Ja w ubieglym tygodniu mialem brac urlop na poczatek kwietnia specjalnie na premiere... Po tym opoznieniu juz zupelnie zglupialem i zaczynam watpic aby SMS mialo w ogole jakas strategie wydawnicza. Ta gra moze rownie dobrze wyjsc w maju jak i w lipcu czy w listopadzie jak to wczesniej obiecywali ;)

Opublikowano

Przypomnij sobie jak EA naciskała SMS żeby wypuścili Shift 2 Unleashed na czas ogłoszonej daty premiery. No i wypuścili grę że ja pi3rdole, w pierwszych tygodniach była całkowicie nie grywalna a internetowe fora zalewały posty poszukujące grywalnych ustawień zarówno pod pada jak i pod kierownice. 

Może poszli po rozum do głowy, skoro projekt jest finansowany przez graczy to nie mają żadnego obowiązku ani z góry ustalonej daty. Niech szlifują te grę nawet do grudnia to może Sony Polyphony Digital zobaczy że ma konkurenta to i GT7 dzięki temu powinno być lepsze. 

Opublikowano

W deszczu wyglada elegancko bardzo zwłaszcza biorąc pod uwagę to co wymienił ficuś.

Opublikowano

No jeśli to prawda to niech i przełożą premierę o kolejne pół roku, albo o cały rok a nawet dwa, pięć lat dziesięć. Niech w ogóle skasują cały projekt żebyś mogli w to ostatecznie zagrać.  ^_^

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Nie wiem po cholerę te krople na ekranie przy widoku z za auta. 

Da się to wyłączyć?

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

te momenty z astonem i dziwne "merdanie" ogonem śmierdzi mi modelem jazdy z Shifta. Obym się mylił.

No przecież to twórcy Shifta więc heloł.