Skocz do zawartości

C.A.R.S.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

O i można wyłączyć te zyebane krople deszczu na ekranie. Wspaniałe info :)

Czyli kolejny ukłon dla randomów, nastepnym razem jak wsiądziesz do samochodu nie zapomnij też tej opcji włączyć

Rozumiem, że jak prowadzisz auto to jedziesz z widoku za autem  :reggie:

Krople na kamerze za autem to zwykły idiotyzm.

Edytowane przez DonSterydo
Opublikowano

w singlu pal licho ale w multi gdy przyjdzie rywalizacja z innymi graczami to na bank kazdy te efekty graficzne powylacza by miec przejrzysty obraz

Opublikowano

DriveClub jest dla mnie ideałem sieciowego ścigania, ale jak będziecie się zachwycać PCars to pewnie kupie, widok z kierownicy wydaje się równie dobry jak w DC więc spełnia pierwsze kryterium bym się tym zainteresował.

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

Optymalizacja tragiczna zarówno na Xone jak i na PS4, nie dość, że framerate potrafi chrupać nawet bez warunków pogodowych, to jeszcze tearing. Normalnie jak GT5 na PS3.

Niestety, no buy. Turn 10 dalej niedoścignionymi mistrzami optymalizacji w racerach.

Opublikowano

do przewidzenia to bylo - przy tylu autach na trasie, zmiennej pogodzie i porze dnia nierealne bylo by taki dev przy dosc dobrej oprawie wycisnal betonowe 60fps, nie lubie tak plynnego i mozno skaczacego frameretu, juz serio wolalbym opcje zablokowania na 30fps

bardzo jestem ciekaw gloryfikowanego turn10, bez durnoty CW, oni zawsze celowali i osiagali betonowe 60fps za co im chwala - jednak jesli serio kolejna duza czesc forzy znowu bedzie bez kropli deszczu i zmiennej pogody to bedzie to juz lekka zenada, jesli to wprowadza to jestem bardzo ciekaw oprawy jak i plynnosci, w kazdym badz razie chyba najambitniejsza odslona przed nimi i prawdziwy test dla tej firmy

Gość DonSterydo
Opublikowano (edytowane)

CARS na konsolach powinno być w 30 FPS. Taka jest prawda. Żeby jeszcze framerate latał między 50 a 60 z tymi wszystkimi ficzerami, to rozumiem.