Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Nie moge wytrzymać cisnienia :P znacie jakąś dobrą firmę, która nie dyma klientów, gdzie na uczciwych zasadach można wziąć 200 zł pożyczki na dowód ? :D

Sklep z grami na wymianę. Na pewno masz jakieś tytuły które są "warte" aby wymienić je na PC z jakąś symboliczną dopłatą.

np.

https://pl.webuy.com

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 158,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pstryczek w nos w strone Codemasters   http://www.youtube.com/watch?v=uCtiKDRvPW4&feature=player_embedded

• Pozyskano licencje na Merca.   1952 300 SL W194 1971 300SEL 6.8 AMG ‘Rote Sau’ 1989 Sauber C9 1990 190E 2.5-16 Evolution 2 DTM 1998 CLK-LM 2012 SLS AMG GT3 2012 C-Class Coupe DTM 2013 A45 AMG 2010 S

• Moje customowe ustawienia kamery z kasku. Standardowa "helmet cam" jest dla mnie niegrywalna wiec postanowilem tak dopasowac ustawienia zeby gralo sie przyjemnie/naturalnie, nie tracac przy tym imers

Opublikowano

Nie mam nic na wymianę, a Carsy chce na PS4.

Widzieliście ten filmik ? 

Kurde po prostu poezja. Jak to chodzi, wygląda, klimat, wczuwa, model jazdy, dźwięk :obama: 

Edytowane przez orion50

Opublikowano

Przecież w grze masz taką zakładkę, w profilu.

Pewnie chodzi mu o to że jak się w pracy op#@%$la to bez konsoli popatrzy sobie na swoje staty;)

Opublikowano

Czytam sobie oficjalne forum P.Cars i ludzie piszą, że za 6 miesięcy PS4 i X1 prawdopodobnie otrzymają możliwość gry na kierownicach Logitecha. Właśnie za 6 miesięcy traci ważność patent na Force Feedback, którego posiadają kierownicę marki Logitech, tak więc jeśli Sony się postara i dogada się z Logitechiem to dostaniemy wsparcie dla starych, ale jarych kierownic. :)

Opublikowano

Czytam sobie oficjalne forum P.Cars i ludzie piszą, że za 6 miesięcy PS4 i X1 prawdopodobnie otrzymają możliwość gry na kierownicach Logitecha. Właśnie za 6 miesięcy traci ważność patent na Force Feedback, którego posiadają kierownicę marki Logitech, tak więc jeśli Sony się postara i dogada się z Logitechiem to dostaniemy wsparcie dla starych, ale jarych kierownic. :)

Byłoby bardzo fajnie bo ja nie jestem w stanie wytłumaczyć żonie że wydałem 1300 złotych na kierownicę (Thrustmaster). Może niższą kwotę za Logitecha podciągnę pod syna bo młody lubi sobie pojeździć:)

Opublikowano

Przegralem juz jakies 10h. Na piecyku, ustawienia ultra, gra wyglada momentami oblednie. Jezdzi sie swietnie musze powiedziec. Denerwuje mnie w sumie fakt ze malo jest zwyklych samochodow do wyboru, choc dla innych moze to byc zaleta. Wkurza tez myk gdy jakis samochod lekko nas stuknie a nasz samochod koziolkuje jak szalony. Wiecej grzechow nie pamietam.

Opublikowano

wybrałem na początku karty robie drugi sezon i dalej są karty czasami tylko inne turnieje atak caly czas tylko karty 

jak to zmienić ??

Opublikowano

Panowie, wielka prośba o poradę.

Jaką wersję kupić : PS4 czy Xbox One?

Obydwie są w polskiej wersji językowej? Czy istnieją jakieś znaczące różnice między nimi ( graficzne, dodatkowej zawartości itp)?

Opublikowano

PS4 ofc

są jakieś problemy na Xbox nawet z trybem multi chyba, że już to załatali

900p na Xbox

Opublikowano

Co do kierownic Logitecha, to juz widzialem w necie adaptery dzieki ktorym ludzie graja w PC na PS4 na G27

Opublikowano

Panowie, wielka prośba o poradę.

Jaką wersję kupić : PS4 czy Xbox One?

Obydwie są w polskiej wersji językowej? Czy istnieją jakieś znaczące różnice między nimi ( graficzne, dodatkowej zawartości itp)?

PS4

Opublikowano

Co do kierownic Logitecha, to juz widzialem w necie adaptery dzieki ktorym ludzie graja w PC na PS4 na G27

Pierwsze słyszę. :) Natomiast wiem, że są adaptery które podłączasz do konsoli, a do nich kierownicę. Ich problemem jest brak FFB i ogromna martwa strefa.

Opublikowano

Pierwsze słyszę. :) Natomiast wiem, że są adaptery które podłączasz do konsoli, a do nich kierownicę. Ich problemem jest brak FFB i ogromna martwa strefa.

Moze dlatego, ze gra podobno widzi podłączonego pada, wiec niezły bubel...

Cell - zwroc uwage jaki kontrakt podpisujesz na koniec sezonu, tam dokladnie jest napisane jakie auto Ci proponuja, jak zostales w tym samym teamie to mozesz dojechac juz w tych gokartach (jest za to osiagniecie).

Edytowane przez easye

Opublikowano

Chłopaki a Wy jak wykorzystujecie unikalne funkcje dual-szejka? Ooo... fak! Tym modelką to ostatnio tylko szejkowie w głowach. Chyba nie przypadkowo też zaczęli od Dubaju;)

To odnośnie postu Yeti

Edytowane przez junioru2