Opublikowano 13 maja 20159 l Nie moge wytrzymać cisnienia znacie jakąś dobrą firmę, która nie dyma klientów, gdzie na uczciwych zasadach można wziąć 200 zł pożyczki na dowód ? Sklep z grami na wymianę. Na pewno masz jakieś tytuły które są "warte" aby wymienić je na PC z jakąś symboliczną dopłatą. np. https://pl.webuy.com
Opublikowano 13 maja 20159 l Nie mam nic na wymianę, a Carsy chce na PS4. Widzieliście ten filmik ? Kurde po prostu poezja. Jak to chodzi, wygląda, klimat, wczuwa, model jazdy, dźwięk Edytowane 13 maja 20159 l przez orion50
Opublikowano 14 maja 20159 l Wiem, ale czy jest jakaś strona ze statystykami poza tym co jest w grze?
Opublikowano 14 maja 20159 l Przecież w grze masz taką zakładkę, w profilu. Pewnie chodzi mu o to że jak się w pracy op#@%$la to bez konsoli popatrzy sobie na swoje staty;)
Opublikowano 14 maja 20159 l Czytam sobie oficjalne forum P.Cars i ludzie piszą, że za 6 miesięcy PS4 i X1 prawdopodobnie otrzymają możliwość gry na kierownicach Logitecha. Właśnie za 6 miesięcy traci ważność patent na Force Feedback, którego posiadają kierownicę marki Logitech, tak więc jeśli Sony się postara i dogada się z Logitechiem to dostaniemy wsparcie dla starych, ale jarych kierownic.
Opublikowano 14 maja 20159 l Czytam sobie oficjalne forum P.Cars i ludzie piszą, że za 6 miesięcy PS4 i X1 prawdopodobnie otrzymają możliwość gry na kierownicach Logitecha. Właśnie za 6 miesięcy traci ważność patent na Force Feedback, którego posiadają kierownicę marki Logitech, tak więc jeśli Sony się postara i dogada się z Logitechiem to dostaniemy wsparcie dla starych, ale jarych kierownic. Byłoby bardzo fajnie bo ja nie jestem w stanie wytłumaczyć żonie że wydałem 1300 złotych na kierownicę (Thrustmaster). Może niższą kwotę za Logitecha podciągnę pod syna bo młody lubi sobie pojeździć
Opublikowano 14 maja 20159 l Przegralem juz jakies 10h. Na piecyku, ustawienia ultra, gra wyglada momentami oblednie. Jezdzi sie swietnie musze powiedziec. Denerwuje mnie w sumie fakt ze malo jest zwyklych samochodow do wyboru, choc dla innych moze to byc zaleta. Wkurza tez myk gdy jakis samochod lekko nas stuknie a nasz samochod koziolkuje jak szalony. Wiecej grzechow nie pamietam.
Opublikowano 14 maja 20159 l wybrałem na początku karty robie drugi sezon i dalej są karty czasami tylko inne turnieje atak caly czas tylko karty jak to zmienić ??
Opublikowano 14 maja 20159 l Panowie, wielka prośba o poradę. Jaką wersję kupić : PS4 czy Xbox One? Obydwie są w polskiej wersji językowej? Czy istnieją jakieś znaczące różnice między nimi ( graficzne, dodatkowej zawartości itp)?
Opublikowano 14 maja 20159 l PS4 ofc są jakieś problemy na Xbox nawet z trybem multi chyba, że już to załatali 900p na Xbox
Opublikowano 14 maja 20159 l Co do kierownic Logitecha, to juz widzialem w necie adaptery dzieki ktorym ludzie graja w PC na PS4 na G27
Opublikowano 14 maja 20159 l to jak mam wybrnąc zeby teraz jechac jakąś inną klasą ?? Zacznij od nowa i tak nic nie tracisz w sumie.
Opublikowano 14 maja 20159 l Panowie, wielka prośba o poradę. Jaką wersję kupić : PS4 czy Xbox One? Obydwie są w polskiej wersji językowej? Czy istnieją jakieś znaczące różnice między nimi ( graficzne, dodatkowej zawartości itp)? PS4
Opublikowano 14 maja 20159 l Co do kierownic Logitecha, to juz widzialem w necie adaptery dzieki ktorym ludzie graja w PC na PS4 na G27 Pierwsze słyszę. Natomiast wiem, że są adaptery które podłączasz do konsoli, a do nich kierownicę. Ich problemem jest brak FFB i ogromna martwa strefa.
Opublikowano 14 maja 20159 l Co do kierownic Logitecha, to juz widzialem w necie adaptery dzieki ktorym ludzie graja w PC na PS4 na G27 Pierwsze słyszę. Natomiast wiem, że są adaptery które podłączasz do konsoli, a do nich kierownicę. Ich problemem jest brak FFB i ogromna martwa strefa. Moze dlatego, ze gra podobno widzi podłączonego pada, wiec niezły bubel... Cell - zwroc uwage jaki kontrakt podpisujesz na koniec sezonu, tam dokladnie jest napisane jakie auto Ci proponuja, jak zostales w tym samym teamie to mozesz dojechac juz w tych gokartach (jest za to osiagniecie). Edytowane 14 maja 20159 l przez easye
Opublikowano 15 maja 20159 l Chłopaki a Wy jak wykorzystujecie unikalne funkcje dual-szejka? Ooo... fak! Tym modelką to ostatnio tylko szejkowie w głowach. Chyba nie przypadkowo też zaczęli od Dubaju;) To odnośnie postu Yeti Edytowane 15 maja 20159 l przez junioru2