Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

w ta grę gra ktoś jeszcze online ? jakoś mało ludzi gra :/

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 158,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pstryczek w nos w strone Codemasters   http://www.youtube.com/watch?v=uCtiKDRvPW4&feature=player_embedded

• Pozyskano licencje na Merca.   1952 300 SL W194 1971 300SEL 6.8 AMG ‘Rote Sau’ 1989 Sauber C9 1990 190E 2.5-16 Evolution 2 DTM 1998 CLK-LM 2012 SLS AMG GT3 2012 C-Class Coupe DTM 2013 A45 AMG 2010 S

• Moje customowe ustawienia kamery z kasku. Standardowa "helmet cam" jest dla mnie niegrywalna wiec postanowilem tak dopasowac ustawienia zeby gralo sie przyjemnie/naturalnie, nie tracac przy tym imers

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

macie do polecenia jakieś konkretne ustawienia pod DFGT?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam !

Mam pytanie jak wylaczyc linie pomocnicze w Project Cars w jakie ustawienia trzeba wejsc

Dzieki za odpowiedz  :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

wrocilem do gry po dluzszej przerwie - chyba 5 sezon obecnie - jezu jak ta gra miejscami wyglada!

Uwielbiam klimat, gdy podczas wyscigu po ulewie przebija sie zachodzace slonce, albo mgle o poranku, przez ktora nic nie widac - gra, ktora obok Dirta zostanie u mnie do konca generacji.

(pewnie mniej wiecej tyle zajmie calak jezdzac wiekszosc wyscigow ^^)

Opublikowano

Od dawna zastanawiam sie nad Project CARS. W sumie wstrzymalem sie juz raz bo liczylem, ze zapowiedza 2jke. Podobno nie jest ladniejsze od DriveClub? Ale grywalne w cholere. Chyba wezme

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

No jesli na prawde przyloza sie do rozwijania tej gry w  to bedzie killer, tylko cos duzo szutru na tych screenach, mam nadzieje, ze nie pojda za bardzo w tym kierunku

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zastanawiam się czy nie kupić gry na psn bo teraz stoi po 59. Ogólnie w ścigałki gram od czasu do czasu, driveclub splatynowany, w forzie motorsport 6 jeździłem na wszystkim off tylko model jazdy miałem na normalny nie symulacja, w horizon 2 i 3 pełna symulacja. Odbije się czy można tam poprzestawiać ustawienia abym znalazł jakiś przystępny model jazdy dla mnie?

Opublikowano

Zastanawiam się czy nie kupić gry na psn bo teraz stoi po 59. Ogólnie w ścigałki gram od czasu do czasu, driveclub splatynowany, w forzie motorsport 6 jeździłem na wszystkim off tylko model jazdy miałem na normalny nie symulacja, w horizon 2 i 3 pełna symulacja. Odbije się czy można tam poprzestawiać ustawienia abym znalazł jakiś przystępny model jazdy dla mnie?

Nie zastanawiaj się za tę cenę. Nie odbijesz się. Są klasy gdzie z padem jest bardzo ciężko, jednak można znaleźć swoje ustawienie pod większość aut. Z reguły jak jakiś samochód jest niegrywalny, to tylko ze względu na dużą moc, RWD i małą przyczepność (brak spojlerów). Wystarczy włączyć kontrolę trakcji i jest dużo lepiej. Ja do dzisiaj od czasu do czasu pogram sobie online i bawię się świetnie. Najlepiej na padzie jeździ się klasą GT3 i tę najczęściej spotkasz online.

Opublikowano

w życiu nie bierz tego szrotu do grania kampanii czy jak tak k*rwa sie zwie ! 4za Rulez

a co do multi jak znajdziesz ogarniętych kolesi, to przepadniesz na dłuuugie  godziny

Opublikowano

Człowieki, to normalne w tej grze? X1.

Mniemam, że to przez ściąganie w tle reszty danych, bo 100% nie było, ale w żadnej innej grze takich cyrków nie miałem.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

Pewnie przez to, ze nie hamujesz :(

Jak wyglada tutaj multi? Mozna pograc tylko z grupa znajomych jakis wyscig? Cos typu prywatne lobby?

Opublikowano

Człowieki, to normalne w tej grze? X1.

Mniemam, że to przez ściąganie w tle reszty danych, bo 100% nie było, ale w żadnej innej grze takich cyrków nie miałem.

Też sie zdziwiłem jak wczoraj odpaliłem ten wyścig początkowy.

Miałem zassane jakieś 45% gry i tak mi się wydaje, że to dlatego.

Pierwszy raz taki slideshow.

Dzisiaj zassam do końca to podejrzewam, że będzie płynniej. Powinno być ok 40-50 klatek, czyli w miarę płynnie.

Deszcz nie daje rady i spada w granice 30 przy większej ilości przeciwników.

Opublikowano

Też dzisiaj sprawdzę na pełnej instalacji, grać raczej w to nie będę, ale ciekawość nie pozwoli mi gry zostawić nie ruszonej.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

W czerwcu kolejna wyplata dla inwestorow. Tym razem 60% wkladu :-)

Lacznie to bedzie 350%. Szkoda ze nie zainwestowalem wiecej...

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie śledziłem tematu. Gierka za 10 ojro na stemie i tak się zastanawiam czy brać. Dalej robi? Kierownice mam :) (logitech dfgt) 

Opublikowano

Robi, warto ;) Tylko im bliżej premiery tym serwery będą miały mniej graczy, więc czasem trzeba poszukać kilka minut dobrego lobby. Poza tym warto ;)