Opublikowano 8 czerwca 20168 l Witam ! Mam pytanie jak wylaczyc linie pomocnicze w Project Cars w jakie ustawienia trzeba wejsc Dzieki za odpowiedz
Opublikowano 20 lipca 20168 l wrocilem do gry po dluzszej przerwie - chyba 5 sezon obecnie - jezu jak ta gra miejscami wyglada! Uwielbiam klimat, gdy podczas wyscigu po ulewie przebija sie zachodzace slonce, albo mgle o poranku, przez ktora nic nie widac - gra, ktora obok Dirta zostanie u mnie do konca generacji. (pewnie mniej wiecej tyle zajmie calak jezdzac wiekszosc wyscigow )
Opublikowano 26 lipca 20168 l Od dawna zastanawiam sie nad Project CARS. W sumie wstrzymalem sie juz raz bo liczylem, ze zapowiedza 2jke. Podobno nie jest ladniejsze od DriveClub? Ale grywalne w cholere. Chyba wezme
Opublikowano 4 stycznia 20178 l Wyciekły jakieś screeny z bety pcars 2 Tutaj więcej: https://www.gtplanet.net/project-cars-2-aiming-for-septemberish-pre-orderrelease-window/
Opublikowano 12 stycznia 20178 l No jesli na prawde przyloza sie do rozwijania tej gry w to bedzie killer, tylko cos duzo szutru na tych screenach, mam nadzieje, ze nie pojda za bardzo w tym kierunku
Opublikowano 14 lutego 20178 l Zastanawiam się czy nie kupić gry na psn bo teraz stoi po 59. Ogólnie w ścigałki gram od czasu do czasu, driveclub splatynowany, w forzie motorsport 6 jeździłem na wszystkim off tylko model jazdy miałem na normalny nie symulacja, w horizon 2 i 3 pełna symulacja. Odbije się czy można tam poprzestawiać ustawienia abym znalazł jakiś przystępny model jazdy dla mnie?
Opublikowano 14 lutego 20178 l Hahahah, trza było nie zdradzać kilka dni temu xbox to byś grał od jutra. A tak to teraz płać haracz Sony :D
Opublikowano 15 lutego 20178 l Zastanawiam się czy nie kupić gry na psn bo teraz stoi po 59. Ogólnie w ścigałki gram od czasu do czasu, driveclub splatynowany, w forzie motorsport 6 jeździłem na wszystkim off tylko model jazdy miałem na normalny nie symulacja, w horizon 2 i 3 pełna symulacja. Odbije się czy można tam poprzestawiać ustawienia abym znalazł jakiś przystępny model jazdy dla mnie? Nie zastanawiaj się za tę cenę. Nie odbijesz się. Są klasy gdzie z padem jest bardzo ciężko, jednak można znaleźć swoje ustawienie pod większość aut. Z reguły jak jakiś samochód jest niegrywalny, to tylko ze względu na dużą moc, RWD i małą przyczepność (brak spojlerów). Wystarczy włączyć kontrolę trakcji i jest dużo lepiej. Ja do dzisiaj od czasu do czasu pogram sobie online i bawię się świetnie. Najlepiej na padzie jeździ się klasą GT3 i tę najczęściej spotkasz online.
Opublikowano 15 lutego 20178 l Zastanawiam się czy nie kupić gry na psn bo teraz stoi po 59. Ogólnie w ścigałki gram od czasu do czasu, driveclub splatynowany, w forzie motorsport 6 jeździłem na wszystkim off tylko model jazdy miałem na normalny nie symulacja, w horizon 2 i 3 pełna symulacja. Odbije się czy można tam poprzestawiać ustawienia abym znalazł jakiś przystępny model jazdy dla mnie? w życiu nie bierz tego szrotu do grania kampanii czy jak tak k*rwa sie zwie ! 4za Rulez a co do multi jak znajdziesz ogarniętych kolesi, to przepadniesz na dłuuugie godziny
Opublikowano 17 lutego 20178 l Człowieki, to normalne w tej grze? X1. Mniemam, że to przez ściąganie w tle reszty danych, bo 100% nie było, ale w żadnej innej grze takich cyrków nie miałem. Edytowane 17 lutego 20178 l przez Andreal
Opublikowano 17 lutego 20178 l Pewnie przez to, ze nie hamujesz :( Jak wyglada tutaj multi? Mozna pograc tylko z grupa znajomych jakis wyscig? Cos typu prywatne lobby?
Opublikowano 17 lutego 20178 l Człowieki, to normalne w tej grze? X1. Mniemam, że to przez ściąganie w tle reszty danych, bo 100% nie było, ale w żadnej innej grze takich cyrków nie miałem. Też sie zdziwiłem jak wczoraj odpaliłem ten wyścig początkowy. Miałem zassane jakieś 45% gry i tak mi się wydaje, że to dlatego. Pierwszy raz taki slideshow. Dzisiaj zassam do końca to podejrzewam, że będzie płynniej. Powinno być ok 40-50 klatek, czyli w miarę płynnie. Deszcz nie daje rady i spada w granice 30 przy większej ilości przeciwników.
Opublikowano 17 lutego 20178 l Też dzisiaj sprawdzę na pełnej instalacji, grać raczej w to nie będę, ale ciekawość nie pozwoli mi gry zostawić nie ruszonej.
Opublikowano 10 maja 20177 l W czerwcu kolejna wyplata dla inwestorow. Tym razem 60% wkladu :-) Lacznie to bedzie 350%. Szkoda ze nie zainwestowalem wiecej...
Opublikowano 22 czerwca 20177 l Nie śledziłem tematu. Gierka za 10 ojro na stemie i tak się zastanawiam czy brać. Dalej robi? Kierownice mam :) (logitech dfgt)
Opublikowano 23 czerwca 20177 l Robi, warto ;) Tylko im bliżej premiery tym serwery będą miały mniej graczy, więc czasem trzeba poszukać kilka minut dobrego lobby. Poza tym warto ;)