Skocz do zawartości

C.A.R.S.

Rekomendowane odpowiedzi

Gość DonSterydo
Opublikowano

Na fotach od SMS wygląda to lepiej niż na medium IMHO. Pewnie to przez blur.

Gość pawel_k
Opublikowano

dla mnie grafa w wyścigach ma przede wszystkim nie przeszkadzać - a ta tutaj zaprezentowana jest przynajmniej dobra, więc na prawdę nie ma co się czepiać. lepiej niech grafa będzie tylko dobra za to skupią się na grze i modelu jazdy to będzie cud malina. ja w każdym razie jaram się tym tytułem

Opublikowano

Na fotach od SMS wygląda to lepiej niż na medium IMHO. Pewnie to przez blur.

Pewnie przez pogode ktora wybralem. Na medium najbardziej w dupe dostaja odbicia otoczenia z kaluzach.

No i nie jest powiedziane ze wszystko bedzie na medium. Jak w kazdej multiplatformie, rozne efekty bedza mialy rozne ciecia (niekoniecznie wszystko na medium). Te, na ktore malo kto zwroci uwage mogli obciac bardziej zeby dac inne bajery lepszej jakosci.

No i nie zapominajmy ze gra wyjdzie za rok, wiec jeszcze sporo moze sie zmienic :)

Jesli chodzi o model jazdy to jest cholernie wymagajacy. FFB na poziomie innych pecetowych simow.

Opublikowano

Wczoraj przełaczyłem wszystko na medium i wyglądało to słabo. Te fotki pokazują że będzie znacznie lepiej.

Magik, tez ci tak kółko lata na boki podczas startu lub większych prędkości? Głównie występuje to w bolidach, nie było tego wcześniej

Opublikowano

Magik zasugerujcie na forum developera aby po ukończeniu Project CARS rozważyli stworzenie gry rajdowej z prawdziwego zdarzenia na tych samych zasadach co teraz - dostęp do wczesnej bety, otwartość na sugestie graczy, ogólnie w kickstarterowym duchu. Może mała petycja w tej sprawie? Nie wiem czemu ale mam wrażenie, że to są odpowiedni ludzie do tej roboty,

Opublikowano (edytowane)

Takie sugestie juz padaly wielokrotnie i kto wie...moze cos z tego bedzie. Wkoncu pierwotnie rajdy rowniez mialy byc w CARS.

Poki co kroi sie inny projekt oparty na tym samym systemie (cos w stylu Road Rash).

Edytowane przez Magik
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Żałuję, że tutaj zajrzałem. Moje ciśnienie na tę grę rosło z każdą stroną czytaną w tym temacie. W 2013 roku wyjdzie tyle symulatorów na PC, że zacząłem przeglądać ceny pctów, które by to ogarnęły. Póki co mam ps3 i maka. Kupno pc chyba będzie przesadą. Jednak nic tak mnie nie jara jak dobry sim, a grafika tej gry rozwala łeb. 2013 rok będzie rokiem ciężkich wyborów... Prawdopodobnie nowa generacja konsol i świetne symulatory na PC. Pożyjemy, zobaczymy. :) Oby wersja na PS3 nie zawiodła.

• Plusik 1
Opublikowano

Szczerze mowiac...jesli nic Cie nie jara jak dobry sim to po prostu nie ma lepszego wyjscia jak kupno PC.

GSC2012, rFactor, LFS, iRacing, NetKar Pro, GTR ...

A przyszlosc rysuje sie sie rowie swietnie.

pCARS, Assetto Corsa (polecam zajzec do odpowiedniego tematu), rFactor2, Raceroom Experience, GTR3.

Tymczasem swit w pCARS :P

http://www.youtube.com/watch?v=L3yjlEY4Lfg

I pare nowych fotek z forum (nie moje:)

8323131980_a5324ae389_h.jpg

8322073527_fae2162686_h.jpg

8325511428_5d476c4a0a_b.jpg

iydXRwqlzn6bK.jpg

1356746933-pcars-2012-12-28-20-18-50-598.jpg

ibyvg1W04wd3Ss.jpg

• Plusik 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dodano kolejny klasyczny tor.

Solitude Rennstrecke

Pozatym dolszy 2 "beemki"

BMW M3 E30 (1991)

Screenshot17889.jpg

oraz

BMW M3 GT (2012)

pcars2013012117571462.jpg

Nowe auta nie maja jeszcze AO, niektorych tekstur czy shaderow, ale mozna zobaczyc probke uszkodzen :)

Screenshot16707.jpg

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejny update.

Dodano Renault Megane RS

pcars2013020820023418.jpg

Robi sie tor testowy Porsche w Lipsku.

leipzig5suya.jpg

Update shaderu odpowiedzialnego za krople na karoserii

pcars2013020819264601.jpg

Do tego jak zwykle zmiany w modelu opon itp.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Coś popieprzyli w ostatnim dostępnym dla mnie buildzie (417). Mam do wyboru tylko trzy widoki, wszystkie ze środka :(

Dodatkowo nie da sie pojeździc po Monaco, auto odrazu zapada się pod tor.

Edytowane przez mattaman
Opublikowano

Co do kamer to po prostu dodali kilka widokow i zostaly one podzielone na 3 grupy. W opcjach sterowania dodaj sobie klawisz do przelaczania miedzy poszczegolnymi grupami lub po prostu przytrzymaj dluzej przycisk zmiany kamery a gra przejdzie do nastapnej grupy :)

Monaco faktycznie ma buga. To sie dzieje na torze czy w pit stopie? Jesli to drugie to mozesz dalej jezdzic w trybie TT i wyscigu.

Dla reszty kolejny update :)

RUF RGT-8 i BMW M3 E92 GT4

8511012195_8510d749f1_b.jpg

196l3oj0.jpg

I kilka moich fotek :P

pcars2013020317524794.jpg

pcars2013020318140806.jpg

pcars2013010122305476.jpg

• Plusik 1
Opublikowano

Mam pytanie. JAk gram na padzie to pohamowaniu ( puszczeniu hamolca) gra przeskakuje o pare klatek. Jak gram na klawiaturze lub kierownicy problem nie wystepuje i  gra się płynnie. Czy ktos z Was miał taki problem i wie jak go rozwiązać

Opublikowano

Zdaje sie ze tak ale moze minac troche czasu zanim znowu bedzie mozna kupic toolpack.

Aktualnie World Mass evelopment jest "przeswietlane" przez Financial Services Authority  i na ten czas kupowanie/upgradowanie toolpackow zostalo zawieszone.

Z innej beczki w ostatnim czasie duzo robia w kwesii modelu jazdy.
Trwaja wzmozone prace nad nowym modelem opon. Testowanie roznych mieszanek, real timowy tyre flex.

Duzo sie dzieje w kwestii pracy zawieszenia.

iEPdY1SN2iAkT.gif

Opublikowano

"Lift-off oversteer".

Rzecz bardzo powrzechna powszechna w przednionapedowkach z silnikiem z lekkim tylem :yucky:

Nagle puszczenie gazu/dohamowanie przenosci wiekszosc masy na przod co powoduje niestabilnosc tylu i spora nadsterownosc do momentu dodania gazu.