Skocz do zawartości

Ogólne pecetowe pierdu-pierdu

Gość ako

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Gość Szprota
Opublikowano

1) Po pierwsze: nie bardzo wiem co to PayU :)

PayU – to operator płatności internetowych[1], działający jako system, który daje możliwość dokonywania oraz otrzymywania wpłat przez Internet pomiędzy osobami posiadającymi konto e-mail. PayU daje możliwość płacenia kartą kredytową lub przelewem bankowym. Odbiorca wpłaty nie musi posiadać konta bankowego, aby móc otrzymać pieniądze przez Internet.
Opublikowano

Najwygodniej byłoby dla mnie przez PayU, więc pytam o polskie strony, bo do polski system płatności.

To może spytam inaczej. Są może po prostu polskie strony, z których ściągnę odpłatnie starsze gierki ?

Opublikowano

Polsko zapłacić? Nie kojarzę, choć niewykluczone że po prostu nie znam.

GOG jest polski właśnie, ale płaci się w dolarach.

Takie "mniej starsze" to może będą w zwykłych miejscach: Steam, Muve.pl, CDP.pl...

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Dark Souls: Prepare to Die (Steam) za 15$ - http://www.amazon.co...e/dp/B00917DBUE

EDIT:

Przepraszam, z jakiegoś powodu post wrzuciłem tutaj zamiast do http://www.psxextreme.info/topic/93829-gog-impulse-i-inne/ , proszę o przeniesienie w miarę możliwości.

Edytowane przez Suavek
Opublikowano

http://store.na.squa...00#.UNHMFHf54cy

Ma ktoś taką wersję? Kupiłbym, ale trochę się spinam, że to jakiś dziadowski port. Warto w to inwestować?

jesli chodzi ci ogolnie o wersje pc to mam ciagle oryginalna na plytach i nie jest to dziadowski port tylko kopia co do pixela.

tej konkretnej co linkoles nie znam niestety.

Jeśli chodzi o starą wersję PC, to w dużej mierze był to dziadowski port - raz, liczne bugi i problemy techniczne, głównie podczas minigierek (na szczęście są nieoficjalne patche naprawiające wszystkie z nich), dwa, okazjonalne crashe gry i problemy przy schodzeniu na pulpit, trzy - muzyka w formacie midi.

O tej nowej nie mam pojęcia, ale zakładam że gorzej nie jest, a jeśli dali muzykę w jakości jak na PSX, to w ogóle super, brałbym.

Opublikowano

Na Steamie wszystkie Total Wary w promocji, od 66% do 75% w dół. Które z tych gier polecacie? Dużo PCtowców uważa te gry za jedne z ważniejszych na tą platformę, więc jako początkujący kloniarz chętnie posłucham za co najlepiej się zabrać ;).

Opublikowano

Zalezy ktore klimaty wolisz. Shogun 2,Empire total war oraz napoleon sa moim zdaniem wporzo. Niektorzy wola medieval 2 i rome total war ale dla mnie to juz troche za stare gierki, ale wedlug duzej ilosci ludzi najlepsze czesci serii jakieklwiek wyszly.

• Plusik 1
Opublikowano

Medieval starawy? wut? Ja od niego zaczynalem przygode z seria rok temu i zgrzytania zebami nie bylo, ale takiego Rome to juz nie odpalilem.

Mysle, ze najlepiej wybrac jaki okres kogo interere i to łykać. Jak sie spodoba to i tak sie sprawdzi reszte.

Opublikowano

Czy ja wiem..., po ograniu najnowyszch odsłon serii, Medieval II jest już starawy, nie oszukujmy się. Z drugiej strony jak ktoś jest fanem tematu, to po zainstalowaniu Kingdoms będzie wniebowzięty. Ale taki Rome to się już dzisiaj ciężko ogrywa, fakt.

Opublikowano

Raven ja wzialem na jesiennej promocji Shoguna dwojke i co prawda gralem tylko 8h, ale mam jeszcze zamiar wrocic do podbijania Japonii. Jednak ja bardziej wole ekonomiczny aspekt gry - bitwy prowadzil za mnie komputer, nigdy nie lubilem prowadzenia walk w TW. Zawsze wolalem dbac o rozwoj kraju, stosunki dyplomatyczne itp. Medievial 2 jest fajny, chociaz po ograniu Shoguna 2 pewnie graloby mi sie w niego troche gorzej, niz w okresie premiery. Bierz bo warto

• Plusik 1
Opublikowano

Skoro już o Shogunie 2 mowa, to też macie tak niebywale długie loadingi? Zastanawiałem się w sumie czy to norma czy tylko mój komputer daje znać, żeby go wymienić.

Opublikowano

Zależy co oznacza "niebywale". Seria zawsze miała długawe loadingi, to po pierwsze. Dwa, kumpel który grał od premiery jak i teraz niedawno stwierdził, ze jak by były dłuższe po którymś patchu. Ale może mu się jedynie zdawało.

Ale tak, są stosunkowo odczuwalne.