Opublikowano 2 czerwca 201311 l Jako, że Modern Warfare są w przecnie, to zastanawiam się nad kupnem. Kampania w COD4 była całkiem fajna i nawet kiedyś ukończyłem, ale w sumie nie o to mi chodzi. Te gry są całkiem popularne w sieci, prawda? Sporo ludzi gra w jedynkę? Dwójkę? Trójkę? Czy może wszyscy od razu rzucają się na najnowszą część tj. Black Ops? W sumie od czasów gimbazy nie próbowałem swoich sił w sieciowych strzelaninach i Modern Warfare wydaje mi się dobrą okazją, by sprawdzić, czy mi się spodoba coś takiego, prawda? Podobno gra jest n00b-friendly, więc mi to pasi, bo jak sami prosi grają i nie mam żadnych szans przez pierwsze 50h to średnio mnie to bawi . Gra ktoś z Was? Klikasz w liczbę graczy na stronie głównej Steama i masz rozpiskę ile ludzi gra w daną grę. Przy okazji to "niedawno" płakałeś, że dałeś 90 zł na nowego Bioshocka, miałeś się skupić na jednej grze, ale widzę (pipi)zka zakupowa trwa nadal. Edytowane 2 czerwca 201311 l przez Kre3k
Opublikowano 2 czerwca 201311 l Przy okazji to "niedawno" płakałeś, że dałeś 90 zł na nowego Bioshocka, miałeś się skupić na jednej grze, ale widzę (pipi)zka zakupowa trwa nadal. Z tego co widze na Friend Liscie to Raven odpala inną, nową grę średnio co 3 dni ;p
Opublikowano 2 czerwca 201311 l Jako, że Modern Warfare są w przecnie, to zastanawiam się nad kupnem. Kampania w COD4 była całkiem fajna i nawet kiedyś ukończyłem, ale w sumie nie o to mi chodzi. Te gry są całkiem popularne w sieci, prawda? Sporo ludzi gra w jedynkę? Dwójkę? Trójkę? Czy może wszyscy od razu rzucają się na najnowszą część tj. Black Ops? W sumie od czasów gimbazy nie próbowałem swoich sił w sieciowych strzelaninach i Modern Warfare wydaje mi się dobrą okazją, by sprawdzić, czy mi się spodoba coś takiego, prawda? Podobno gra jest n00b-friendly, więc mi to pasi, bo jak sami prosi grają i nie mam żadnych szans przez pierwsze 50h to średnio mnie to bawi . Gra ktoś z Was? Klikasz w liczbę graczy na stronie głównej Steama i masz rozpiskę ile ludzi gra w daną grę. Przy okazji to "niedawno" płakałeś, że dałeś 90 zł na nowego Bioshocka, miałeś się skupić na jednej grze, ale widzę (pipi)zka zakupowa trwa nadal. Bioshock na ukończeniu, spadaj . Od tego czasu nic innego nie kupiłem, w planach też już nic nie mam. Przez ostatni miesiąc prawie codziennie coś wpadało, ale po prostu już mi się lista gier, które chce mieć skończyła. Ostatnie kilka dni wchodzę na /r/gamedeals i tylko patrzę "meh, to mam, to mam, tego nie chcę, to może kiedyś". O Modern Warfare pytam, bo jest promocja -50% na Amazonie, a to jest naprawdę rzadkość w przypadku gier Acti. I spadać od kolekcjonowania, tanio jest, to kupuję. Sporo gier kupowałem jako odbudowanie kolekcji z X360 (np. GTA, Bioshock 1, DE:HR, Skyrim), część jako odkupienie win za granie w piraty (np. NFS HP, Fallout 3, Batmany) a część jako po prostu bo taniej nie będzie (Just Cause 2, Hitman Absolution). A Bioshock Infinite to była taka ogromna zachcianka, zresztą z każdym dniem trafienie na spojlery jest coraz bardziej prawdopodobne, więc nie ma na co czekać. W gierki gram raczej po kolei, poprzedni był SR3 który zrobiłem od początku do końca. A jak coś na chwilę odpalam to dlatego, że jestem ciekawy jak gierka wygląda na moim PC (i jak dużo lepiej od X360), popatrzę chwilę i gierka wpada do backloga na później. Także odpimpać się . Edytowane 2 czerwca 201311 l przez raven_raven
Opublikowano 2 czerwca 201311 l E, może trochę. Z tym nauczyłem się walczyć przez ostatnie pół roku używania X360 . Ale miło mi, że się tak o mnie troszczycie .
Opublikowano 2 czerwca 201311 l Always there for you, friend xD Bros (PC) before hoes (konsole?) etc...
Opublikowano 2 czerwca 201311 l Chcesz FPSa do multi to sobie zainstaluj pierwszego Unreal Tournament. Przy okazji nauczysz się grać myszą i poczujesz prawdziwą różnicę w sterowaniu. ;> mmmmmmm... CoD to miał fajnego singla w pierwszym MW, ale w kolejnych to już podobno żal plus kiepskie porty PC. W życiu bym nie dał za to 45$. Ba, 1/4 tego bym nie dał. Jak chcesz koniecznie aktywnego multi, to już lepiej sięgnij po Team Fortress 2, czy coś. PS. mmmmmm... http://youtu.be/1oE8heI-Ozc Edytowane 2 czerwca 201311 l przez Suavek
Opublikowano 3 czerwca 201311 l Cs:GO jest w podobnej cenie co COD4skill vs. noob-friendlytwój wybór xd
Opublikowano 8 czerwca 201311 l Niby fajnie, ale po dziwactwach z portem dark souls boje się takich newsów..
Opublikowano 8 czerwca 201311 l Zależy właciwie czy mówimy tu o niskobudżetowym porcie, który miał być początkowo przeznaczony tylko na rynek azjatycki, czy też konwersji na ktorą przeznaczą troche mamony.
Opublikowano 8 czerwca 201311 l Gierki korzystające z MT Framework bardzo dobrze sie sprawdzaja na kompie i maja swietna optymalizacje. Z tego co czytam to LoS korzysta z jakiegos wewnetrznego silnika wiec kij to wie. Patrzac na historie Capcomowych portów można mieć nadzieje na porządną robotę. Jak wyjdzie w praniu to nie wiadomo.
Opublikowano 8 czerwca 201311 l Producenci tej Castlevanii to Mercury Steam Entertainment (nie ma więcej żadnych informacji więc jak mniemam to oni będą robić konwersje) - ich poprzednia gierka to Clive Barker's Jericho - dupy nie urywała ale na pc działała bardzo dobrze (mimo że wyszła od razu na 3 platformy). Myślę że nie ma powodów do obaw.
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Lista gier pokazanych na E3, wraz z wypisaniem wszystkich potwierdzonych platform na jakich się pojawią. http://i.imgur.com/ZWK5YzZ.png
Opublikowano 12 czerwca 201311 l o, ducktales jednak będą na pc <3 szkoda ze fify14 na psxa nie wydają, mieliby komplet konsol sony. Edytowane 12 czerwca 201311 l przez scuff
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Mogliby się zdecydować, gdyż ja już zgłupiałem czy Phantom Pain wyjdzie na blaszaka, czy też nie, czy też może wyjdzie ale z opóźnieniem. Przy okazji, potwierdzono Deus Ex: HR Directors Cut na dotychczasowe platformy, w tym PC. Mam tylko nadzieje, że dostaniemy darmowy update, a nie kolejną edycję do osobnego zakupu. Edytowane 12 czerwca 201311 l przez Suavek
Opublikowano 12 czerwca 201311 l Przy okazji, potwierdzono Deus Ex: HR Directors Cut na dotychczasowe platformy, w tym PC. Mam tylko nadzieje, że dostaniemy darmowy update, a nie kolejną edycję do osobnego zakupu. Wierzysz w to? ;p Przygotuj się na coś ala "Only 4.99 !!"
Opublikowano 12 czerwca 201311 l kto wie. taki np trine 2 ktory niby tez ma w steam store "complete story upgrade" mi sie sam upgradowal z wersji podstawowej ktora kupilem na premiere. (a tez jest only 4.99 ) wiedzmin 1 i 2 same sie za darmo patchowaly do edycji rozszerzonyj wiec kto wie. mozna miec nadzieje
Opublikowano 13 czerwca 201311 l Mogliby się zdecydować, gdyż ja już zgłupiałem czy Phantom Pain wyjdzie na blaszaka, czy też nie, czy też może wyjdzie ale z opóźnieniem. Architektura konsol jest raczej tak blisko, ze beda chcieli zgarnac dodatkowa manne od zlomiarzy. Jak na moje to na premiere wyjdzie na konsole bo tam trzeba upychac i tak dalej a po jakims czasie rzuca na PC.
Opublikowano 13 czerwca 201311 l http://store.steampowered.com/app/233250/ Ja rozumiem, że kickstarter, że małe studio kasy potrzebuje by grę dokończyć i w ogóle, ale... lol cena.
Opublikowano 13 czerwca 201311 l Czyli jak chcę dostać po prostu grę to płace im $20 na Kickstarterze. Jak chcę early access to na Steam 80+ ojro. Hmm.... no to wiadomo co trza zrobić - Steam, HERE I CUM!
Opublikowano 15 czerwca 201311 l Wygląda bardzo fajnie i całkiem klimatycznie, gameplay'owo też niczego sobie.Oby na premierę nie trzeba było czekać zbyt dlugo bo chętnie bym to obadał.
Opublikowano 15 czerwca 201311 l Co to za moda żeby jakieś napisy były przy rozwalonym wrogu - - Chciałbym mieć możliwość wyłączać takie rzeczy gdyż szczerze mało mnie obchodzi że 15'go wroga załatwiłem już krwawym hedszotem i mam kombo 27 xp