Gość ragus Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 (edytowane) Łoo, dzięki. Teraz to wygląda jakoś. Edytowane 14 sierpnia 2013 przez ragus Cytuj
Gość TopsyTurvy Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Chciałbym pobrać sobie te gierki z TheHumbleBungle wpłacając 5$, ale za każdym razem dostaję processing error i (pipi) z tego mam. Konto mam w Pekao SA i z tego co czytałem na necie bank ten ma problem z ogarnianiem płatności online. Zna ktoś jakiś dobry sposób jak to przeskoczyć? Cytuj
scuff 463 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 paypal? Możesz tam chyba załozyć konto i doładować bez uzywania karty, chociaż pewien nie jestem. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 @Topsy Też mam z tym problem dlatego jakiś czas temu założyłem sobie kartę internetową bzwbk. Niestety z tego banku nie da się kupić kartą hb. Cytuj
canuks 63 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Chciałbym pobrać sobie te gierki z TheHumbleBungle wpłacając 5$, ale za każdym razem dostaję processing error i (pipi) z tego mam. Konto mam w Pekao SA i z tego co czytałem na necie bank ten ma problem z ogarnianiem płatności online. Zna ktoś jakiś dobry sposób jak to przeskoczyć? co Ci dokładnie wywal ? nie akceptuje karty ? paypal? Możesz tam chyba załozyć konto i doładować bez uzywania karty, chociaż pewien nie jestem. Doładowanie PP zwyłym przelewem to 2-3 dni ,ostatnio to przerabiałem ... przelew z mBanku @Topsy Też mam z tym problem dlatego jakiś czas temu założyłem sobie kartę internetową bzwbk. Niestety z tego banku nie da się kupić kartą hb. Da się kupić brak ma konto z bzwbk i bundla kupił Cytuj
Gość suteq Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 No z bzwbk da się, ale z pekao sa już nie. Dlatego założyłem internetową kartę aby móc kupować. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 PayPal ma opcję "Natychmiastowego doładowania" - trwa to jakieś 5-20 minut. I tu mam problem. PP używam tylko do HIBów bo tam się nie da karta płacić normalnie (tylko jak się ma konto Amazon) więc mam bardzo nieregularne zakupy tam. No i co zakup mi sie PP przypierdala, że "wykryliśmy nieregularne i niecodzienne zachowanie na twoim koncie: zareaguj! Zmień hasło i pytania zabezpieczające. Zmiany zatwierdzimy w ciągu 72h." I tak (pipi)a co uzycie PP Jak mnie to GRRRRRRRRR Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Jak się korzysta z gmaila to polecam google wallet do płacenia za humble. Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Usługa googla, linkujesz swoją kartę kredytową a następnie płacisz poprzez walleta za zakupy. Nie doładowuje się tam konta jak w paypalu, tylko po prostu klikasz przy płaceniu za humbla, że chcesz zapłacić google walletem, przenosi Cię do niego, potwierdzasz zakup, do humbla idzie info, że zapłaciłeś a google z konta ściąga Ci kasę. Taki bufor między bankiem a humblem. W sumie trochę jak paypal, tylko się nie czepiają jak raz na kilka miesięcy z tego korzystam. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Godne zaufania? nie było nigdy wałków? Cytuj
Suavek 4 813 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Doładowywanie konta PP? Toż to wystarczy kartę podpiąć dokładnie w taki sposób jak opisane zostały wyżej płatności guglowe i nie powinno być żadnych problemów. Używam w ten sposób PP od lat do zakupów i nie miałem do tej pory najmniejszych problemów - zarówno małe jak i duże kwoty pobiera bezpośrednio z konta bankowego wg określonego kursu. Żadnych "doładowań", czekania, czy przerzucania środków z konta na konto - ot płatności internetowe jak każde inne. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 To jestem za głupi chyba, bo nie widziałem nigdzie na PP opcji płacenia "z karty" (choć specem od PP tez nie jestem, to się nie wymądrzam) Cytuj
noxious33 71 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 To google, więc jest bezpiecznie. Tak jak mówię, działa to jak paypal, a skoro i tak korzystam z gmaila i innych usług googla, więc w moim przypadku nie widzę sensu bawić się jeszcze dodatkowo w paypala. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Kupujac pakiet humblebundle dostaje jeden klucz do wszystkich gier, czy osobne do kazdej? Cytuj
HeXa 435 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Osobno do każdego, dodatkowo osobno na każda platformę (na steam jak również na origin) Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Nie moge zaplacic karta ;/ A szkoda, bo bym w simsy pogral Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 To jestem za głupi chyba, bo nie widziałem nigdzie na PP opcji płacenia "z karty" (choć specem od PP tez nie jestem, to się nie wymądrzam) Musisz przypisać swoją karte do paypala i wtedy będziesz mógł bez żadnego przelewania środków na PP. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Będę się musiał przyjrzeć, bo nigdy tego nie zauważyłem, dzięki Cytuj
Suavek 4 813 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Profil -> Dodaj kartę. Plus coś tam jeszcze z aktywacją/potwierdzeniem, co już doczytasz bardziej szczegółowo w FAQ czy ToS. Generalnie przy płatnościach PP policzy sobie np. 0,10gr od każdego dolara i to właściwie jedyny "haczyk" całości. Płacisz normalnie i natychmiastowo niczym przelewem, bez babrania się w jakieś doładowania. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Na głównej - Moje konto PayPal -> Profil -> Dodaj lub usuń kartę Weryfikacja i można płacić. Można dodać kilka kart - ustawia się jedną podstawową i z niej ściąga środki. Można zmieniać dowolnie je potem. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Chcę... Nie tylko ty. Obok Rise of the Triads to tytuł w którego bardzo chcę zagrać. Taki oldschool fps w świetnej oprawie. Oby więcej devów wracało do dawnego schematu tworzenia strzelanin bo rzygać się chce tymi wszystkimi bro shooterami z dzielnymi wojakami z USA i innymi cudakami pew pew pew. Gdyby tak jeszcze Epic zrobił nowego Unreal'a albo UT. Tjaa marzenia Cytuj
Accoun 252 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Widziałem gameplay z początku. Jako gra wydaje mi się naprawdę fajna. Jako remake, trochę za bardzo unowocześniona. Co nie zmienia faktu, że widziałem tylko początek (może potem robi się bardziej oldskulowo? ) - a jak już mówiłem, jako po prostu gra prezentuje się bardzo ciekawie. Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Dajcie mi remake Undying a kupię go w ciemno w minutę po odpaleniu preorderów i nawet dam za niego tyle co za konsolowe AAA. To są gry, których mi brakuje - świeży klimat (fps czerpiący z mitologii Cthulhu a nie jakieś wydmuszki oklejone sloganami "modern conflict" z fabułą "blablabla Bliski Wschód, blablabla Rosja, blablabla terroryzm") i realne uczucie strachu podczas gry (efekt prawdziwej wizji to było coś, FEARowe screamery mogą się schować przy rodzinnym obrazie z Undying). Jak już jestem przy koncercie życzeń to dodam, że najbardziej to bym chciał zobaczyć remake Shadowmana. Remake 1:1, czyli bez uproszczeń, bez QTE, z wielkimi pokładami backtrackingu i klaustrofobicznymi labiryntami jak w fabryce. Jak dla mnie ta gra to była jedna z najlepszych produkcji tamtych czasów - ciężki klimat, oryginalny świat i ciekawe bronie. Dodatkowo gra kusiła gracza nie jakimś "cinematic experience" tylko np. wrotami, do których potrzeba więcej znaków czy dostępnymi już na początku płytami, które rozbić można tylko calabashem. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi