MatekDM 1 300 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Dzisiaj w pasku zadań pojawiła mi się ikona Windowsa. Potwierdziłem instalację do 10tki, i niby jak udostępnią wszystkim, to i mi powinno się pobrać... 3GB (tak mało?). Też macie ten pier.dolnik w pasku zadań? Jeszcze nie, ale to podobno idzie falami do różnych osób i będzie tak szło w ciągu kilku najbliższych dni, więc może się pojawi Cytuj
Velius 5 754 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Cos czuje ze teraz trzeba bedzie trzymac dwa systemy operacyjne, jeden do emulatorów i starszych gierek (win 7), drugi do nowych gier i dx 12 (win 10). No chyba ze win 10 jakims cudem bedzie wsteczny kompatybilnie, ale i tak sie juz tak bardzo przyzwyczailem do Win 7 ze nie umialbym przejsc na cokolwiek innego. Chociaz pewnie zostane do tego zmuszony jakims wycofaniem supportu itp. Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Szejdj, może kup na Allegro klucz za kilka dyszek do ósemki. "Zlegalnisz" swojego pirata (ja tak zrobiłem) i dzięki temu legalnie przejdziesz na dziesiątkę. A oferta przejścia z 8 na 10 będzie ograniczona czasowo. Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 na piratach nie ma planuje kupic W10, ciekawe jakie ceny będą wersji BOX, może teraz opłaca się bardziej kupić W7/W8.1 i mieć update za free?? Ja kupiłem klucz za kilkadziesiąt złotych do Win 8.1 i wszystko hula Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 kto wykupil licencje na winrar niech pierwszy rzuci kamien a powaznie to szkoda nerwow na piracenie. za duzo zabawy z tymi crackami itp itd po co kupowac jak jest darmowy 7zip z obsluga rara ? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 (edytowane) na piratach nie ma planuje kupic W10, ciekawe jakie ceny będą wersji BOX, może teraz opłaca się bardziej kupić W7/W8.1 i mieć update za free?? Ja kupiłem klucz za kilkadziesiąt złotych do Win 8.1 i wszystko hula no tak, są te klucze za kilkadziesiąt złotych, ale to są OEMy albo wersje dedykowane do serwerów itd, równie dobrze mogę mieć pirata Edytowane 1 czerwca 2015 przez Szejdj Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Velius, a co Tobie nie działa na ósemce? Też miałem opory, ale nie chciałem po zawalonym systemie, kolejny raz instalować siódemki. Mi na 8.1 idzie wszystko. Nawet emulacja Dreamcasta, za to np. Czesky ma problem, a odpalamy tą samą paczkę. A w ósemce są fajne bajery, jak np. to menu start (tam dowaliłem ikonkami z emulatorów:). Oczywiście domyślnie włącza mi się standardowy pulpit, a wielu userów ósemki, nawet nie wie, że tak się da:/ Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 To teraz zapytajcie przez chata Microsoftu o legalnosc tych kluczy za kilka dyszek z allegro. Sami pietnuja kody na gierki z allegro od ruskow a potem kupuja klucze do oprogramowania z allegro lol Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 http://allegro.pl/windows-8-1-pro-32-64-wysylka-natychmiast-faktura-i5403655361.html- to wygląda interesująco Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 (edytowane) Jezeli ktos chce oryg w 100% windows to albo wersja oem/box ze sklepu albo msdnaa jezeli jest sie uprawnionym. Cala reszta to klucze, ktore sie teleportowaly - pewnie, ze dzialaja ale sa nielegalne. Polecam chat z konsultantem MS. Nie polecam tez kupowanie uzywanych, oryginalnych windowsow bo czesto naklejka zostaje na ich komputerze albo zostawiaja sobie gdzies zapisany klucz, rozdaja siostrom, bratom, dziadkom i ciocia. Kiedys bylem w banku Ing, jakies proste biurko z kobita do konsultacji indywidualnej, na niej jakis desktop z monitorkiem na obudowie, od moejj strony tyl tego komputera, wszystkie zlacza i naklejka z kluczem win do spisania jakby komus brakowalo. Ing takie pomocne. Edytowane 1 czerwca 2015 przez M.Bizon24 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 (edytowane) Ja przesiadam się na 10 i Wieska oraz inne programy przetestuje . Tak samo było z 7 na 8 więc nie wiem co niby ma nie działać Ludzie bali się przesiadać bo coś na win 8 nie będzie działać. OCzywiście to jest beta jeszcze ale do testów bo lubię sprawdzać takie nowinki. Teraz przeinstalowanie systemu to nawet bez formatu można robić. Na SDD idzie szybciutko. W wersji 8 .1 działają mi nawet stare gry ostatnio walczyłem z Civ 4 w trybie zgodności odpaliła. Edytowane 1 czerwca 2015 przez blantman Cytuj
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 Mam nadzieje, ze ten darmowy upgrade to bedzie instalacji po samym kluczu a nie softwareowy upgrade - chcialbym moc sciagnac oryginalne iso win10 i zainstalowac je na swoim oryg kluczu win7. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 (edytowane) Ja mam win 7 oryginalny i przy upgradzie do win 8 dostałem nowy klucz. Tutaj mi się wydaje że może być tak samo. Procedura wyglądała tak że musiałem sobie nowy klucz zapisać oraz mogłem sobie albo płytę albo pena z obrazem na przyszłość zapisać. Ostatnio pena wykorzystałem do ponownej instalacji systemu na dysku sdd. Więc działa Edytowane 1 czerwca 2015 przez blantman Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 też sie zapisalem, premiera 29 lipca Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 piszę tutaj, bo pewnie mój post by zaginął w gąszczu tematów o W3. Poszukuję jakiś modów do W3 poprawiających grafikę, od premiery się tego namnożyło, więc zwracam się tutaj. Podesłałby ktoś jakiś sprawdzony tweak? Cytuj
MatekDM 1 300 Opublikowano 1 czerwca 2015 Opublikowano 1 czerwca 2015 piszę tutaj, bo pewnie mój post by zaginął w gąszczu tematów o W3. Poszukuję jakiś modów do W3 poprawiających grafikę, od premiery się tego namnożyło, więc zwracam się tutaj. Podesłałby ktoś jakiś sprawdzony tweak? Jak mocno poprawiających grafikę? W sensie, co chcesz uzyskać? Mogę Ci podesłać bardzo przesadzony plik konfiguracyjny, który zarzyna solidnie mojego GTX970 i mam 30 klatek, w porywach 33. Jest wiele różnych SweetFX, które też poprawiają pewne rzeczy, choćby DoF, HDR, albo wygładzanie krawędzi (oczywiście zmieniają kolorystykę i nie tylko), ale pytanie, czego konkretnie oczekujesz. 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Sam nie wiem czego oczekuję ale okej, sam sobie pogrzebię w internecie i wybiorę, dzięki ;] Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 2 czerwca 2015 Opublikowano 2 czerwca 2015 Gra jest za świeża, to nie Skyrim. Pewnie najlepsze mody poprawiające grafę, dopiero powstaną kiedy wyjdą nowe karty:) Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 A tak spytam tutaj a nie w tym gąszczu kąsolowych tematów, ale... czy jest dodatek do GTA V, który wypakuje mi radia? Radią są w plikach rpf, czymś tam wypakowałem, ale Winamp sobie z tym nie radzi. Znacie jakiś sposób na odpalenie radia z poziomu Windowsa? Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Ale chciałbyś dostać jeden długi plik do każdego radia? To chyba nie jest możliwe, bo od jakiegoś czasu GTA mają dynamiczne radia, które są "składane" w całość podczas gry na podstawie różnych czynników. Na Spotify na przykład są playlisty które odpowiadają liście piosenek dla każdego radia, ale nie wiem, czy o to Ci chodzi. Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Ok, nie zwróciłem uwagi, że te radia są "dynamiczne". Kiedyś tak łatwo było skonwertować te pliki VROCK, FLASHFM, JAH itp:) na mp3. Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 (edytowane) Gdzie dostane tanio W7? Moze jakies promocje? Chyba mam: http://www.softwarebilliger.de/windows-7-professional-download/ Jezyk zmienie przed instalka? Edytowane 7 czerwca 2015 przez MEVEK Cytuj
grzybiarz 10 315 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Pobierasz pakiet językowy z poziomu panelu sterowania, po instalacji. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 (edytowane) pardą, głupoty pier,dolę Edytowane 7 czerwca 2015 przez raven_raven Cytuj
MEVEK 3 618 Opublikowano 7 czerwca 2015 Opublikowano 7 czerwca 2015 Pobierasz pakiet językowy z poziomu panelu sterowania, po instalacji. ale po niemiecku nie dam rady. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi