Skocz do zawartości

Ogólne pecetowe pierdu-pierdu

Gość ako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzę sobie do folderu z Wieśkiem, tj:

C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\The Witcher Enhanced Edition\Soundtracks

I no właśnie "soundtracks": 29 kawałków z gry + 15 kawałków (w tym np. od vadera).

Niezły bonus, a tak rzadko teraz się grzebie po folderach. Myślałem, że Gaben osobno sprzedaje OST.

Opublikowano

Na KF też jestem wstępnie chętny, ale wiadomo z czasem ch,ujowo stoje więc nie zawsze da radę. 

Co do co-opa to castle crashers jest jeszcze dobre

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też tak mieliście

Kupujecie kompa za grube hajsy, fhd i 60fpsow aby grać w wiedźmina i inne super tytuły a ogrywacie cs'a i gry za 3 dolary ze stima które ruszyły by na waszych lapkach.

Jednak jestem poyebany 

Opublikowano

No nie do konca, bo gierki ktore odpalam w Ultra HD i 144 fpsach, wygladaja i ruszaja sie nieziemsko, a na laptopie wymiotowac mi sie chce. No chyba ze mowisz o emulatorze gameobya w okienku 320x320

Opublikowano

Też tak mieliście

Kupujecie kompa za grube hajsy, fhd i 60fpsow aby grać w wiedźmina i inne super tytuły a ogrywacie cs'a i gry za 3 dolary ze stima które ruszyły by na waszych lapkach.

Jednak jestem poyebany 

noo nawet na tym forumku jest jeden taki użytkownik, mówi na siebie, że jest z ELITY forum  :sorcerer:

Opublikowano

A tak na serio to

>granie w online shooterki

No błagam Was. Jak już mam marnować czas na gierki to nie na jakieś granie z gimnazjalistami z nieskończonymi pokładami czasu na szlifowanie skilla w point'n'click.

Ale pomysl, pocwiczysz w takiego shooterka to potem w stary dobry Monkey Island jestes kozak.

Opublikowano

Ale proszę nie szkalować tutaj fanów gier online co? Pograć w drużynową gierke gdzie się rywalizuje z innymi zawsze spoko. Jak się ma kolegów do grania oczywiście.

Opublikowano

A tak na serio to

>granie w online shooterki

No błagam Was. Jak już mam marnować czas na gierki to nie na jakieś granie z gimnazjalistami z nieskończonymi pokładami czasu na szlifowanie skilla w point'n'click.

może jak znajdziesz znajomych do grania do zmienisz zdanie

• Plusik 1
Opublikowano

Pierdolenie, gierki multi są fajne. Jedyny problem to czas. Kiedyś tłukłem nałogowo online. Teraz jedynym problemem jest brak czasu. Jak mam grać w multi sporadycznie, żeby dostawać łomot to wolę przejść jakiegoś singla, a jak bym miał poświęcić kupę godzin na zostanie dobrym to wolę przejść kilka singli. No, ale od czasu do czasu CSa się odpali dla tego feelingu strzelania z kałacha i emocji :banderas:

Opublikowano

Kiedyś mialem duże cisnienie na Titanfalla - po robocie właziłem na laptopa i siałem rozpierdziel w różnych trybach z randomami i raz z jednym znajomym. To był dla mnie dobry odstresowiacz. Teraz od czasu do czasu cisne w Nosgoth z kumplami i Elite Dangerous. Dobrze jest sobie czasem jakiś meczyk przypier.dolić.

Opublikowano

Wejdz na gram.pl. Zobacz Spintires za 18,90zł. Zastanawiaj sie czy kupić bo bys pojezdzil po błocie. Wejdz w miedzyczasie na steamgifts. Spintires jako giveaway i konczy sie za 2 minuty, 900 osob sie zapisalo wiec 0,002% szans ze wygram. Wygraj Spintires i 18,90 w kieszeni. :newell: :newell: :newell:

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Wejdz na gram.pl. Zobacz Spintires za 18,90zł. Zastanawiaj sie czy kupić bo bys pojezdzil po błocie. Wejdz w miedzyczasie na steamgifts. Spintires jako giveaway i konczy sie za 2 minuty, 900 osob sie zapisalo wiec 0,002% szans ze wygram. Wygraj Spintires i 18,90 w kieszeni. :newell: :newell: :newell:

Spintires mnie zaciekawił, ale...

Nie pójdzie mi. :(

Jest sens robić ogólny temat dla indyków?

Edytowane przez tomzacz