Widget 306 Opublikowano 21 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 21 listopada 2015 Jestem za ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 26 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 26 listopada 2015 Wchodzę sobie do folderu z Wieśkiem, tj: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\The Witcher Enhanced Edition\Soundtracks I no właśnie "soundtracks": 29 kawałków z gry + 15 kawałków (w tym np. od vadera). Niezły bonus, a tak rzadko teraz się grzebie po folderach. Myślałem, że Gaben osobno sprzedaje OST. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 27 listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 27 listopada 2015 Na KF też jestem wstępnie chętny, ale wiadomo z czasem ch,ujowo stoje więc nie zawsze da radę. Co do co-opa to castle crashers jest jeszcze dobre Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 7 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 grudnia 2015 Też tak mieliście Kupujecie kompa za grube hajsy, fhd i 60fpsow aby grać w wiedźmina i inne super tytuły a ogrywacie cs'a i gry za 3 dolary ze stima które ruszyły by na waszych lapkach. Jednak jestem poyebany Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 No nie do konca, bo gierki ktore odpalam w Ultra HD i 144 fpsach, wygladaja i ruszaja sie nieziemsko, a na laptopie wymiotowac mi sie chce. No chyba ze mowisz o emulatorze gameobya w okienku 320x320 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Nie, nie mam tak. Nie odpalam nawet CS-a Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Też tak mieliście Kupujecie kompa za grube hajsy, fhd i 60fpsow aby grać w wiedźmina i inne super tytuły a ogrywacie cs'a i gry za 3 dolary ze stima które ruszyły by na waszych lapkach. Jednak jestem poyebany noo nawet na tym forumku jest jeden taki użytkownik, mówi na siebie, że jest z ELITY forum Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 A tak na serio to >granie w online shooterki No błagam Was. Jak już mam marnować czas na gierki to nie na jakieś granie z gimnazjalistami z nieskończonymi pokładami czasu na szlifowanie skilla w point'n'click. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 A tak na serio to >granie w online shooterki No błagam Was. Jak już mam marnować czas na gierki to nie na jakieś granie z gimnazjalistami z nieskończonymi pokładami czasu na szlifowanie skilla w point'n'click. Ale pomysl, pocwiczysz w takiego shooterka to potem w stary dobry Monkey Island jestes kozak. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 285 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Ale proszę nie szkalować tutaj fanów gier online co? Pograć w drużynową gierke gdzie się rywalizuje z innymi zawsze spoko. Jak się ma kolegów do grania oczywiście. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 A tak na serio to >granie w online shooterki No błagam Was. Jak już mam marnować czas na gierki to nie na jakieś granie z gimnazjalistami z nieskończonymi pokładami czasu na szlifowanie skilla w point'n'click. może jak znajdziesz znajomych do grania do zmienisz zdanie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 No w Borderlands 2 i L4D grało się super, ale to co-op. Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 861 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Pierdolenie, gierki multi są fajne. Jedyny problem to czas. Kiedyś tłukłem nałogowo online. Teraz jedynym problemem jest brak czasu. Jak mam grać w multi sporadycznie, żeby dostawać łomot to wolę przejść jakiegoś singla, a jak bym miał poświęcić kupę godzin na zostanie dobrym to wolę przejść kilka singli. No, ale od czasu do czasu CSa się odpali dla tego feelingu strzelania z kałacha i emocji Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Kiedyś mialem duże cisnienie na Titanfalla - po robocie właziłem na laptopa i siałem rozpierdziel w różnych trybach z randomami i raz z jednym znajomym. To był dla mnie dobry odstresowiacz. Teraz od czasu do czasu cisne w Nosgoth z kumplami i Elite Dangerous. Dobrze jest sobie czasem jakiś meczyk przypier.dolić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Dobrze miec kumpli. Jakbym mial to bym gral w survivale jak Day Z albo Rust, a samemu to jak wejsc na osiedle dresów na pradze północ z napisem "chce po ryju" Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 No elo, witaj w moim swiecie. Tyle gierek bym obczail, ale samemu słabo z deczka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Trzeba zlozyc ekipe z forumkowych przegrywów zyciowych i samotników i zacząć grac. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 A ja potrzebuję chyba pomocy, bo wciągła mnie gra "Double Action: Boogaloo". Choć jest słaba to mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Wejdz na gram.pl. Zobacz Spintires za 18,90zł. Zastanawiaj sie czy kupić bo bys pojezdzil po błocie. Wejdz w miedzyczasie na steamgifts. Spintires jako giveaway i konczy sie za 2 minuty, 900 osob sie zapisalo wiec 0,002% szans ze wygram. Wygraj Spintires i 18,90 w kieszeni. :newell: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Spintires było przecież w bundle'u ostatnio Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 Za drogo Panie Cytuj Odnośnik do komentarza
Grzegorzo 1 411 Opublikowano 8 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 grudnia 2015 (edytowane) Wiecie może, gdzie można znaleźć sam Serial Number do iMindmap8? (nie wiem, czy to odpowiedni temat) Edytowane 8 grudnia 2015 przez Grzegorzo Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 9 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 grudnia 2015 (edytowane) Wejdz na gram.pl. Zobacz Spintires za 18,90zł. Zastanawiaj sie czy kupić bo bys pojezdzil po błocie. Wejdz w miedzyczasie na steamgifts. Spintires jako giveaway i konczy sie za 2 minuty, 900 osob sie zapisalo wiec 0,002% szans ze wygram. Wygraj Spintires i 18,90 w kieszeni. :newell: Spintires mnie zaciekawił, ale... Nie pójdzie mi. Jest sens robić ogólny temat dla indyków? Edytowane 10 grudnia 2015 przez tomzacz Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 :dynia: 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 293 Opublikowano 10 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 grudnia 2015 Śmieszne, ale to też ma drugie dno: islamista pracujący w EA. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi