grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 2 lipca 2016 Oryginalny ten styl graficzny. Chyba czegoś takiego nie widziałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 14 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2016 Czy Killer is Dead rozdawali gdzieś kiedyś za darmo, ewentualnie było w jakimś bundlu za dowolną wpłatę? Zastanawiają mnie te steamowe klucze na alledrogo za ~3zł. Tak, klucze, nie konta. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 14 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 14 lipca 2016 Byl w maju w Humble Deep Silver Bundle 2. http://lowcygier.pl/bundle/humble-deep-silver-bundle-2/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 570 Opublikowano 16 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 16 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2016 Genialny klimat, oby im się udało wypluć tą gierkę i żeby okazała się udana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 16 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 16 lipca 2016 Slenderman HD... Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 22 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 22 lipca 2016 W serwisie RockPaperShotgun natknąłem się przypadkiem na wpis o modzie do pierwszego Quake'a zatytułowany Arcane Dimensions. Z ciekawości pobrałem, bo jak coś polecą to jest naprawdę dobre a że jestem też fanem staroszkolnych strzelanek z przyjemnością zasiadłem. To, co zobaczyłem przed sobą kompletnie mnie zaorało. Duży hub na starcie, nieliniowość w wyborze leveli (a tych jest multum), same poziomy są GIGANTYCZNE i różnorodne. Rozumiem, że kiedyś twórcy odkrywali możliwości silnika czy level designu, były inne standardy i przede wszystkim komputery i konsole nie miały takiej mocy obliczeniowej ale to, co pokazał sobą ten mod po prostu niszczy poziomy z Quake'a i jakichkolwiek oficjalnych dodatków. Żeby było mało postarali się o nowych przeciwników, kilka nowych broni, wycisnęli z grafiki ile się dało. Z całego serduszka polecam obadać i szczerze gdyby ten mod był za pieniądze rzucałbym w monitor. https://www.rockpapershotgun.com/2016/07/20/best-quake-mod-2016/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 28 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2016 Hej ludziska. Byłby ktoś chętny na wspólne granie w Dead by Daylight? 4 ocalałych vs 1 zabójca w stylu horrorów - slasherów. A to wszystko polane sosem lekkiego rpg z losowym rozwojem postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Moldar 2 246 Opublikowano 28 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 28 lipca 2016 Postanowiłem kolejny raz ukończyć half life 2. Są jakieś mody upiększające ten wspaniały tytuł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 29 lipca 2016 Udostępnij Opublikowano 29 lipca 2016 Cinematic mod czy jakos tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
columbo 1 108 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 (edytowane) Good Lord! Nie wiem, kto dokładnie za tym stoi, ale Panie i Panowie - oto najlepszy klon klasycznych wipeoutów na pieca. Na filmikach feeling jest niesamowity, zwłaszcza jeśli zarzuci się wyścig w wyższych klasach prędkości (2 filmik). Mnie najbardziej przypomina to W3:SE pod względem modelu lotu, co dodatkowo uskutecznia jaranko tą pozycją. omg, OMG, !!Features 14 tracks in different locations 13 teams setup for different play styles 5 gamemodes - Arcade, Time Trial, Free Play, Tournament and Survival A variety of weapons for damaging and slowing other racers Modding Tools - Track Editor, Ship Editor and Custom Sounds Cockpit view - each ship has a unique cockpit! A soundtrack full of songs inspired by electronic music from the 90s W weekend biorę się za testowanie :exact:edit: granie w to na dżoju: Edytowane 2 sierpnia 2016 przez columbo Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 Aż mi się przypomniała inna gra, Hover Ace. Dawniej nie miałem konsoli i nie wiedziałem o żadnych Wipeoutach, grałem za to w ten właśnie tytuł: To mi się w nim wciąż podoba, że grafika celowała raczej w realizm, a nie tęczogwałt konsolowych odpowiedników. Rok temu pobrałem gdzieś i nawet ciekawie mi się grało, zwłaszcza grafika nie wygląda tragicznie, wciąż daje się na to patrzeć i w mojej opinii od tej strony gra wciąż się trzyma. Zastanawia mnie, czy ktoś jeszcze to zna. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 2 sierpnia 2016 Tego Hover Ace nie znam, ale ten Ballistic jest na steam za free! Early Acces i za free - no i tak powinno być. A ile to już wsparłem projektów Early Acces i po roku, czy nawet dłużej - dalej "wczesny dostęp". Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2016 https://muve.pl/sklep/digital/akcja/batman-arkham-knight-pc-pl-digital,65149 Arkham Knight za 32.5zł. Aż szkoda nie brać. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2016 to ta s(pipi)ona pc'towa wersja s(pipi)onej gry? Nie brać choćby za darmo Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2016 No niektórym działa w miarę, więc jak ktoś lubi hazard... Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2016 (edytowane) Ale już naprawili chyba? I czy czasem nie dają tam jedynki za free za te patche day-one? Edytowane 4 sierpnia 2016 przez grzybiarz Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2016 Do teraz nie naprawili w pewnym momencie przestali łatać ... Cytuj Odnośnik do komentarza
Papaj 465 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2016 Ogrywałem w grudniu. Na tamten moment, były freezy płynności grafiki do 0 klatek w zupełnie przypadkowych momentach. A to było juz sporo po tym, jak przestali to łatać. Olać tą spyerdoloną grę i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kymel 786 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2016 Kupiłem i pograłem niecałą godzinę. Stabilne 60+ fps na wysokich detalach na smoku w 1080p. Cytuj Odnośnik do komentarza
wozek 77 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2016 Ogrywałem w grudniu. Na tamten moment, były freezy płynności grafiki do 0 klatek w zupełnie przypadkowych momentach. A to było juz sporo po tym, jak przestali to łatać. Olać tą spyerdoloną grę i tyle. posiadacz radeona? Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2016 Wie ktos z was moze cos wiecej na temat tego wydania Zero Time Dillema wraz z poprzednimi czesciamia na PC? jaks ie to ma nazywac albo kiedy premiera? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2016 Trójka już wyszła na Steam pozostałe dwie części powinny wyjść do końca tego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 sierpnia 2016 Wie ktos z was moze cos wiecej na temat tego wydania Zero Time Dillema wraz z poprzednimi czesciamia na PC? jaks ie to ma nazywac albo kiedy premiera? Mają się nazywać 999: Nine Persons, Nine Hours, Nine Doors and Zero Escape: Virtue’s Last Reward kiedy premiera to nie wiadomo Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 20 sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2016 I'm back Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi