grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 Oryginalny ten styl graficzny. Chyba czegoś takiego nie widziałem. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 14 lipca 2016 Opublikowano 14 lipca 2016 Czy Killer is Dead rozdawali gdzieś kiedyś za darmo, ewentualnie było w jakimś bundlu za dowolną wpłatę? Zastanawiają mnie te steamowe klucze na alledrogo za ~3zł. Tak, klucze, nie konta. Cytuj
kubicz 189 Opublikowano 14 lipca 2016 Opublikowano 14 lipca 2016 Byl w maju w Humble Deep Silver Bundle 2. http://lowcygier.pl/bundle/humble-deep-silver-bundle-2/ 1 Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 16 lipca 2016 Opublikowano 16 lipca 2016 Genialny klimat, oby im się udało wypluć tą gierkę i żeby okazała się udana. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 22 lipca 2016 Opublikowano 22 lipca 2016 W serwisie RockPaperShotgun natknąłem się przypadkiem na wpis o modzie do pierwszego Quake'a zatytułowany Arcane Dimensions. Z ciekawości pobrałem, bo jak coś polecą to jest naprawdę dobre a że jestem też fanem staroszkolnych strzelanek z przyjemnością zasiadłem. To, co zobaczyłem przed sobą kompletnie mnie zaorało. Duży hub na starcie, nieliniowość w wyborze leveli (a tych jest multum), same poziomy są GIGANTYCZNE i różnorodne. Rozumiem, że kiedyś twórcy odkrywali możliwości silnika czy level designu, były inne standardy i przede wszystkim komputery i konsole nie miały takiej mocy obliczeniowej ale to, co pokazał sobą ten mod po prostu niszczy poziomy z Quake'a i jakichkolwiek oficjalnych dodatków. Żeby było mało postarali się o nowych przeciwników, kilka nowych broni, wycisnęli z grafiki ile się dało. Z całego serduszka polecam obadać i szczerze gdyby ten mod był za pieniądze rzucałbym w monitor. https://www.rockpapershotgun.com/2016/07/20/best-quake-mod-2016/ 1 Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 28 lipca 2016 Opublikowano 28 lipca 2016 Hej ludziska. Byłby ktoś chętny na wspólne granie w Dead by Daylight? 4 ocalałych vs 1 zabójca w stylu horrorów - slasherów. A to wszystko polane sosem lekkiego rpg z losowym rozwojem postaci. Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 28 lipca 2016 Opublikowano 28 lipca 2016 Postanowiłem kolejny raz ukończyć half life 2. Są jakieś mody upiększające ten wspaniały tytuł? Cytuj
columbo 1 108 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 (edytowane) Good Lord! Nie wiem, kto dokładnie za tym stoi, ale Panie i Panowie - oto najlepszy klon klasycznych wipeoutów na pieca. Na filmikach feeling jest niesamowity, zwłaszcza jeśli zarzuci się wyścig w wyższych klasach prędkości (2 filmik). Mnie najbardziej przypomina to W3:SE pod względem modelu lotu, co dodatkowo uskutecznia jaranko tą pozycją. omg, OMG, !!Features 14 tracks in different locations 13 teams setup for different play styles 5 gamemodes - Arcade, Time Trial, Free Play, Tournament and Survival A variety of weapons for damaging and slowing other racers Modding Tools - Track Editor, Ship Editor and Custom Sounds Cockpit view - each ship has a unique cockpit! A soundtrack full of songs inspired by electronic music from the 90s W weekend biorę się za testowanie :exact:edit: granie w to na dżoju: Edytowane 2 sierpnia 2016 przez columbo Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Aż mi się przypomniała inna gra, Hover Ace. Dawniej nie miałem konsoli i nie wiedziałem o żadnych Wipeoutach, grałem za to w ten właśnie tytuł: To mi się w nim wciąż podoba, że grafika celowała raczej w realizm, a nie tęczogwałt konsolowych odpowiedników. Rok temu pobrałem gdzieś i nawet ciekawie mi się grało, zwłaszcza grafika nie wygląda tragicznie, wciąż daje się na to patrzeć i w mojej opinii od tej strony gra wciąż się trzyma. Zastanawia mnie, czy ktoś jeszcze to zna. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Opublikowano 2 sierpnia 2016 Tego Hover Ace nie znam, ale ten Ballistic jest na steam za free! Early Acces i za free - no i tak powinno być. A ile to już wsparłem projektów Early Acces i po roku, czy nawet dłużej - dalej "wczesny dostęp". Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Opublikowano 4 sierpnia 2016 https://muve.pl/sklep/digital/akcja/batman-arkham-knight-pc-pl-digital,65149 Arkham Knight za 32.5zł. Aż szkoda nie brać. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Opublikowano 4 sierpnia 2016 to ta s(pipi)ona pc'towa wersja s(pipi)onej gry? Nie brać choćby za darmo Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Opublikowano 4 sierpnia 2016 No niektórym działa w miarę, więc jak ktoś lubi hazard... Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Opublikowano 4 sierpnia 2016 (edytowane) Ale już naprawili chyba? I czy czasem nie dają tam jedynki za free za te patche day-one? Edytowane 4 sierpnia 2016 przez grzybiarz Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Do teraz nie naprawili w pewnym momencie przestali łatać ... Cytuj
Papaj 465 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Ogrywałem w grudniu. Na tamten moment, były freezy płynności grafiki do 0 klatek w zupełnie przypadkowych momentach. A to było juz sporo po tym, jak przestali to łatać. Olać tą spyerdoloną grę i tyle. Cytuj
Kymel 786 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Kupiłem i pograłem niecałą godzinę. Stabilne 60+ fps na wysokich detalach na smoku w 1080p. Cytuj
wozek 77 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Opublikowano 4 sierpnia 2016 Ogrywałem w grudniu. Na tamten moment, były freezy płynności grafiki do 0 klatek w zupełnie przypadkowych momentach. A to było juz sporo po tym, jak przestali to łatać. Olać tą spyerdoloną grę i tyle. posiadacz radeona? Cytuj
okens 541 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Wie ktos z was moze cos wiecej na temat tego wydania Zero Time Dillema wraz z poprzednimi czesciamia na PC? jaks ie to ma nazywac albo kiedy premiera? Cytuj
Paliodor 1 766 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Trójka już wyszła na Steam pozostałe dwie części powinny wyjść do końca tego roku. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 11 sierpnia 2016 Opublikowano 11 sierpnia 2016 Wie ktos z was moze cos wiecej na temat tego wydania Zero Time Dillema wraz z poprzednimi czesciamia na PC? jaks ie to ma nazywac albo kiedy premiera? Mają się nazywać 999: Nine Persons, Nine Hours, Nine Doors and Zero Escape: Virtue’s Last Reward kiedy premiera to nie wiadomo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi