Opublikowano 8 sierpnia 20177 l Taka trylogia na półce obok książkowej sagi z jednego wydania Ja mam wszystkie w cyfrze ale i tak nie kupie bo nie kolekcjonuje, ciekawi mnie tylko czy ta edycja zyska z czasem na wartości. Wydanie tylko na Polskę i do tego podobno limitowane. Gdzies preorder da sie zrobic juz?
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l Jest Polskie mmo Gloria Victis na cdp za 4 dyszki w early access grał ktoś ? Warto sprawdzić ?
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l Brat grał. Fajne, klimatyczne ale niestety jeszcze wybrakowane z contentu.
Opublikowano 15 września 20177 l Mam pytanie czy jakaś gra z sakura bundle jest coś warta? Oprócz huniepop bo to już mam?
Opublikowano 15 września 20177 l Zależy czego - bo raczej nie warta ogrania :V Jeśli chodzi o ceny, to oddzielnie raczej niskie
Opublikowano 15 września 20177 l HunieCam Studio to taki prosty clicker na dwie godziny, dobry do zabicia czasu i paru heheszków. Za dolara "warto". I można zdobyć achievementy w kształcie penisów. "Ładnie" przyozdabiają profil Steam.
Opublikowano 25 września 20177 l Co te EA odpi.e.rdala? Zmieniliśmy hasło do Twojego Konta EA. Wiemy, że to niedogodność, ale mamy nadzieję, że rozumiesz nasze starania o zapewnienie bezpieczeństwa Twoich danych osobowych. Co się stało?Po wykryciu potencjalnie podejrzanej aktywności związanej z Twoim Kontem EA, zmieniliśmy hasło, aby chronić Twoje dane osobowe. W tej chwili nie mamy podstaw, by sądzić, że aktywność ta jest wynikiem nieupoważnionego dostępu do baz danych EA. Naszym zdaniem może ona być związana z phishingiem, stosowaniem słabego hasła, logowaniem się z połączenia współdzielonego lub korzystaniem z tego samego hasła na różnych stronach internetowych. Bo zacząłem na webappa wchodzić z komórki i przeglądarki, ustawiłem na takie samo jakie było xD
Opublikowano 30 września 20177 l Ja sam ostatnio musiałem zmieniać hasło bo zauważyłem, że ktoś mi łazi po koncie, lol.
Opublikowano 30 września 20177 l Też zmieniłem, nie mogłem się zalogować a wcześniej miałem w skrzynce, że rzekomo prosiłem o reset hasła.
Opublikowano 5 października 20177 l Wysyp recek nowych procków Intela. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się tak udanej i szybkiej odpowiedzi na Ryzeny. Wreszcie coś się ruszyło w segmencie procesorów. Przyszły rok może być równie ciekawy jak proces technologiczny zleci w dół. Czekam na dalszy rozwój wydarzeń. W przeciągu 2 lat mam zamiar wymienić procesor+płytę+ramy. Jedyny jak na ten moment minus to nowy proc = nowa płyta, ale to akurat u Intela standard, szkoda tylko że nadal nic się w tej kwestii nie zmieniło.
Opublikowano 5 października 20177 l Mam nadzieję że amd zachowa postawę pro konsumecką i pozostanie przy zapowiadanym wsparciu podstawek am4 dla 3-4 generacji procesorów Ryzen.
Opublikowano 5 października 20177 l u mnie wymiana proca i tak by wiązała się z wymianą płyty bo mam jeszcze na ddr3. Też czeka mnie wymiana w następnym roku i liczę na ładną wojnę cenową bo ostatnie lata intel nic nie musiał bo wygrywał.
Opublikowano 10 października 20177 l Mam pytanko. Czemu na allegro jest original sin 2 za 70zł? Niby sprzedający musi zalogować się na twoim koncie czy coś. Jest kilka takich aukcji. W czym tkwi haczyk? Kreatywny sposób na kradzież danych czy co?
Opublikowano 10 października 20177 l Gdyby to było takie proste to każdy by kupował przez VPN... Chyba.
Opublikowano 10 października 20177 l u mnie wymiana proca i tak by wiązała się z wymianą płyty bo mam jeszcze na ddr3. Też czeka mnie wymiana w następnym roku i liczę na ładną wojnę cenową bo ostatnie lata intel nic nie musiał bo wygrywał. O, dobrze, że piszecie koledzy, bo już jakiś czas noszę się z kupnem nowego procka to może warto dozbierać trochę więcej i jakieś konkrety kupić niedługo.
Opublikowano 10 października 20177 l Poczekaj na następną generację jeśli nie chcesz wtopić kasy w płytę która będzie działać TYLKO z procesarami cofee lake.
Opublikowano 11 października 20177 l Haha znowu pytanie i sprzęt PC i znowu odpowiedź POCZEKAJ NIE KUPUJ XDDD boże to tak śmieszy od tyyyylu lat.
Opublikowano 11 października 20177 l No trochę się tego spodziewałem xd. Nie no, czekać to ja będę ale może do premiery nowych procków i płyt skoro niby mają być niedługo, ale nie na jeszcze kolejną generację. Jak na razie to chyba będzie 4 czy 5 lat jak mam obecny, więc tak czy siak jeden pies czy płyta będzie kompatybilna czy nie przy moim tempie upgrade'owania. Do czasu jak znowu będę chciał coś zmieniać i tak będzie kilka nowych gniazd czy co tam się zmienia. Edytowane 11 października 20177 l przez raven_raven
Opublikowano 11 października 20177 l No w sumie Szejdi masz racje sam kupiłem ryzena 5 do nowego kompa mimo że w przyszłym roku pewnie wyjdą nowe procki amd w niższym procesie technologicznym. Generalnie polecam filmik:
Opublikowano 11 października 20177 l Gdy wyjdą nowe Ryzeny to na pewno na tą samą podstawkę, czyli nie będzie trzeba zmieniać płyty. A "roadmap" architektury Zen rospisany jest na razie aż do 2020 r. :)
Opublikowano 11 października 20177 l No to że wymiana procka za każdym razem równa się wymianie płyty a czasem i ramu (jak płyty obsługują nowszy standard) to grzech. Dobrze że amd teraz chce inaczej czyms takim może mnie przekonają do siebie chociaż nigdy nie miałem nic amd. Zawsze intel -nvidia combo Edytowane 11 października 20177 l przez blantman