Skocz do zawartości

Ogólne pecetowe pierdu-pierdu

Gość ako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak nie? to jeden click i dales

czy w ToS sie powinno pojawic cos co lamie prawo to juz inna sprawa. choc bez zobaczenia ktory to konkretnie paragraf zlamali nawet tego nie jestem pewny (w artykule ani slowa o jakimkolwiek prawie)

ps. jak zlamali prawo to kryminalisci. skladacie pozew i gg wp. czemu nie slychac o masowych pozwach? bo raczej nic nie zlamali. moge sie mylic i chetnie dam sie poprawic bo lubie byc bogaty.

Opublikowano

Na PC często gram w rozdzielczości 1440p, czasami 4k, ale ostatnio zdziwiony byłem jak wygląd skalowana rozdzielczość. Czy to możliwe, żeby np. 50% 4K wyglądało lepiej niż 1440p? Przecież to powinno być to samo, a jednak no w takim Division mam wrażenie, że połowa 4K w skalowaniu w dół wygląda lepiej.

Opublikowano
W dniu 20.03.2019 o 19:22, Frantik napisał:

Ja pewnie też, no ale generalnie to bez Silent Hill Collection mogą mnie cmoknąć :sapek:

Jak to ma być takie SH Collection jak na poprzedniej generacji to najlepiej niech w ogóle nie dotykają serii. A byłoby, bo Cumnami being Cumnami zgubiło final builda gierek :ragus:

Opublikowano
21 godzin temu, easye napisał:

Na PC często gram w rozdzielczości 1440p, czasami 4k, ale ostatnio zdziwiony byłem jak wygląd skalowana rozdzielczość. Czy to możliwe, żeby np. 50% 4K wyglądało lepiej niż 1440p? Przecież to powinno być to samo, a jednak no w takim Division mam wrażenie, że połowa 4K w skalowaniu w dół wygląda lepiej.

Jak to samo skoro połowa 4k to więcej wyświetlanych pixeli niż 1440p.

14 godzin temu, Shankor napisał:

@easye jeśli obraz został wygenerowany w 4K, a następnie wyświetlony na ekranie 1440p to będziesz miał więcej szczegółów i ładniejszy, ostrzejszy obraz. 

izi gra na tv 4k jeśli dobrze pamiętam więc nie chodzi tu o supersampling.

Opublikowano

Kusi mnie od jakiegoś czasu na złożenie swojego kompa, Microsoft będzie już wszystkie swoje exy wydawał również na windowsa? Bo nie wiem czy warto się w to bawić. I jeszcze takie dodatkowe pytanie, widzę ,że kolekcja Halo na steamie na notkę ,że wymagane konto na Xbox live czyli będę mógł sobie nabijać punkciki do konta? 

Opublikowano

Na pewno te które są Xbox anywhere. Fajnie tak od razu dostać paczkę Gears 4 + Forza Horizon 4 na piecyka. Z tymi achikami to nie wiem bo mnie to nie bawi. 

• 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 16.04.2019 o 12:50, blantman napisał:

To Anno 1800 po reckach wydaje się powrotem do świetności serii (te futurystyczne części mi nie pasowały) ale kurde ta cena.... Ktoś gra na forum?

Kupiłeś Anno ? Sam też chcę kupić, ale mój komp raczej go nie pociągnie.. Jeśli kupiłeś to daj znać jak u Ciebie działa i jaki masz sprzęt, bo myślę o tym, żeby zbudować platformę pod Anno, AoE 4 i Planet Zoo 

Opublikowano
11 minut temu, funditto napisał:

Kupiłeś Anno ? Sam też chcę kupić, ale mój komp raczej go nie pociągnie.. Jeśli kupiłeś to daj znać jak u Ciebie działa i jaki masz sprzęt, bo myślę o tym, żeby zbudować platformę pod Anno, AoE 4 i Planet Zoo 

stary komp i7 4771, 8 gb ram, gtx 970 i dysk ssd. Anno 1800 chodzi płynnie na wysokich musiałem tylko kilka rzeczy z ultra wyciąć. Pewnie na ultra też by działało ale dla mnie płynność jest ważniejsza od grafiki.