Opublikowano 15 marca 20196 l jak nie? to jeden click i dales czy w ToS sie powinno pojawic cos co lamie prawo to juz inna sprawa. choc bez zobaczenia ktory to konkretnie paragraf zlamali nawet tego nie jestem pewny (w artykule ani slowa o jakimkolwiek prawie) ps. jak zlamali prawo to kryminalisci. skladacie pozew i gg wp. czemu nie slychac o masowych pozwach? bo raczej nic nie zlamali. moge sie mylic i chetnie dam sie poprawic bo lubie byc bogaty.
Opublikowano 15 marca 20196 l Nie każdy kto złamał prawo to kryminalista. I skargi do odpowiednich instytucji są już wysyłane. Można to zrobić samemu, jak się chce.
Opublikowano 20 marca 20196 l Ja pewnie też, no ale generalnie to bez Silent Hill Collection mogą mnie cmoknąć
Opublikowano 20 marca 20196 l skoro mowa o starociach co ida na pc to przez epic store trafi heavy rain, beyond 2 souls i detroit beyond human
Opublikowano 26 marca 20196 l Na PC często gram w rozdzielczości 1440p, czasami 4k, ale ostatnio zdziwiony byłem jak wygląd skalowana rozdzielczość. Czy to możliwe, żeby np. 50% 4K wyglądało lepiej niż 1440p? Przecież to powinno być to samo, a jednak no w takim Division mam wrażenie, że połowa 4K w skalowaniu w dół wygląda lepiej.
Opublikowano 27 marca 20196 l W dniu 20.03.2019 o 19:22, Frantik napisał: Ja pewnie też, no ale generalnie to bez Silent Hill Collection mogą mnie cmoknąć Jak to ma być takie SH Collection jak na poprzedniej generacji to najlepiej niech w ogóle nie dotykają serii. A byłoby, bo Cumnami being Cumnami zgubiło final builda gierek
Opublikowano 27 marca 20196 l @easye jeśli obraz został wygenerowany w 4K, a następnie wyświetlony na ekranie 1440p to będziesz miał więcej szczegółów i ładniejszy, ostrzejszy obraz.
Opublikowano 27 marca 20196 l Aaaa, czyli on wyświetla 4k, ale w 1440p. No to już rozumiem. Edytowane 27 marca 20196 l przez easye
Opublikowano 27 marca 20196 l Cyber Shadow ,szykuje się kolejna platformówka 2d od Yacht Club Games. https://yachtclubgames.com/2019/03/cyber-shadow/
Opublikowano 27 marca 20196 l 21 godzin temu, easye napisał: Na PC często gram w rozdzielczości 1440p, czasami 4k, ale ostatnio zdziwiony byłem jak wygląd skalowana rozdzielczość. Czy to możliwe, żeby np. 50% 4K wyglądało lepiej niż 1440p? Przecież to powinno być to samo, a jednak no w takim Division mam wrażenie, że połowa 4K w skalowaniu w dół wygląda lepiej. Jak to samo skoro połowa 4k to więcej wyświetlanych pixeli niż 1440p. 14 godzin temu, Shankor napisał: @easye jeśli obraz został wygenerowany w 4K, a następnie wyświetlony na ekranie 1440p to będziesz miał więcej szczegółów i ładniejszy, ostrzejszy obraz. izi gra na tv 4k jeśli dobrze pamiętam więc nie chodzi tu o supersampling.
Opublikowano 28 marca 20196 l Kusi mnie od jakiegoś czasu na złożenie swojego kompa, Microsoft będzie już wszystkie swoje exy wydawał również na windowsa? Bo nie wiem czy warto się w to bawić. I jeszcze takie dodatkowe pytanie, widzę ,że kolekcja Halo na steamie na notkę ,że wymagane konto na Xbox live czyli będę mógł sobie nabijać punkciki do konta?
Opublikowano 28 marca 20196 l Na pewno te które są Xbox anywhere. Fajnie tak od razu dostać paczkę Gears 4 + Forza Horizon 4 na piecyka. Z tymi achikami to nie wiem bo mnie to nie bawi.
Opublikowano 28 marca 20196 l Pewnie będą się wbijaly zarówno na steamie jak i Xbox live. Wszystkie gry MS trafiają na PC.
Opublikowano 16 kwietnia 20195 l To Anno 1800 po reckach wydaje się powrotem do świetności serii (te futurystyczne części mi nie pasowały) ale kurde ta cena.... Ktoś gra na forum?
Opublikowano 5 maja 20195 l W dniu 16.04.2019 o 12:50, blantman napisał: To Anno 1800 po reckach wydaje się powrotem do świetności serii (te futurystyczne części mi nie pasowały) ale kurde ta cena.... Ktoś gra na forum? Kupiłeś Anno ? Sam też chcę kupić, ale mój komp raczej go nie pociągnie.. Jeśli kupiłeś to daj znać jak u Ciebie działa i jaki masz sprzęt, bo myślę o tym, żeby zbudować platformę pod Anno, AoE 4 i Planet Zoo
Opublikowano 5 maja 20195 l 11 minut temu, funditto napisał: Kupiłeś Anno ? Sam też chcę kupić, ale mój komp raczej go nie pociągnie.. Jeśli kupiłeś to daj znać jak u Ciebie działa i jaki masz sprzęt, bo myślę o tym, żeby zbudować platformę pod Anno, AoE 4 i Planet Zoo stary komp i7 4771, 8 gb ram, gtx 970 i dysk ssd. Anno 1800 chodzi płynnie na wysokich musiałem tylko kilka rzeczy z ultra wyciąć. Pewnie na ultra też by działało ale dla mnie płynność jest ważniejsza od grafiki.
Opublikowano 5 maja 20195 l Godzinę temu, Frostbite napisał: Jak z tymi grami panowie? Szukam czegos dobrego, najlepiej jakie mmorpg f2p
Opublikowano 5 maja 20195 l 1 godzinę temu, Frostbite napisał: Jak z tymi grami panowie? Szukam czegos dobrego, najlepiej jakie mmorpg f2p 36 minut temu, teddy napisał: Vanilla world of warcraft na prywatnych serwerach Nic lepszego w temacie nie znajdziesz.
Opublikowano 6 maja 20195 l W dniu 5.05.2019 o 16:47, Frostbite napisał: Jak z tymi grami panowie? Szukam czegos dobrego, najlepiej jakie mmorpg f2p jak mocno przyknac oko to Warframe by pasowal z typowych mmorpg f2p to guild wars 2 jest najlepsze