Skocz do zawartości

Ogólne pecetowe pierdu-pierdu

Featured Replies

Opublikowano

Nie No, lepiej kupić 2080ti za 5k niż 3070 za 3k ;) Tak jak @mozipisze, krypciarze tylko polują na te rtx30xx żeby kopać i wykupują wszystko . raczej taniej nie będzie skoro grafa się zwraca z nadwyżka po roku kopania

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 429,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zrobiłem sobie dziś prezent na gwiazdkę. Do Oleda C2 42 przyda się trochę dodatkowej pary, 3090 Suprim X idzie zatem na Ebay. 4090 też chciałem Suprima, ale z różnych przyczyn padło na Gaming X T

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Samo życie Panowie ... samo życie ...

• Będzie dziś składane, jaram się jak dziecko 

Opublikowano

Dobrze, że za 2150 wyrwałem mojego 3060Ti :obama: wystarcza do wszystkiego, cena spoko, akurat na przetrzymanie na lepsze czasy.

Opublikowano

Ja duzo na telewizorze, zmiana karty nie wyniosła mnie jakoś duzo, a na 3070 narazie wszystko działa w natywnym 4k/ultra/60-120fps. Jestem zadowolony.

Opublikowano
20 minut temu, szejdj napisał:

jest tu ktoś z rtx3080/3090?

:lapka: 3080 aorus master. Te karty to piekarnik. Bez uv to nie mają wg mnie sensu chyba że komuś nie przeszkadza hałas. 

Opublikowano

Ja mam TUF OC 3080 od października i nie hałasuje ani nie grzeje się jakoś mocno (tylko dodatkowo siedzi w dużej budzie z duża ilością wentyli), grane tylko w 4K na TV. Ale co prądu przy tym opierdoli, to jej :pawel:

Wydaję mi się, że potrafi być cichsza od mojej sztuki PS5 :kaz:

Edytowane przez jar3czek

Opublikowano

Mojego ps5 wogole nie słychać za to pecet no cichy nie jest. Jaka masz bude? 

Opublikowano
6 godzin temu, mozi napisał:

:lapka: 3080 aorus master. Te karty to piekarnik. Bez uv to nie mają wg mnie sensu chyba że komuś nie przeszkadza hałas. 

A to Aorusy nie były zawsze turbo ciche i chłodne?

Opublikowano

Szału nie ma. Bez kombinacji z krzywa wentyli i uv to jest 65 st i 2000rpm. 

Opublikowano

Ja co prawda mam 3070 aorusa ale jest głośniejszy od 3070 ventusa 3x :o 

dzisiaj w euro były rtx 3070 msi gaming x trio w cenie 3799zl, mieliśmy ich ponad 100 i wszystkie się rozeszły w jeden dzień, to tak informacyjnie jak ktoś mówił ze 3k za 3070 to za dużo 

Opublikowano

rtx 3060 z 12GB pamięci :notbad:

Opublikowano

Ta cena XD

x-kom.pl/p/515066-karta-graficzna-amd-powercolor-radeon-rx-5700-xt-red-devil-8gb-gddr6.html

Opublikowano
4 hours ago, Ukukuki said:

No to teraz czekam na 3070 z 12GB i normalne ceny xD 

Żebyś tylko nie musiał czekać do 40xx :D

Opublikowano

Serio poybało rynek z cenami kart? Widzę że ceny poszły wszystkich kart 1k w górę. 

Opublikowano

Co za czasy xd PS5 też normalnie nie można kupić tylko trzeba się miesiąc wcześniej w kolejkę zapisać i zapłacić z góry. 

Do dzisiaj pamiętam 3070 za 2300 zł na pepper i moje myślenie ,że poczekam na testy różnych wersji ;/ 

Opublikowano

Teraz 3070 jest droższa niż na 3080 na premierę . Były narzuty na 3080 do 1k w górę ale teraz to już w jest jakieś chore. 

Opublikowano

No ja ciśnienia na przepłacanie nie mam, poczekam na katalogowe ceny. 2060S daje radę w 1440P więc luz a dwa mam i tak dość grania na PC przez jakiś czas. Siedzę ostatnio bite 8h w pracy przy kompie i nie chce mi się tego samego robić w domu. 

Opublikowano
2 godziny temu, mozi napisał:

Serio poybało rynek z cenami kart? Widzę że ceny poszły wszystkich kart 1k w górę. 

Przez krypto tak wyje,balo, że widze, że 2060 s ludzie wystawiają po 2k+ xd

Opublikowano

Właśnie myślę czy nie wystawić 2080ti może się sprzeda jakoś w miarę dobrze póki są napaleńcy 

Opublikowano
47 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

To przecież nie od wczoraj. Sam szukam części, bo procesor desperacko błaga o zmianę, a wszystko kosztuje znacznie drożej niż przed pandemią.

Poszukaj w lokalnych sklepach z częściami, jak R5 3600 lata po 1k i wyżej na necie, tak u siebie w jedynym sklepie który się został u mnie w mieście udało się załatwić za 900zł co już było do zaakceptowania.

Patrząc na to co się dzieje z cenami kart graficznych, w lutym przy premierze tych 3060 w premierowych cenach wezmę dla siebie bo scenariusze są takie że przy tych papierowych premierach obecne ceny albo niewiele niższe na długo z nami zostaną, kurs euro też swoje robi i dostać tą 3060Ti w ludzkich pieniądzach może być problemem przez długi czas :reggie: