Skocz do zawartości

Ogólne pecetowe pierdu-pierdu

Gość ako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem jak zaklasyfikowac male glosniki. Ja mam Logitecha G560 to jest 2.1, wiec dodatkowy duzy subwoofer.

Bardzo fajnie graja i maja niezle pierdolniecie na wyzszych poziomach glosnosci.

IMO nie zastepuja dobrych jakosciowo sluchawek.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnie zawsze tylko sluchawki

A tak na inny temat

to dzisiaj usiadłem na spokojnie otworzyłem Steam i prawie 300 gier wykasowałem z konta (mogę dodać z powrotem wiec nie jest mi szkoda) 

problem w tym ze tyle śmieci się nazbierało dzieki humblebundle itp,itd ze od roku (a może nawet i dłużej) często odpalałem steam-a i spędzałem 10-25 minut na przeglądanie tej listy gier i sprawdzanie co to w ogóle są za gry, a potem wyłączam steam i poszedłem robić coś innego. sadze ze to zmiana na dobre, rok 2021 poświeciłem backlogowi 

Opublikowano

Ja steam nawet nie uzywam. Ostatnio mi gog jakies spersonalizowane oferty wysyla, przez co wpadlo Beautiful Desolation, Dusk oraz Amid Evil (btw wszystkie to jak na razie pc exclusive, a BD na switcha nie liczę)

Opublikowano
2 godziny temu, Labtec napisał:

Dla mnie zawsze tylko sluchawki

A tak na inny temat

to dzisiaj usiadłem na spokojnie otworzyłem Steam i prawie 300 gier wykasowałem z konta (mogę dodać z powrotem wiec nie jest mi szkoda) 

problem w tym ze tyle śmieci się nazbierało dzieki humblebundle itp,itd ze od roku (a może nawet i dłużej) często odpalałem steam-a i spędzałem 10-25 minut na przeglądanie tej listy gier i sprawdzanie co to w ogóle są za gry, a potem wyłączam steam i poszedłem robić coś innego. sadze ze to zmiana na dobre, rok 2021 poświeciłem backlogowi 

Ja już tych zestawów nie kupuję, a czasem jak coś wpadnie to dodaję tylko to co mnie interesuje. Resztę kluczy rozdaję. 

Opublikowano
2 godziny temu, easye napisał:

A gdzie będzie można kupić i w jakiej cenie?

No na stronie nvidii za 1199 ełro jeśli masz refleks kobry i ujemny ping.

Sorry 1199 dolanów, euro nie wiem, cebul też nie wiadomo ile, zagadka...

A tak poważnie to korci mnie mega ta karta. Wiadomo, że siedzi w głowie fakt, że to odpad, który nie może być całą 3090, ale widząc te parametry odżałuję ten 1-3% mniej FPS.

Opublikowano
48 minut temu, mozi napisał:

Ta cena 3080ti to jest z dupy wzieta. To chyba zagrywka że skoro się sprzedaje to i tak gracze kupią. 

No mój kolega wziął na premiere w normalnej cenie i gra od tamtego czasu tylko w wowa :yao:

Opublikowano
20 minut temu, Ukukuki napisał:

Spoko pomysł z chłodnicą. Pewnie za dwie generacje kart będzie to standard w średnio wyższej półce cenowej. 

https://www.purepc.pl/sapphire-radeon-rx-6900-xt-lc-z-referencyjnym-systemem-chlodzenia-w-drodze-wyglada-jak-nigdy-nie-wydany-rx-6900-xtx

E tam, ostatnio nvidia wypuszczając 3080 pokazało, że da sie zrobić mocną kartę z mniejszym wspołczynnikiem oddawanego ciepła + palit dołożył swoje bezgłośne chłodzenie wentami , które działa.

Dla mnie chłodnica to fajny bajer dla overcloockerów, bo jednak da się więcej wyciągnąć z karty w takim setupie.

Opublikowano
4 godziny temu, Ukukuki napisał:

Coraz więcej plotek o Windows 11. Mam nadzieje ,że odejdą w końcu od kafelek których obsługa myszką jest średnio wygodna oraz pasek start przestanie być festiwalem śmieci. 

https://www.purepc.pl/windows-11-prezentacja-kolejnej-wersji-systemu-juz-24-czerwca-microsoft-zostawia-pewien-trop-co-do-jego-nazewnictwa

Aktualnie to przydała by się jakaś świeżość temu systemowi. Jaka? Nie wiem. Nie jestem UX devem :dunno: