Opublikowano 9 maja 20213 l Nie wiem jak zaklasyfikowac male glosniki. Ja mam Logitecha G560 to jest 2.1, wiec dodatkowy duzy subwoofer. Bardzo fajnie graja i maja niezle pierdolniecie na wyzszych poziomach glosnosci. IMO nie zastepuja dobrych jakosciowo sluchawek.
Opublikowano 30 maja 20213 l Dla mnie zawsze tylko sluchawki A tak na inny temat to dzisiaj usiadłem na spokojnie otworzyłem Steam i prawie 300 gier wykasowałem z konta (mogę dodać z powrotem wiec nie jest mi szkoda) problem w tym ze tyle śmieci się nazbierało dzieki humblebundle itp,itd ze od roku (a może nawet i dłużej) często odpalałem steam-a i spędzałem 10-25 minut na przeglądanie tej listy gier i sprawdzanie co to w ogóle są za gry, a potem wyłączam steam i poszedłem robić coś innego. sadze ze to zmiana na dobre, rok 2021 poświeciłem backlogowi
Opublikowano 30 maja 20213 l Ja steam nawet nie uzywam. Ostatnio mi gog jakies spersonalizowane oferty wysyla, przez co wpadlo Beautiful Desolation, Dusk oraz Amid Evil (btw wszystkie to jak na razie pc exclusive, a BD na switcha nie liczę)
Opublikowano 30 maja 20213 l Kupujecie bezpośrednio w sklepach, czy na zewnętrznych portalach? Ja niemal wszystko kupuję na cdkeys. Legalna strona, która kupuje i odsprzedaje klucze z promocji.
Opublikowano 30 maja 20213 l W dniu 30.05.2021 o 16:48, Labtec napisał(a): Dla mnie zawsze tylko sluchawki A tak na inny temat to dzisiaj usiadłem na spokojnie otworzyłem Steam i prawie 300 gier wykasowałem z konta (mogę dodać z powrotem wiec nie jest mi szkoda) problem w tym ze tyle śmieci się nazbierało dzieki humblebundle itp,itd ze od roku (a może nawet i dłużej) często odpalałem steam-a i spędzałem 10-25 minut na przeglądanie tej listy gier i sprawdzanie co to w ogóle są za gry, a potem wyłączam steam i poszedłem robić coś innego. sadze ze to zmiana na dobre, rok 2021 poświeciłem backlogowi Ja już tych zestawów nie kupuję, a czasem jak coś wpadnie to dodaję tylko to co mnie interesuje. Resztę kluczy rozdaję.
Opublikowano 1 czerwca 20213 l To co, za 2 dni kupie 3080Ti czy nie mam szans? Nie mam bota do kupowania niestety.
Opublikowano 1 czerwca 20213 l Głośniki mam Logitech Z333. Plus za pilocik pod monitorem. Sub pod biurkiem. Grają ok w tej cenie.
Opublikowano 1 czerwca 20213 l W dniu 1.06.2021 o 18:03, easye napisał(a): A gdzie będzie można kupić i w jakiej cenie? No na stronie nvidii za 1199 ełro jeśli masz refleks kobry i ujemny ping. Sorry 1199 dolanów, euro nie wiem, cebul też nie wiadomo ile, zagadka... A tak poważnie to korci mnie mega ta karta. Wiadomo, że siedzi w głowie fakt, że to odpad, który nie może być całą 3090, ale widząc te parametry odżałuję ten 1-3% mniej FPS.
Opublikowano 2 czerwca 20213 l Ta cena 3080ti to jest z dupy wzieta. To chyba zagrywka że skoro się sprzedaje to i tak gracze kupią.
Opublikowano 2 czerwca 20213 l No, za to 3070 TI ma bardzo dobrą cenę, gdyby oczywiście rynek był normalny.
Opublikowano 2 czerwca 20213 l W dniu 2.06.2021 o 19:04, mozi napisał(a): Ta cena 3080ti to jest z dupy wzieta. To chyba zagrywka że skoro się sprzedaje to i tak gracze kupią. No mój kolega wziął na premiere w normalnej cenie i gra od tamtego czasu tylko w wowa
Opublikowano 2 czerwca 20213 l W dniu 2.06.2021 o 19:54, oFi napisał(a): No mój kolega wziął na premiere w normalnej cenie i gra od tamtego czasu tylko w wowa Szanuje. Moja pierwsza gra odpalona na 3070 to fm2021 a drugą było spellforce 3.
Opublikowano 8 czerwca 20213 l Spoko pomysł z chłodnicą. Pewnie za dwie generacje kart będzie to standard w średnio wyższej półce cenowej. https://www.purepc.pl/sapphire-radeon-rx-6900-xt-lc-z-referencyjnym-systemem-chlodzenia-w-drodze-wyglada-jak-nigdy-nie-wydany-rx-6900-xtx
Opublikowano 8 czerwca 20213 l W dniu 8.06.2021 o 06:28, Ukukuki napisał(a): Spoko pomysł z chłodnicą. Pewnie za dwie generacje kart będzie to standard w średnio wyższej półce cenowej. https://www.purepc.pl/sapphire-radeon-rx-6900-xt-lc-z-referencyjnym-systemem-chlodzenia-w-drodze-wyglada-jak-nigdy-nie-wydany-rx-6900-xtx E tam, ostatnio nvidia wypuszczając 3080 pokazało, że da sie zrobić mocną kartę z mniejszym wspołczynnikiem oddawanego ciepła + palit dołożył swoje bezgłośne chłodzenie wentami , które działa. Dla mnie chłodnica to fajny bajer dla overcloockerów, bo jednak da się więcej wyciągnąć z karty w takim setupie.
Opublikowano 8 czerwca 20213 l TDP zwiększa się co generację, nie ma bata kiedyś taka chłodnica będzie standardem dla wyższych modeli.
Opublikowano 8 czerwca 20213 l Też tak myślę. Teraz już standard to 3 x fan w kartach a cpu jeśli mocnejsze to już też aio minimum.
Opublikowano 15 czerwca 20213 l Coraz więcej plotek o Windows 11. Mam nadzieje ,że odejdą w końcu od kafelek których obsługa myszką jest średnio wygodna oraz pasek start przestanie być festiwalem śmieci. https://www.purepc.pl/windows-11-prezentacja-kolejnej-wersji-systemu-juz-24-czerwca-microsoft-zostawia-pewien-trop-co-do-jego-nazewnictwa
Opublikowano 15 czerwca 20213 l W dniu 15.06.2021 o 06:06, Ukukuki napisał(a): Coraz więcej plotek o Windows 11. Mam nadzieje ,że odejdą w końcu od kafelek których obsługa myszką jest średnio wygodna oraz pasek start przestanie być festiwalem śmieci. https://www.purepc.pl/windows-11-prezentacja-kolejnej-wersji-systemu-juz-24-czerwca-microsoft-zostawia-pewien-trop-co-do-jego-nazewnictwa Aktualnie to przydała by się jakaś świeżość temu systemowi. Jaka? Nie wiem. Nie jestem UX devem