Ukukuki 6 855 Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Z małych głośników słyszałem ,że dobrą opinię mają Creative T20. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 9 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2021 Nie wiem jak zaklasyfikowac male glosniki. Ja mam Logitecha G560 to jest 2.1, wiec dodatkowy duzy subwoofer. Bardzo fajnie graja i maja niezle pierdolniecie na wyzszych poziomach glosnosci. IMO nie zastepuja dobrych jakosciowo sluchawek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Dla mnie zawsze tylko sluchawki A tak na inny temat to dzisiaj usiadłem na spokojnie otworzyłem Steam i prawie 300 gier wykasowałem z konta (mogę dodać z powrotem wiec nie jest mi szkoda) problem w tym ze tyle śmieci się nazbierało dzieki humblebundle itp,itd ze od roku (a może nawet i dłużej) często odpalałem steam-a i spędzałem 10-25 minut na przeglądanie tej listy gier i sprawdzanie co to w ogóle są za gry, a potem wyłączam steam i poszedłem robić coś innego. sadze ze to zmiana na dobre, rok 2021 poświeciłem backlogowi Cytuj Odnośnik do komentarza
beardo0 125 Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Ja steam nawet nie uzywam. Ostatnio mi gog jakies spersonalizowane oferty wysyla, przez co wpadlo Beautiful Desolation, Dusk oraz Amid Evil (btw wszystkie to jak na razie pc exclusive, a BD na switcha nie liczę) Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Kupujecie bezpośrednio w sklepach, czy na zewnętrznych portalach? Ja niemal wszystko kupuję na cdkeys. Legalna strona, która kupuje i odsprzedaje klucze z promocji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 2 godziny temu, Labtec napisał: Dla mnie zawsze tylko sluchawki A tak na inny temat to dzisiaj usiadłem na spokojnie otworzyłem Steam i prawie 300 gier wykasowałem z konta (mogę dodać z powrotem wiec nie jest mi szkoda) problem w tym ze tyle śmieci się nazbierało dzieki humblebundle itp,itd ze od roku (a może nawet i dłużej) często odpalałem steam-a i spędzałem 10-25 minut na przeglądanie tej listy gier i sprawdzanie co to w ogóle są za gry, a potem wyłączam steam i poszedłem robić coś innego. sadze ze to zmiana na dobre, rok 2021 poświeciłem backlogowi Ja już tych zestawów nie kupuję, a czasem jak coś wpadnie to dodaję tylko to co mnie interesuje. Resztę kluczy rozdaję. Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekCol 366 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 To co, za 2 dni kupie 3080Ti czy nie mam szans? Nie mam bota do kupowania niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 A gdzie będzie można kupić i w jakiej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Głośniki mam Logitech Z333. Plus za pilocik pod monitorem. Sub pod biurkiem. Grają ok w tej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MarekCol 366 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 2 godziny temu, easye napisał: A gdzie będzie można kupić i w jakiej cenie? No na stronie nvidii za 1199 ełro jeśli masz refleks kobry i ujemny ping. Sorry 1199 dolanów, euro nie wiem, cebul też nie wiadomo ile, zagadka... A tak poważnie to korci mnie mega ta karta. Wiadomo, że siedzi w głowie fakt, że to odpad, który nie może być całą 3090, ale widząc te parametry odżałuję ten 1-3% mniej FPS. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 1 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2021 Jak się uda to trzeba brać. Wiadomo dokładnie od której godziny? Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Powodzenia Ten rok odpuściłem z wymiana karty, oby 2022 był lepszy… Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 No mogłeś jednak wziąć 2070 Super, tak jak wszyscy radzili. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Ta cena 3080ti to jest z dupy wzieta. To chyba zagrywka że skoro się sprzedaje to i tak gracze kupią. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 No, za to 3070 TI ma bardzo dobrą cenę, gdyby oczywiście rynek był normalny. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 48 minut temu, mozi napisał: Ta cena 3080ti to jest z dupy wzieta. To chyba zagrywka że skoro się sprzedaje to i tak gracze kupią. No mój kolega wziął na premiere w normalnej cenie i gra od tamtego czasu tylko w wowa Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 2 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2021 Godzinę temu, oFi napisał: No mój kolega wziął na premiere w normalnej cenie i gra od tamtego czasu tylko w wowa Szanuje. Moja pierwsza gra odpalona na 3070 to fm2021 a drugą było spellforce 3. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 4 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2021 U Ryslawa pan od PR w nvidi Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Spoko pomysł z chłodnicą. Pewnie za dwie generacje kart będzie to standard w średnio wyższej półce cenowej. https://www.purepc.pl/sapphire-radeon-rx-6900-xt-lc-z-referencyjnym-systemem-chlodzenia-w-drodze-wyglada-jak-nigdy-nie-wydany-rx-6900-xtx Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 20 minut temu, Ukukuki napisał: Spoko pomysł z chłodnicą. Pewnie za dwie generacje kart będzie to standard w średnio wyższej półce cenowej. https://www.purepc.pl/sapphire-radeon-rx-6900-xt-lc-z-referencyjnym-systemem-chlodzenia-w-drodze-wyglada-jak-nigdy-nie-wydany-rx-6900-xtx E tam, ostatnio nvidia wypuszczając 3080 pokazało, że da sie zrobić mocną kartę z mniejszym wspołczynnikiem oddawanego ciepła + palit dołożył swoje bezgłośne chłodzenie wentami , które działa. Dla mnie chłodnica to fajny bajer dla overcloockerów, bo jednak da się więcej wyciągnąć z karty w takim setupie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 TDP zwiększa się co generację, nie ma bata kiedyś taka chłodnica będzie standardem dla wyższych modeli. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 Też tak myślę. Teraz już standard to 3 x fan w kartach a cpu jeśli mocnejsze to już też aio minimum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 8 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2021 fabryczne aio to tez nie jest zły pomysł na przyszłość Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Coraz więcej plotek o Windows 11. Mam nadzieje ,że odejdą w końcu od kafelek których obsługa myszką jest średnio wygodna oraz pasek start przestanie być festiwalem śmieci. https://www.purepc.pl/windows-11-prezentacja-kolejnej-wersji-systemu-juz-24-czerwca-microsoft-zostawia-pewien-trop-co-do-jego-nazewnictwa Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 429 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 4 godziny temu, Ukukuki napisał: Coraz więcej plotek o Windows 11. Mam nadzieje ,że odejdą w końcu od kafelek których obsługa myszką jest średnio wygodna oraz pasek start przestanie być festiwalem śmieci. https://www.purepc.pl/windows-11-prezentacja-kolejnej-wersji-systemu-juz-24-czerwca-microsoft-zostawia-pewien-trop-co-do-jego-nazewnictwa Aktualnie to przydała by się jakaś świeżość temu systemowi. Jaka? Nie wiem. Nie jestem UX devem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi