tjery 1 357 Opublikowano piątek o 14:05 Opublikowano piątek o 14:05 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Miałem taki, no możesz grać, tak samo jak na PS5 i Xbox Series X, a gdzie to lepiej i taniej w takim razie? Jeny, jak Ty skaczesz po tematach. Piszesz jedno, ktoś Ci pisze, że tak nie jest, to se zmieniasz, żeby pasowało pod to co napisałeś. NIKT tu nie pisał, że będzie lepiej czy taniej, rozmowa była o kupnie kompa porównywalnego do konsol za o wiele mniejsze pieniądze niż te, o których pisał Czopper. 2 Cytuj
Bzduras 13 238 Opublikowano piątek o 14:06 Opublikowano piątek o 14:06 Pięć patchy temu to i 3600 dawało radę dźwignąć. Cytuj
KrYcHu_89 2 593 Opublikowano piątek o 14:07 Opublikowano piątek o 14:07 Teraz, Bzduras napisał(a): Pięć patchy temu to i 3600 dawało radę dźwignąć. No raczej 35-45 fps widzę, ale minimalnie lepiej niż wcześniej, czyli to samo co na konsolach, lub nawet nieco gorzej. Cytuj
Czoperrr 5 489 Opublikowano piątek o 14:07 Opublikowano piątek o 14:07 2 minutes ago, KrYcHu_89 said: Już podawałem kilka, ale widzę jest wyparcie, że R5 3600 to dobry procesor do dobrych gier na lata. Testy w parze z RTX 4070 za 3000 zł Cytuj
Bzduras 13 238 Opublikowano piątek o 14:07 Opublikowano piątek o 14:07 Zupełnie nie da się grać, cały komputer się wysypuje xD Cytuj
KrYcHu_89 2 593 Opublikowano piątek o 14:08 Opublikowano piątek o 14:08 1 minutę temu, tjery napisał(a): Jeny, jak Ty skaczesz po tematach. Piszesz jedno, ktoś Ci pisze, że tak nie jest, to se zmieniasz, żeby pasowało pod to co napisałeś. NIKT tu nie pisał, że będzie lepiej czy taniej, rozmowa była o kupnie kompa porównywalnego do konsol za o wiele mniejsze pieniądze niż te, o których pisał Czopper. Czoperr złożył kompa za 9k i zgadzam się z tezą, że takie podzespoły mają sens, bo nikt nie będzie składał kompa teraz na słabych podzespołach, żeby tylko prześcignąć w wydajności konsole, która z second handu może być zakupiona za 1300 złotych. Cytuj
krzysiek923 1 846 Opublikowano piątek o 14:08 Opublikowano piątek o 14:08 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): wyparcie, że R5 3600 to dobry procesor do dobrych gier na lata. a kto tak napisał? już widzę jakim dobrym sprzętem na lata będzie ps5 pro które niedawno wyszło, a ja ten procesor od lat mam Cytuj
KrYcHu_89 2 593 Opublikowano piątek o 14:08 Opublikowano piątek o 14:08 Teraz, Bzduras napisał(a): Zupełnie nie da się grać, cały komputer się wysypuje xD Sorry, ale na PS5 to działa lepiej xD. 1 Cytuj
Bzduras 13 238 Opublikowano piątek o 14:09 Opublikowano piątek o 14:09 Na PS5 działa lepiej na ustawieniach Ultra z DLAA? Cytuj
tjery 1 357 Opublikowano piątek o 14:09 Opublikowano piątek o 14:09 Polecam Ci Krychu nauczyć się czytać ze zrozumieniem, bo wpadasz, piszesz byle co, byle było. Dosłownie nie da się z Tobą normalnie rozmawiać. 1 Cytuj
Bzduras 13 238 Opublikowano piątek o 14:10 Opublikowano piątek o 14:10 Teraz, tjery napisał(a): Dosłownie nie da się z Tobą normalnie rozmawiać. Jak pochwalisz Sony albo PS5 w temacie pecetowym to odblokujesz Pro Mode i cheat na "normalną rozmowę". Spróbuj, nie wierz na słowo! 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 593 Opublikowano piątek o 14:13 Opublikowano piątek o 14:13 Dalej nie rozumiem o co Wam chodzi z tym super działaniem gier na takich PC za 3k i porównywanie z konsolami za 1500 zł, tylko po to, żeby udowodnić, że PC Master Race ma zawsze sens, komedia, a @tjery Ty się puknij w łeb, bo w każdym temacie, jak tylko się piszę o PS5 i PS5 Pro w porównaniu z czymkolwiek od razu jedziesz po bandzie, więc pomyśl, co podważasz. Cytuj
tjery 1 357 Opublikowano piątek o 14:14 Opublikowano piątek o 14:14 Podsumowując: A) branie kompa na najlepszych podzespołach, który zmiata konsole z planszy i porównywanie cen do konsoli - OK B) wzięcie kompa o podobnych podzespołach, na którym gry chodzą tak samo jak na konsoli i wtedy porównywanie cen - NIE OK Cytuj
KrYcHu_89 2 593 Opublikowano piątek o 14:16 Opublikowano piątek o 14:16 1 minutę temu, tjery napisał(a): Podsumowując: A) branie kompa na najlepszych podzespołach, który zmiata konsole z planszy i porównywanie cen do konsoli - OK B) wzięcie kompa o podobnych podzespołach, na którym gry chodzą tak samo jak na konsoli i wtedy porównywanie cen - NIE OK Używana konsola to 1300 zł, dealbreaker? Cytuj
tjery 1 357 Opublikowano piątek o 14:16 Opublikowano piątek o 14:16 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Dalej nie rozumiem o co Wam chodzi z tym super działaniem gier na takich PC za 3k i porównywanie z konsolami za 1500 zł, tylko po to, żeby udowodnić, że PC Master Race ma zawsze sens, komedia, a @tjery Ty się puknij w łeb, bo w każdym temacie, jak tylko się piszę o PS5 i PS5 Pro w porównaniu z czymkolwiek od razu jedziesz po bandzie, więc pomyśl, co podważasz. W przeciwieństwie do Ciebie nie piszę czegoś byle było, tylko podaje przykłady i staram się uzasadnić to co piszę, a nie na zasadzie - ej co wy pierdolcie na ryzenie 3600 nowe gry się wysypują - a jakie? daj przykłady - no na pewno jakieś Cytuj
Bzduras 13 238 Opublikowano piątek o 14:16 Opublikowano piątek o 14:16 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Dalej nie rozumiem o co Wam chodzi z tym super działaniem gier na takich PC za 3k i porównywanie z konsolami za 1500 zł Gdzie mogę kupić Series X albo PS5 za 1500zł? Nie ma co ciągnąć tematu - dzięki, że mi uświadomiłeś jak bardzo te moje gierki na kompie nie działają. Jeszcze bym się nie zorientował i w nie kurczę grał, teraz już wiem, że się nie da. Cytuj
Czoperrr 5 489 Opublikowano piątek o 14:17 Opublikowano piątek o 14:17 Just now, Bzduras said: Gdzie mogę kupić Series X albo PS5 za 1500zł? Nie ma co ciągnąć tematu - dzięki, że mi uświadomiłeś jak bardzo te moje gierki na kompie nie działają. Jeszcze bym się nie zorientował i w nie kurczę grał, teraz już wiem, że się nie da. PS5 Digital jest często dostępne za 1600 1 Cytuj
tjery 1 357 Opublikowano piątek o 14:17 Opublikowano piątek o 14:17 Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Używana konsola to 1300 zł, dealbreaker? A to na PC jest zakaz kupna z rynku wtórnego? Cytuj
KrYcHu_89 2 593 Opublikowano piątek o 14:17 Opublikowano piątek o 14:17 Teraz, Bzduras napisał(a): Gdzie mogę kupić Series X albo PS5 za 1500zł? Nie ma co ciągnąć tematu - dzięki, że mi uświadomiłeś jak bardzo te moje gierki na kompie nie działają. Jeszcze bym się nie zorientował i w nie kurczę grał, teraz już wiem, że się nie da. Eee na OLX? Teraz, Czoperrr napisał(a): PS5 Digital jest często dostępne za 1600 To też prawda Cytuj
krzysiek923 1 846 Opublikowano piątek o 14:19 Opublikowano piątek o 14:19 Teraz, KrYcHu_89 napisał(a): Używana konsola to 1300 zł, dealbreaker? jak chcesz grać online LATAMI to sobie te lata opłacania dolicz, no i pady dodatkowe z tymi quality analogami, no i nie każdy woli pada, a ceny gier na psn w porównaniu do pecetowych to przepaść. na pc masz minimum 3 lata gwarancji na wszystko, na konsole masz rok, a jak sie spierdoli to sie bujaj, już nie wspomnę o używanej Cytuj
tjery 1 357 Opublikowano piątek o 14:20 Opublikowano piątek o 14:20 5 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Dalej nie rozumiem o co Wam chodzi z tym super działaniem gier na takich PC za 3k i porównywanie z konsolami za 1500 zł, tylko po to, żeby udowodnić, że PC Master Race ma zawsze sens, komedia A, i jeszcze co do tego, to za 3,5K łom złożył kompa porównywalnego do PS5PRO za 3500zł, a nie do konsoli za 1500 zł. Cytuj
Czoperrr 5 489 Opublikowano piątek o 14:21 Opublikowano piątek o 14:21 Nowe Radeony już wykupione na Morelach. No premiera jak u Nvidii Cytuj
KrYcHu_89 2 593 Opublikowano piątek o 14:22 Opublikowano piątek o 14:22 Teraz, Czoperrr napisał(a): Nowe Radeony już wykupione na Morelach. No premiera jak u Nvidii Nie wiem, czy chciałeś kupować, ale miałem ustawione boty i było naprawdę dużo godzin na to. Teraz są głównie w bundlach, w sensie w całych PC. Cytuj
Czoperrr 5 489 Opublikowano piątek o 14:22 Opublikowano piątek o 14:22 Just now, KrYcHu_89 said: Nie wiem, czy chciałeś kupować, ale miałem ustawione boty i było naprawdę dużo godzin na to. Teraz są głównie w bundlach, w sensie w całych PC. Nie chciałem bo przesadzili z ceną w PL jak zawsze, obserwuję. Cytuj
KrYcHu_89 2 593 Opublikowano piątek o 14:24 Opublikowano piątek o 14:24 4 minuty temu, Czoperrr napisał(a): Nie chciałem bo przesadzili z ceną w PL jak zawsze, obserwuję. XT było najtaniej za 3299 zł wczoraj. Steel Legend 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi