Skocz do zawartości

Ogólne pecetowe pierdu-pierdu

Featured Replies

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 429,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zrobiłem sobie dziś prezent na gwiazdkę. Do Oleda C2 42 przyda się trochę dodatkowej pary, 3090 Suprim X idzie zatem na Ebay. 4090 też chciałem Suprima, ale z różnych przyczyn padło na Gaming X T

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Samo życie Panowie ... samo życie ...

• Będzie dziś składane, jaram się jak dziecko 

Opublikowano
2 godziny temu, tjery napisał(a):

Od kiedy mam kompa nie miałem problemów ze sterownikami (i zawsze instaluje od razu najnowsze jak są) w ani jednej grze, dosłownie nigdy, ciekawe od czego to zależy. Teraz też mam te nowe i nic się nie dzieje. Może Winda? Bo cały czas mam 10.

Pamiętam akurat i z Warzone też miałeś problemy no ale nie chce mi się teraz szukać :) 

Opublikowano

Stery amd to takie chybił trafił, czasami się zdarzy wersja że cały komp freezuje na parę sekund co jakiś czas ale to rzadko. 

Opublikowano

Jest tyle konfiguracji, tyle zmiennych, że dosłownie na każdym kompie może się coś zadziać. PiPoLinio składał kompa znajomemu i trafili 5090 bez ropów. Gościu wystawił na olx z opisem biały kruk xD. 

Opublikowano
5 godzin temu, easye napisał(a):

wiecie ze z tymi bledami to jak z tymi uszkodzonymi kartami bez ROPów, gdzie do tej pory Youtuberzy szukają użytkowników żeby taką kartę zdobyć oferująć +500$ dla osoby, która im taką kartę sprzeda...

Wyszło, że problem dotyczył 0,5% kart graficznych, a w sieci hejt jakby co 2 była zepsuta.

Co Ty za bzdury piszesz :) W piątek trafiłem Gigabyte 5090 bez ROP i jedyny youtuber chciał ją od ziomka wypożyczyć :D A Ty tu o jakichś 500$ zysku :)

Opublikowano
2 godziny temu, Ukukuki napisał(a):

Pamiętam akurat i z Warzone też miałeś problemy no ale nie chce mi się teraz szukać :) 

To tu mnie zagiąłeś, bo nie pamiętam :D jedynie tylko, że ogólnie Warzone gorzej śmiga na Nvidii

Opublikowano
2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Co Ty za bzdury piszesz :) W piątek trafiłem Gigabyte 5090 bez ROP i jedyny youtuber chciał ją od ziomka wypożyczyć :D A Ty tu o jakichś 500$ zysku :)

No kudłaty robił polowanie do dzisiaj karty nie dostał od nikogo. ładnie trafić w 0,5%? Gratki Pipolinio Ty zawsze masz szczęście!

Opublikowano
10 godzin temu, easye napisał(a):

Gratki Pipolinio Ty zawsze masz szczęście!

Ja nie, ziomek któremu składałem. On zamawiał :) Ale tak czy siak, nikt odkupić tego nie chciał :)

Opublikowano

jak czytam jak głośne cewki maja ter najdroższe to chyba budżetowy Gaming Trio xD

Opublikowano
12 minut temu, easye napisał(a):

jak czytam jak głośne cewki maja ter najdroższe to chyba budżetowy Gaming Trio xD

On czasami jest na Amazon za 12k, codziennie wpada po kilka sztuk i znika po 5 minutach xD. 

Opublikowano

Nikt tu nie pisze, ale sobie napiszę, sytuacja na rynku grafik do PC się powoli normuje, wczoraj pojawiły się w dużym nakładzie Foundersy 5090 za 9.5k zł u Jensena. Sam poluje na Gaming Trio w cenie poniżej 12k, jeszcze bez skutku, ale myślę, że w tym tyg coś się klepnie. 

Opublikowano

Gdzie takie ceny ? Nie widzę nigdzie 5090 za mniej niż 15k.

Opublikowano
4 minuty temu, Qbon napisał(a):

Gdzie takie ceny ? Nie widzę nigdzie 5090 za mniej niż 15k.

Wczoraj było 400 sztuk Foundersa za 9500 na Xcom. Z dobrą godzinę. 

Opublikowano
47 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Wczoraj było 400 sztuk Foundersa za 9500 na Xcom. Z dobrą godzinę. 

To nieźle, trochę już chyba rynek się nasycił, bo niedawno by ich 3 minut nie było. Tyle, że Foundersy sie grzeją chyba bardziej niż niereferenty.

Opublikowano
1 minutę temu, Qbon napisał(a):

To nieźle, trochę już chyba rynek się nasycił, bo niedawno by ich 3 minut nie było. Tyle, że Foundersy sie grzeją chyba bardziej niż niereferenty.

No niby tak, ale i tak żałuję, że nie kupiłem wczoraj (9599 zł dokładnie), bo dzisiaj akcja z cłami i znowu pewnie się rynek rozjebie o ścianę. 

Są jeszcze na OLX za 10k, bez FVAT. 

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

No niby tak, ale i tak żałuję, że nie kupiłem wczoraj (9599 zł dokładnie), bo dzisiaj akcja z cłami i znowu pewnie się rynek rozjebie o ścianę. 

Są jeszcze na OLX za 10k, bez FVAT. 

A niereferenty na xkomie są wciąż po tych powalonych cenach, 14-15k wzwyż.