Opublikowano 31 marca31 mar 2 godziny temu, tjery napisał(a): Od kiedy mam kompa nie miałem problemów ze sterownikami (i zawsze instaluje od razu najnowsze jak są) w ani jednej grze, dosłownie nigdy, ciekawe od czego to zależy. Teraz też mam te nowe i nic się nie dzieje. Może Winda? Bo cały czas mam 10. Pamiętam akurat i z Warzone też miałeś problemy no ale nie chce mi się teraz szukać
Opublikowano 31 marca31 mar Stery amd to takie chybił trafił, czasami się zdarzy wersja że cały komp freezuje na parę sekund co jakiś czas ale to rzadko.
Opublikowano 31 marca31 mar Jest tyle konfiguracji, tyle zmiennych, że dosłownie na każdym kompie może się coś zadziać. PiPoLinio składał kompa znajomemu i trafili 5090 bez ropów. Gościu wystawił na olx z opisem biały kruk xD.
Opublikowano 31 marca31 mar 5 godzin temu, easye napisał(a): wiecie ze z tymi bledami to jak z tymi uszkodzonymi kartami bez ROPów, gdzie do tej pory Youtuberzy szukają użytkowników żeby taką kartę zdobyć oferująć +500$ dla osoby, która im taką kartę sprzeda... Wyszło, że problem dotyczył 0,5% kart graficznych, a w sieci hejt jakby co 2 była zepsuta. Co Ty za bzdury piszesz W piątek trafiłem Gigabyte 5090 bez ROP i jedyny youtuber chciał ją od ziomka wypożyczyć A Ty tu o jakichś 500$ zysku
Opublikowano 31 marca31 mar 2 godziny temu, Ukukuki napisał(a): Pamiętam akurat i z Warzone też miałeś problemy no ale nie chce mi się teraz szukać To tu mnie zagiąłeś, bo nie pamiętam jedynie tylko, że ogólnie Warzone gorzej śmiga na Nvidii
Opublikowano poniedziałek o 18:535 dni 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a): Co Ty za bzdury piszesz W piątek trafiłem Gigabyte 5090 bez ROP i jedyny youtuber chciał ją od ziomka wypożyczyć A Ty tu o jakichś 500$ zysku No kudłaty robił polowanie do dzisiaj karty nie dostał od nikogo. ładnie trafić w 0,5%? Gratki Pipolinio Ty zawsze masz szczęście!
Opublikowano wtorek o 04:585 dni 10 godzin temu, easye napisał(a): Gratki Pipolinio Ty zawsze masz szczęście! Ja nie, ziomek któremu składałem. On zamawiał Ale tak czy siak, nikt odkupić tego nie chciał
Opublikowano wtorek o 06:075 dni jak czytam jak głośne cewki maja ter najdroższe to chyba budżetowy Gaming Trio xD
Opublikowano wtorek o 06:205 dni 12 minut temu, easye napisał(a): jak czytam jak głośne cewki maja ter najdroższe to chyba budżetowy Gaming Trio xD On czasami jest na Amazon za 12k, codziennie wpada po kilka sztuk i znika po 5 minutach xD.
Opublikowano czwartek o 08:203 dni Nikt tu nie pisze, ale sobie napiszę, sytuacja na rynku grafik do PC się powoli normuje, wczoraj pojawiły się w dużym nakładzie Foundersy 5090 za 9.5k zł u Jensena. Sam poluje na Gaming Trio w cenie poniżej 12k, jeszcze bez skutku, ale myślę, że w tym tyg coś się klepnie.
Opublikowano czwartek o 11:393 dni To się spiesz, bo jak wjadą nowe dostawy z trampowym cłem to 13 będzie jak sroga promocja.
Opublikowano czwartek o 12:573 dni 4 minuty temu, Qbon napisał(a): Gdzie takie ceny ? Nie widzę nigdzie 5090 za mniej niż 15k. Wczoraj było 400 sztuk Foundersa za 9500 na Xcom. Z dobrą godzinę.
Opublikowano czwartek o 13:463 dni 47 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Wczoraj było 400 sztuk Foundersa za 9500 na Xcom. Z dobrą godzinę. To nieźle, trochę już chyba rynek się nasycił, bo niedawno by ich 3 minut nie było. Tyle, że Foundersy sie grzeją chyba bardziej niż niereferenty.
Opublikowano czwartek o 13:483 dni 1 minutę temu, Qbon napisał(a): To nieźle, trochę już chyba rynek się nasycił, bo niedawno by ich 3 minut nie było. Tyle, że Foundersy sie grzeją chyba bardziej niż niereferenty. No niby tak, ale i tak żałuję, że nie kupiłem wczoraj (9599 zł dokładnie), bo dzisiaj akcja z cłami i znowu pewnie się rynek rozjebie o ścianę. Są jeszcze na OLX za 10k, bez FVAT.
Opublikowano czwartek o 13:503 dni 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): No niby tak, ale i tak żałuję, że nie kupiłem wczoraj (9599 zł dokładnie), bo dzisiaj akcja z cłami i znowu pewnie się rynek rozjebie o ścianę. Są jeszcze na OLX za 10k, bez FVAT. A niereferenty na xkomie są wciąż po tych powalonych cenach, 14-15k wzwyż.