Opublikowano wczoraj o 08:50 1 dzień Jeśli chcesz kupować pady co 2 lata, to spoko pad od X'a fajny. Ale możesz taniej kupić lepszego 8BitDo, który ma analogi i trigerry z efektem Halla i mniejsze opóźnienia po donglu.
Opublikowano wczoraj o 09:08 1 dzień Czemu co 2 lata? Rozleci się? Rzadko będzie używany raczej. No ten 8bitDo wygląda fajnie <3
Opublikowano wczoraj o 09:18 1 dzień Oba moje pady do X złapały drift po ok 2 latach. To samo mam z padami do PS5.
Opublikowano wczoraj o 09:24 1 dzień 3 minuty temu, Shankor napisał(a):Oba moje pady do X złapały drift po ok 2 latach. To samo mam z padami do PS5.To miałeś wyjątkowego pecha, bo o awariach padów do Xa słyszę sporadycznie - osobiście nie znam nikogo kto by się z taką spotkał, przynajmniej z padami standardowymi.
Opublikowano wczoraj o 09:51 1 dzień Mój pad z Xbox One używany na PC (kupiony 10 lat temu) i z XSX używany od premiery w 2020 nadal działają bezbłędnie a ograłem ponad 200 gier, tylko gałki mi się zjechały - straciły tą fajną fakturę ale to mam z każdym padem od Xboxa. Wystarczy wymienić grzybki i będzie jak nowy.