Ukukuki 6 896 Opublikowano 23 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2021 (edytowane) Plus VR, darmowy online i największa biblioteka gier. Edytowane 23 stycznia 2021 przez Ukukuki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 23 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2021 Beskitu. Do dziś nie jestem w stanie pojąć, jak konsolowcy przełknęli płatny online w gierkach. Kupujesz potężną FIFE na premierę z konsolą i jeszcze płacisz haracz za online. WTF?! Oczywiście płacisz za bezpieczeństwo... Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 23 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2021 Wiesz, plus nie był wymagany do grania online na PS3, dużo osób brało bo dawali spoko gierki w jego ramach, później wiemy jak było. Ja to się dziwię jak PCtowcy mogą płacić miesięczny abonament żeby pograć w WoWa, płacić abo dla jednej gry XD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 23 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 23 stycznia 2021 Na PS4 chyba też trzeba płacić miesięczny abonament w takim Final Fantasy XIV, a na pewno po 30 dniach. No chyba że coś się zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 A to nawet nie wiedziałem, to już w ogóle patola - zapłać plusa i jeszcze abo w grze XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 55 minutes ago, Figuś said: A to nawet nie wiedziałem, to już w ogóle patola - zapłać plusa i jeszcze abo w grze XD W tego typu grach nie trzeba plusa - tylko abo z gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 Ceny kart serii 3xxx odcinek 5675. No dobra jak musleliscie ze drożej być nie może.... No to jest drożej XD Teraz to już jest jakiś kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 Nigdy nie było lepszego momentu na przesiadkę na konsole. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 333 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 38 minut temu, mozi napisał: Ceny kart serii 3xxx odcinek 5675. No dobra jak musleliscie ze drożej być nie może.... No to jest drożej XD Teraz to już jest jakiś kosmos. Jakie ceny 3070 w sklepach? Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 3850zł najtańszy gigabyte eagle XD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 643 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 1 hour ago, Paolo de Vesir said: Nigdy nie było lepszego momentu na przesiadkę na konsole. Ten rok i tak trochę suchy co do gier, wiec konsola to nie najgorszy wybór w 2021 Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 2 godziny temu, Paolo de Vesir napisał: Nigdy nie było lepszego momentu na przesiadkę na konsole. Idealny moment na przesiadkę na konsole był za czasów snesa czy psxa i ogrywanie tych wszystkich sztosów do generacji PS3 i 360i, wii 3dsa, których dzisiaj ze świecą szukać, a najłatwiej znaleźć je na indyczej farmie. Teraz jak na tą generacje wyjdzie przynajmniej 5 prawdziwych gier, które nie będą jakimś interaktywnym filmem w otwartym świecie, w którym jesteś pachołem wykonującym debilne zadania, nie dające żądnej satysfakcji, to będzie dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 Ja się przesiadłem na PC w tym roku i polecam. Residencik 7 na myszce jak najbardziej, no i w koncu mam porządne multi do giercowania + backlog gier ze steama 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
prymek 9 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 Mam takie pytanie, karty AMD też są tak dobre do kopania krypto bo ceny są też z kosmosu. Czy po prostu przez to ze karty zielonych idą jak woda to ceny czerwonych dostały rykoszetem. Nie robi mi różnicy z którego obozu karta ale wszędzie jest dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Redmitsu 972 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 Tak samo dobrze kopią ale pobieraja troche więcej prądu. Wiec to i to Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 044 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 1 godzinę temu, oFi napisał: Ja się przesiadłem na PC w tym roku i polecam. Residencik 7 na myszce jak najbard Zdecydowanie, teraz przed premierą VIII mam zamiar skończyć poprzedniczkę. Myszka i klawiatura spisują się tu idealnie, a grafika w porównaniu do mojego XOS? NIEBO a ZIEMIA. PC gaming? Szanuje. ale i tak konsole musza być 2 godziny temu, kazuyoshi napisał: Teraz jak na tą generacje wyjdzie przynajmniej 5 prawdziwych gier, które nie będą jakimś interaktywnym filmem w otwartym świecie, w którym jesteś pachołem wykonującym debilne zadania, nie dające żądnej satysfakcji, to będzie dobrze. Chodzilo mi raczej o wydajny sprzęt do grania w normalnej cenie. Składanie PC ta czy nawet jego upgrade to obecnie nieopłacalna inwestycja. Zwłaszcza jak mierzy się przynajmniej w 1440p żeby dało się grać bez zgrzytu na telewizorze 4K. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 24 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 24 stycznia 2021 5 godzin temu, Paolo de Vesir napisał: Zdecydowanie, teraz przed premierą VIII mam zamiar skończyć poprzedniczkę. Myszka i klawiatura spisują się tu idealnie, a grafika w porównaniu do mojego XOS? NIEBO a ZIEMIA. PC gaming? Szanuje. ale i tak konsole musza być Poczekam na wersje PRO tego szrota5, chcialbym zeby konsola w koncu mi 4k 60fps trzymała w multiplatformach. Do tego obecny model ma tak okropny design, że nałożył bym mu chyba torbę na korpus, żeby znajomi się nie śmiali z tego barachła wchodząc do salonu Obesr.ałem zbroje pare razy w tym residenciku + spocona koszulka po paru godzinach rozgrywki - znaczy, że jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 141 Opublikowano 26 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 Jak ktoś potrzebuje nową grafę to na Xkomie do obiegu wróciły 2060 od KFA 2100zł najtańsza z trzech modeli https://www.x-kom.pl/szukaj?q=2060&f[groups][5]=1&f[categories][346]=1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 26 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 stycznia 2021 https://www.ebay.co.uk/itm/NVIDIA-GEFORCE-3060-ti-Png-Edition/353359893253?hash=item5245e41305:g:XIYAAOSwRkNgB3ZJ tyle płacić za zdjęcie, pojeb.ało ich 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 Ceny na new egg. Człowiek czuje się jak w Baltonie lub Peweksie za czasów komuny Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 820 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 jeszcze troche i nawet woda będzie w pre-orderach.....może jak w końcu covid się skończy to coś ruszy z produkcją elektroniki dla grcazy..... Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 29 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 stycznia 2021 Przez to ze technologia troche przystopuje to moze znowu beda dobre gry robić, a nie pchać się tylko graficzkę i cinematic open world experience. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 30 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2021 (edytowane) 13 godzin temu, Kaczi napisał: jeszcze troche i nawet woda będzie w pre-orderach.....może jak w końcu covid się skończy to coś ruszy z produkcją elektroniki dla grcazy..... Niestety problem jest tak duzy że tak źle chyba nigdy nie było. Dostępnosc to jedno (konsole, koparki itd) ale warto zauważyć że fracht zdrozal o 300% i trzeba walczyć o kontener. Edytowane 30 stycznia 2021 przez mozi Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 30 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2021 Ceny wszystkiego idą w górę Mega obostrzenia, dodruk pieniądza, nowe regulacje w USA wpływające na cenę ropy. Może na lato będzie luźniej, ale większość info, które widziałem mówią o przynajmniej jeszcze roku takiej sytuacji. Zobaczymy. Sam rezygnuję z poważniejszych zakupów growych. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 435 Opublikowano 30 stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 stycznia 2021 59 minut temu, C1REX napisał: Ceny wszystkiego idą w górę Mega obostrzenia, dodruk pieniądza, nowe regulacje w USA wpływające na cenę ropy. Może na lato będzie luźniej, ale większość info, które widziałem mówią o przynajmniej jeszcze roku takiej sytuacji. Zobaczymy. Sam rezygnuję z poważniejszych zakupów growych. Przecież wystarczyło spojrzeć na statystyki i nie trzeba być wróżką by wyciągnąc wnioski z tego, że normalnie to będzie najwczesniej w 2022 wiosna/lato. 2021 lepiej przeznaczyć na backlog, a oszczędności wkładać do sakiewki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi