Skocz do zawartości

Ogólne pecetowe pierdu-pierdu

Gość ako

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 godziny temu, tjery napisał(a):

Od kiedy mam kompa nie miałem problemów ze sterownikami (i zawsze instaluje od razu najnowsze jak są) w ani jednej grze, dosłownie nigdy, ciekawe od czego to zależy. Teraz też mam te nowe i nic się nie dzieje. Może Winda? Bo cały czas mam 10.

Pamiętam akurat i z Warzone też miałeś problemy no ale nie chce mi się teraz szukać :) 

Opublikowano
5 godzin temu, easye napisał(a):

wiecie ze z tymi bledami to jak z tymi uszkodzonymi kartami bez ROPów, gdzie do tej pory Youtuberzy szukają użytkowników żeby taką kartę zdobyć oferująć +500$ dla osoby, która im taką kartę sprzeda...

Wyszło, że problem dotyczył 0,5% kart graficznych, a w sieci hejt jakby co 2 była zepsuta.

Co Ty za bzdury piszesz :) W piątek trafiłem Gigabyte 5090 bez ROP i jedyny youtuber chciał ją od ziomka wypożyczyć :D A Ty tu o jakichś 500$ zysku :)

Opublikowano
2 godziny temu, Ukukuki napisał(a):

Pamiętam akurat i z Warzone też miałeś problemy no ale nie chce mi się teraz szukać :) 

To tu mnie zagiąłeś, bo nie pamiętam :D jedynie tylko, że ogólnie Warzone gorzej śmiga na Nvidii

Opublikowano
2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a):

Co Ty za bzdury piszesz :) W piątek trafiłem Gigabyte 5090 bez ROP i jedyny youtuber chciał ją od ziomka wypożyczyć :D A Ty tu o jakichś 500$ zysku :)

No kudłaty robił polowanie do dzisiaj karty nie dostał od nikogo. ładnie trafić w 0,5%? Gratki Pipolinio Ty zawsze masz szczęście!

Opublikowano
12 minut temu, easye napisał(a):

jak czytam jak głośne cewki maja ter najdroższe to chyba budżetowy Gaming Trio xD

On czasami jest na Amazon za 12k, codziennie wpada po kilka sztuk i znika po 5 minutach xD. 

Opublikowano

Nikt tu nie pisze, ale sobie napiszę, sytuacja na rynku grafik do PC się powoli normuje, wczoraj pojawiły się w dużym nakładzie Foundersy 5090 za 9.5k zł u Jensena. Sam poluje na Gaming Trio w cenie poniżej 12k, jeszcze bez skutku, ale myślę, że w tym tyg coś się klepnie. 

Opublikowano
47 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Wczoraj było 400 sztuk Foundersa za 9500 na Xcom. Z dobrą godzinę. 

To nieźle, trochę już chyba rynek się nasycił, bo niedawno by ich 3 minut nie było. Tyle, że Foundersy sie grzeją chyba bardziej niż niereferenty.

Opublikowano
1 minutę temu, Qbon napisał(a):

To nieźle, trochę już chyba rynek się nasycił, bo niedawno by ich 3 minut nie było. Tyle, że Foundersy sie grzeją chyba bardziej niż niereferenty.

No niby tak, ale i tak żałuję, że nie kupiłem wczoraj (9599 zł dokładnie), bo dzisiaj akcja z cłami i znowu pewnie się rynek rozjebie o ścianę. 

Są jeszcze na OLX za 10k, bez FVAT. 

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

No niby tak, ale i tak żałuję, że nie kupiłem wczoraj (9599 zł dokładnie), bo dzisiaj akcja z cłami i znowu pewnie się rynek rozjebie o ścianę. 

Są jeszcze na OLX za 10k, bez FVAT. 

A niereferenty na xkomie są wciąż po tych powalonych cenach, 14-15k wzwyż.