tjery 1 390 Opublikowano poniedziałek o 14:01 Opublikowano poniedziałek o 14:01 PS. Sprzedam Golfa Cytuj
Ukukuki 7 611 Opublikowano poniedziałek o 14:31 Opublikowano poniedziałek o 14:31 2 godziny temu, tjery napisał(a): Od kiedy mam kompa nie miałem problemów ze sterownikami (i zawsze instaluje od razu najnowsze jak są) w ani jednej grze, dosłownie nigdy, ciekawe od czego to zależy. Teraz też mam te nowe i nic się nie dzieje. Może Winda? Bo cały czas mam 10. Pamiętam akurat i z Warzone też miałeś problemy no ale nie chce mi się teraz szukać Cytuj
Chewie 215 Opublikowano poniedziałek o 15:32 Opublikowano poniedziałek o 15:32 Stery amd to takie chybił trafił, czasami się zdarzy wersja że cały komp freezuje na parę sekund co jakiś czas ale to rzadko. Cytuj
creatinfreak 3 922 Opublikowano poniedziałek o 15:41 Opublikowano poniedziałek o 15:41 Jest tyle konfiguracji, tyle zmiennych, że dosłownie na każdym kompie może się coś zadziać. PiPoLinio składał kompa znajomemu i trafili 5090 bez ropów. Gościu wystawił na olx z opisem biały kruk xD. Cytuj
PiPoLiNiO 820 Opublikowano poniedziałek o 16:43 Opublikowano poniedziałek o 16:43 5 godzin temu, easye napisał(a): wiecie ze z tymi bledami to jak z tymi uszkodzonymi kartami bez ROPów, gdzie do tej pory Youtuberzy szukają użytkowników żeby taką kartę zdobyć oferująć +500$ dla osoby, która im taką kartę sprzeda... Wyszło, że problem dotyczył 0,5% kart graficznych, a w sieci hejt jakby co 2 była zepsuta. Co Ty za bzdury piszesz W piątek trafiłem Gigabyte 5090 bez ROP i jedyny youtuber chciał ją od ziomka wypożyczyć A Ty tu o jakichś 500$ zysku Cytuj
tjery 1 390 Opublikowano poniedziałek o 16:47 Opublikowano poniedziałek o 16:47 2 godziny temu, Ukukuki napisał(a): Pamiętam akurat i z Warzone też miałeś problemy no ale nie chce mi się teraz szukać To tu mnie zagiąłeś, bo nie pamiętam jedynie tylko, że ogólnie Warzone gorzej śmiga na Nvidii Cytuj
easye 3 451 Opublikowano poniedziałek o 18:53 Opublikowano poniedziałek o 18:53 2 godziny temu, PiPoLiNiO napisał(a): Co Ty za bzdury piszesz W piątek trafiłem Gigabyte 5090 bez ROP i jedyny youtuber chciał ją od ziomka wypożyczyć A Ty tu o jakichś 500$ zysku No kudłaty robił polowanie do dzisiaj karty nie dostał od nikogo. ładnie trafić w 0,5%? Gratki Pipolinio Ty zawsze masz szczęście! Cytuj
PiPoLiNiO 820 Opublikowano wtorek o 04:58 Opublikowano wtorek o 04:58 10 godzin temu, easye napisał(a): Gratki Pipolinio Ty zawsze masz szczęście! Ja nie, ziomek któremu składałem. On zamawiał Ale tak czy siak, nikt odkupić tego nie chciał Cytuj
KrYcHu_89 2 644 Opublikowano wtorek o 05:56 Opublikowano wtorek o 05:56 To który 5090 jest obecnie najlepszy? Cytuj
easye 3 451 Opublikowano wtorek o 06:07 Opublikowano wtorek o 06:07 jak czytam jak głośne cewki maja ter najdroższe to chyba budżetowy Gaming Trio xD Cytuj
KrYcHu_89 2 644 Opublikowano wtorek o 06:20 Opublikowano wtorek o 06:20 12 minut temu, easye napisał(a): jak czytam jak głośne cewki maja ter najdroższe to chyba budżetowy Gaming Trio xD On czasami jest na Amazon za 12k, codziennie wpada po kilka sztuk i znika po 5 minutach xD. Cytuj
KrYcHu_89 2 644 Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu Nikt tu nie pisze, ale sobie napiszę, sytuacja na rynku grafik do PC się powoli normuje, wczoraj pojawiły się w dużym nakładzie Foundersy 5090 za 9.5k zł u Jensena. Sam poluje na Gaming Trio w cenie poniżej 12k, jeszcze bez skutku, ale myślę, że w tym tyg coś się klepnie. Cytuj
creatinfreak 3 922 Opublikowano 20 godzin temu Opublikowano 20 godzin temu To się spiesz, bo jak wjadą nowe dostawy z trampowym cłem to 13 będzie jak sroga promocja. Cytuj
Qbon 433 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu Gdzie takie ceny ? Nie widzę nigdzie 5090 za mniej niż 15k. Cytuj
KrYcHu_89 2 644 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 4 minuty temu, Qbon napisał(a): Gdzie takie ceny ? Nie widzę nigdzie 5090 za mniej niż 15k. Wczoraj było 400 sztuk Foundersa za 9500 na Xcom. Z dobrą godzinę. Cytuj
Qbon 433 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 47 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Wczoraj było 400 sztuk Foundersa za 9500 na Xcom. Z dobrą godzinę. To nieźle, trochę już chyba rynek się nasycił, bo niedawno by ich 3 minut nie było. Tyle, że Foundersy sie grzeją chyba bardziej niż niereferenty. Cytuj
KrYcHu_89 2 644 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 1 minutę temu, Qbon napisał(a): To nieźle, trochę już chyba rynek się nasycił, bo niedawno by ich 3 minut nie było. Tyle, że Foundersy sie grzeją chyba bardziej niż niereferenty. No niby tak, ale i tak żałuję, że nie kupiłem wczoraj (9599 zł dokładnie), bo dzisiaj akcja z cłami i znowu pewnie się rynek rozjebie o ścianę. Są jeszcze na OLX za 10k, bez FVAT. Cytuj
Qbon 433 Opublikowano 18 godzin temu Opublikowano 18 godzin temu 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): No niby tak, ale i tak żałuję, że nie kupiłem wczoraj (9599 zł dokładnie), bo dzisiaj akcja z cłami i znowu pewnie się rynek rozjebie o ścianę. Są jeszcze na OLX za 10k, bez FVAT. A niereferenty na xkomie są wciąż po tych powalonych cenach, 14-15k wzwyż. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi