Suavek 4 654 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 Dead Rising 3 na PC robiony na odwal. Stałe 30fps dla normalnego gameplay'u, i zniesienie limitu kosztem możliwości wystąpienia wszelkiego rodzaju baboli podczas rozgrywki - http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=835913 Innymi słowy - Capcom. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazuun 221 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 Ostatnimi laty Summer Sale był zawsze w lipcu. Widziałem niby jakiś leak wczoraj że w tym roku daty sale to 19-30 czerwca.... czyli za tydzień. Any thoughts? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 12 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 12 czerwca 2014 w odpowiednim temacie juz o tym mowiono Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 18 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 Najlepszy system dla (pipi)owego netbooka działającego na atomie?Jest jakiś win7 start ale (pipi)ica bierze jak każde klikniecie wymaga czekania 4 minut na efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 18 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 No to co Ci zostaje? Możesz próbować z jakimiś ekstremalnie odchudzonymi XP-kami albo jakiś Linux z bardzo lekkim Windows Managerem, tylko to nigdy nie jest takie proste, że instalujesz i działasz, szczególnie na laptopach (netbookach itp.). Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 18 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 No nie wiem. Jakieś Ubuntu podobno jest dla netbooków może jakiś XP czy coś? Mogę się pobawić bo to nie jest zbytni problem. Chodzi o to, żebym po ustawieniu i zabawie moja dupeczka miała system który nie wymaga czekania przy odpalaniu muzyki, filmu czy neta. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 18 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 czerwca 2014 Mam starego netbooka, chyba z 2006 roku i na xpeku do dziś śmiga. Instaluj xpeka z autobootującego pena, wpisz autoboot XP, to coś znajdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 19 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2014 W co warto zagrać, z takich giereczek ekskluzywnych dla PC, tak z lat 2012 - b.r. ? Gatunki nie grają roli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 19 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2014 orcs must die 2 starcraft 2 hearthstone FTL civilization 5 xcom enemy unknown 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 19 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2014 No mimo wszystko szerokie kryterium. Przybliżyłbyś jakie gatunki preferujesz. Z nowszych, w które grałem i które jestem skłonny polecić: Shadow Warrior Defense Grid Sins of a Solar Empire: Rebellion Divinity: Dragon Commander To the Moon Orcs Must Die 1&2 FTL Path of Exile Papers, Please StarCraft 2 Hotline Miami Recettear Seria King's Bounty Awesomenauts Hawken Z tych rzekomo lepszych co wyszły, choć nie grałem, a które osobiście mam w planach/na oku: Age of Wonders III The Banner Saga Civ 5 Rise of the Triad Shadowrun Returns Half Minute Hero: The 2nd Coming Transistor Nie liczę Early Access, ani żadnych tasiemcowych moba czy zombie-survival. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 19 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2014 Na jakiej zasadzie pad od Xbox One łączy się z PC ? Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 19 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2014 Sterowniki + odbiornik Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 19 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2014 A taki odbiornik gdzie można dostać ? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2014 Choćby na allegro . Kiedy ostatnio sprawdzałem (rok temu) to były same oryginalne, nikt nie złamał (a więc i nie podrobił) protokołu czy czego tam M$ używa do komunikacji bezprzewodowej. Pady chyba można też podłączyć kablem, wtedy odbiornik nie jest potrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 19 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 czerwca 2014 No jakby można było podłączyć kablem było by klawo. Bo od intensywnego grania w Fifę pad od 360 już powoli traci precyzyjność i chciałbym spróbować czegoś nowego jak ten się całkiem rozsypie albo DS 4... hmm Cytuj Odnośnik do komentarza
TheAceOfSpades 482 Opublikowano 20 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2014 Gattz, Suavek - dzięki, jak macie coś jeszcze do polecania to pisać No mimo wszystko szerokie kryterium. Przybliżyłbyś jakie gatunki preferujesz. cRPG i inne erpeżki (z nostalgii chyba sobie odświeże Planescape'a albo coś)action/adventureRTSy teżpraktycznie wszystko wyłączając gry typu MOBA, MMO, racery i symulacje Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 20 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 czerwca 2014 No jakby można było podłączyć kablem było by klawo. Bo od intensywnego grania w Fifę pad od 360 już powoli traci precyzyjność i chciałbym spróbować czegoś nowego jak ten się całkiem rozsypie albo DS 4... hmm Sorki, no mozna tez kablem ofcoz. Sam tak mam podpiety. Pomylily mi sie pady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 645 Opublikowano 27 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 27 czerwca 2014 Sterowniki + odbiornik Nie, przez kabel, tylko sa drivery do Xbox One, nie ma jeszcze oficjalnego wydania z odbiornikiem dla PC http://www.pcworld.com/article/2361021/use-your-xbox-one-controller-for-your-pc-games.html Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 30 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 (edytowane) Wrzucam tutaj, bo w pchlim targu i tak nikt nie zobaczy Divinity: Dragon Commander za 10zł - http://www.mediamarkt.pl/wroclaw-pl-dominikanski/gra-pc-cdp-pl-divinity-dragon-commander,id-886176 Darmowy odbiór jak kto ma salon w miescie, lub 8zł paczkomat. Świetny tytuł i niedoceniony, polecam. Nie wiem tylko czy przypisuje się do Steam, czy nie. Wersja "z biedronki" miała klucze Steam i GOG. Edytowane 30 czerwca 2014 przez Suavek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 30 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 wyglada tak samo jak ta wersja "biedronkowa" Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 http://www.theverge.com/2014/6/30/5857228/windows-9-preview-desktop-features-rumors Windows 9 skupiony na Desktopach, wersja testowa później w tym roku. No ja się jaram. Mam nadzieję, że finalna wersja wyjdzie kiedy jeszcze będę na studiach i dostanę go za darmo w ramach DreamSparka (tak jak DOS6.22, XP, Vistę, 7, 8 i 8.1 ). Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 654 Opublikowano 30 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 Zgodnie z "tradycją" ten powinien być dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 30 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 Windows 8.1.1 mi się bardzo podoba. Właściwie nie chciałbym już wracać do siódemki, chyba niczego mi nie brakuje. Na początku przegięli z tym umetrowieniem interfejsu, ale teraz kiedy system startuje prosto do pulpitu a w innych miejscach wracają domyślne, a nie nowe menu to jest dobrze. Szybko i ładnie (tak, desing ósemki jest ładny, na pewno ładniejszy od błyszczącej się w każdym miejscu siódemki). Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 30 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 (edytowane) Tak jak Suavek napisał, co druga Winda się do czegoś nadaje. Pół biedy,że nie będzie to jakiś na siłę wciskany design rodem z komórek bo to była imo padaka w tym Win8. Ja siedzę nadal na siódemce i jestem zadowolony. Pewnie nie prędko przesiądę się na tego win9, o ile w ogóle to nastąpi. Bo póki mogę sobie na obecnym systemie w gierki pyknąć,buszować po sieci i słuchać muzyki z Foobara to mi więcej do szczęścia nie trzeba. Edytowane 30 czerwca 2014 przez Paliodor Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof Tomczak 945 Opublikowano 30 czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 30 czerwca 2014 Ja tam nie rozumiem tego całego przesiadania się na inne windowsy, jakby się nadal dało to bym pewno siedział na 98/XP bo to jedne z lepszych, no ale że wszystko poszlo do przodu i nie dalo sie tak stac w miejscu to sie przesiadlem wkoncu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi