Skocz do zawartości

Ogólne pecetowe pierdu-pierdu

Featured Replies

Opublikowano

A ja mam pytanie dla osób mających swoje stronki, czy tam serwery i nie wiem czy to dobry dział.

Utworzyłem na swoim ftpie, nową domenę i podałem ją koledze, co by mu zrzucać pliki (taki sendspace, czy rapidshare).

Tylko, czy ja mogę jakoś zablokować dostęp do tej domeny na hasło? Nie chcę w html i javascriptt, bo to prawie żadne ograniczenia. A instalować jakiegoś CMSa, to nie wiem czy dobry pomysł.

Edytowane przez grzybiarz

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 429,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Zrobiłem sobie dziś prezent na gwiazdkę. Do Oleda C2 42 przyda się trochę dodatkowej pary, 3090 Suprim X idzie zatem na Ebay. 4090 też chciałem Suprima, ale z różnych przyczyn padło na Gaming X T

• SpacierShark123
    SpacierShark123

Samo życie Panowie ... samo życie ...

• Będzie dziś składane, jaram się jak dziecko 

Opublikowano

A ja mam pytanie dla osób mających swoje stronki, czy tam serwery i nie wiem czy to dobry dział.

Utworzyłem na swoim ftpie, nową domenę i podałem ją koledze, co by mu zrzucać pliki (taki sendspace, czy rapidshare).

Tylko, czy ja mogę jakoś zablokować dostęp do tej domeny na hasło? Nie chcę w html i javascriptt, bo to prawie żadne ograniczenia. A instalować jakiegoś CMSa, to nie wiem czy dobry pomysł.

.htaccessem na haslo

Opublikowano

Świetna wiadomość. Sam mam DoA5:Ultimate na PS3 i muszę przyznać,że gierka jest bardzo dobra i spędziłem już z nią mnóstwo godzin.

Jest SF,MK teraz DoA brakuje już tylko Tekkena i Virtua Fightera na pc. Ale pewnie następny Tekken wyjdzie też na piece więc zostaje tylko modlić się,że Sega się ogarnie i wyda w końcu szóstego VFa.

Opublikowano

@Up: Jeszcze Soul Calibur. I Guilty Gear Xrd, bo chyba jeszcze na PC w końcu nie zapowiedzieli.

Opublikowano

Ogarnia ktoś może czy będzie Elite: Dangerous normalnie do kupienia po ludzkiej cenie poza sklepem z ich stronki ? 

Opcja 40 ojro + 15 dopłaty za upgrade do pudełkowego wydania budzi we mnie dość mieszane uczucia tym bardziej że chciałem sobie jeszcze ogarnąć do gierki jakiegoś Joya hotas ... A premiera już 16'go.

Kurna no ciśnienie na to mam już od paru miechów zapuścić sobie to i Solar Fields w tle ; /

Edit: Dobra już wuj nie mogłem sie przemóc i wziąłem ze strony.

Edytowane przez Dr.Czekolada

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie jest to może "problem hardware" a bardziej taka pierdółka, więc zapytam tutaj:

Ktoś wie jakiego programu trza by użyć by mieć w grach takie proste i przejrzyste dane jak ma TB w poniższym vidsie w prawym górnym rogu? Bez ALt+Tabowania do WIndowsa by patrzeć na MSI Afterburner etc. Niby TB wspomina, że to JEST MSI Afterburner, ale jakoś jestem za głupi by wykombinować jak to zrobił ;p

Chodzi o GPU, CPU i RAM usage.

Edytowane przez Kazuun

Opublikowano

Też mnie to ciekawi. W steamie od jakiegoś czasu można wyświetlać ilość FPSów, ale to za mało;0

Opublikowano

W MSI Afterburner masz opcje co ma być wyświetlane w OSD więc sobie dodaj to co potrzebujesz, nic trudnego.

Opublikowano

Niektóre nieficjalne sterowniki posiadają takie opcję, ale ja w tym nie siedzę już od kilku lat, więc pewien nie jestem.

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

W MSI Afterburner masz opcje co ma być wyświetlane w OSD więc sobie dodaj to co potrzebujesz, nic trudnego.

No właśnie nie działa. Ani SHOW, ani TOGGLE. Skróty klawiszowe nie działają w żadnej grze. Temu pytam ;p

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

GOTY...

To wygląda tak nieprzyzwoicie i niesmacznie, że aż mam ochotę w to zagrać. Świat się kończy.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Gierka ciekawa, nie powiem.

32246-penis-gif-xjiV.gif

Opublikowano

Ojezu, ileż ja bym dał za tak zremasterowany Cataclysm...

Opublikowano

NightCry zapowiada się spoko. Jak ostatni raz się patrzyłem to wiele im brakowało do sfinansowania projektu ale widzę,że jednak coś się ruszyło i udało im się zebrać podstawową kwotę.

Co się tyczy Homeworld to cieszy fakt,że jest to remaster z prawdziwego zdarzenia, a nie łatwy skok na kasę przy jak najmniejszym nakładzie prac. A Cataclysm pewnie też odnowią,pewnie to tylko kwestia czasu.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak usunąć partycję C?

Kiedyś to chyba coś na pendrajwa się wgrywało, on się bootował i voila, a teraz jak to zrobić?

Nie chcę rozkręcać dysku, podłączać pod lapka itp.;/ chociaż przyznam, że tyle czasu już "robię" tego formata, że już dawno bym to zrobił tamtą metodą.

Opublikowano

Jak usunąć partycję C?

Płytka instalacyjna win7. 

Edytowane przez MiK86