tomzacz 202 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 O boże, wrzucacie linki do gównianych portali internetowych skierowanych do równie gówniarskiej grupy docelowej, nabijacie im licznik wejść i jeszcze przeżywacie te ich gówniane hasełka mające na celu tylko przyciągnąć durnych komentatorów. No nie zaniżajmy poziomu tego działu forum. Masz rację. A właśnie, polecicie jakieś dobre serwisy z newsami? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 polski ign Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 O boże, wrzucacie linki do gównianych portali internetowych skierowanych do równie gówniarskiej grupy docelowej, nabijacie im licznik wejść i jeszcze przeżywacie te ich gówniane hasełka mające na celu tylko przyciągnąć durnych komentatorów. No nie zaniżajmy poziomu tego działu forum. Masz rację. A właśnie, polecicie jakieś dobre serwisy z newsami? https://www.reddit.com/r/pcmasterrace/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 http://www.ppe.pl/news/40672/dark-souls-iii-usmierci-wasze-komputery-znamy-wymagania-sprzetowe-nowej-gry-from-software.html to są według ppe ZATRWAŻAJĄCE wymagania sprzętowe, stare procesory albo jeszcze starsze karty graficzne ZATRWAŻAJĄCE 1. Czego spodziewales sie po Pudelku polskiego gajmingu? Sam Perez napisal,ze nie sa PAP Ogolnie z jego wypowiedzi w temcie o portalu mozna wywnioskowac,ze maja wy(pipi)ane co pisza byle by ludzie wchodzili i klikali news. A to mógł jeszcze bardziej zaznaczyć, że to plotka? Kategoria newsa plus "Napiszę na początku, aby wszyscy dokładnie przeczytali – aktualnie jest to tylko i wyłącznie plotka, ale…" Pisałem wielokrotnie - PPE to nie PAP. Nie bazujemy na samych treściach, które potwierdza 5 źródeł. http://www.psxextreme.info/topic/78449-portal-psx-extreme-ppepl/?p=3179348 2. Czego sie spodziewales po Mateuszu Globie,znaczy sie Golab. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 Najlepszy serwis niusowy to to forum. Już wielokrotnie nadziałem się na teksty sponsorowane: np. KomputerŚwiat psioczy na iObit Advanced System Care, a za chwilę daje full wersję. Albo wychwalają G-Data Antywirus, a potem co któraś strona to reklama GData. Z PC Format było podobnie. Jak mam traktować gazetki/serwisy o gierkach, gdzie redaktorzy zostają zapraszani do siedziby firmy, wszystko cacy cacy, same zachwalania, a w rzeczywistości będzie crap (Pixel i ich ostatni numer, gdzie opisali jakieś tam studio dev.). Wolę przeczytać 10 opinii, 10ciu różnych kolesi, w kilku zdaniach, niż czytać tekst na 2 strony. A i tak nie wiem, czy czytam prawdę, zwłaszcza gdy ocena wysoka, a obok reklama tejże gierki. Tylko forumek prawdę Ci powie. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 OK. Jeszcze jedno. Opłaca się robić oddzielny temat dla indyków? A może już jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
kubicz 187 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 http://www.psxextreme.info/topic/93901-tak-zwane-indie/page-36 Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 17 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 grudnia 2015 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2015 http://www.ppe.pl/news/40672/dark-souls-iii-usmierci-wasze-komputery-znamy-wymagania-sprzetowe-nowej-gry-from-software.html to są według ppe ZATRWAŻAJĄCE wymagania sprzętowe, stare procesory albo jeszcze starsze karty graficzne ZATRWAŻAJĄCE a dzisiaj wszedłem na pclab, ten sam news: http://pclab.pl/news67552.html i tekst a szczęście nie będziemy potrzebowali zbyt mocnego peceta. beka z kąsolomaniaków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 18 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2015 Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 750 lub ATI Radeon HD 7850 jezu szejdi jak ich zaorał <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 18 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 grudnia 2015 Bardziej zatrważająca jest dyskusja ludzi w komentarzach pod serwisem PPE. Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 25 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 25 grudnia 2015 Co polecacie człowiekowi, który najbardziej lubi Super Mario Galaxy, Resident Evil 4 i Portal 2? Był jakiś temat o tym, ale nie wiem gdzie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 26 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 (edytowane) Co polecacie człowiekowi, który najbardziej lubi Super Mario Galaxy, Resident Evil 4 i Portal 2? Wyszedł jakoś miesiąc temu bodaj Sonic Lost World ? Z platformerów dobry dla mnie był ostatnio Ori and Blind Forest, Trine'y, Raymany, Fez. Seria Dead Space jest, The Evil Witchin. Z gier Portalopodobnych nie przychodzi mi nic specjalnego, ale ostatnio spróbowałem Cradle - Nie ma za bardzo może coś wspólnego z tytułem Valve ale ma naprawde spoko klimat. Edytowane 26 grudnia 2015 przez Dr.Czekolada Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 26 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 grudnia 2015 Talos Prin(nene)le Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 28 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2015 Są jakieś dobre platformery 3d na pc? Coś w stylu crash-a/gex-a/spyro . Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 28 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2015 The last tinker, sonic lost world przychodza mi do glowy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 28 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2015 praktycznie wszystkie gry z seri lego by do tego pasowaly Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 28 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2015 Seria lego średnio mi leży , myślałem o sonic generation ale sonic to jednak platformer nastawiony na prędkość . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 28 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 grudnia 2015 Psychonauts, ale gra juz ma swoje lata. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 285 Opublikowano 29 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 grudnia 2015 Są jakieś dobre platformery 3d na pc? Coś w stylu crash-a/gex-a/spyro . FreezeMe Cytuj Odnośnik do komentarza
PRQc 705 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 Fallout 1/2 odpali się i będzie działał poprawnie na win 8? druga część jest dziś przystępniejsza niż jedynka? nie grałem nigdy <wstyd> 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 (edytowane) no dobra panowie doradzajcie: mam metro 2033 ale nigdy nie gralem bo slyszalem ze niedociagniecia techniczne psuja za bardzo chce kupic metro last light w tym sale bo slyszalem ze jest lepsze i naprawia bledy poprzedniej i teraz pytanie czy warto kupic to w bundlu razem z 2033 redux. naprawia to cos? jest warte tych 3 euro wiecej? wyciagne z tego wieksze value skoro juz mam zwykle 2033 niz z 2 paczek chipsow albo 4 paczkow z roza i migdalami? ps. ewentulanie czy mozna grac w last light bez grania w 2033 Edytowane 30 grudnia 2015 przez Gattz Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 30 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 grudnia 2015 Moim zdaniem warto ten redux sobie ograc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 31 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2015 Redux bierz last light to bezpośrednia kontynuacja 2033, mnie akurat LL mniej się podoba bo bardziej oskryptowany ale jestem w mniejszości. Cytuj Odnośnik do komentarza
MiK86 4 Opublikowano 31 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2015 Grałem w wiele wersji 2033. Wersje Redux są bardzo dopracowane na każdej platformie. Warto zagrać w obie części. Natomiast pierwotna gra z 2010 w porównaniu do redux wypada blado. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi