Gattz 217 Opublikowano 31 grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 31 grudnia 2015 juz sie obie instaluja. przekonal mnie survival mode dodany w redux. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 W grudniu i na początku stycznia wydałem kilkaset złotych na gierki czuję się trochę poje,bany, mieliście tak kiedyś? z drugiej strony zapłaciłem tyle, co konsolowcowi na dwie nowe gierki by nie wystarczyło, a obdarowałem pół forum i chyba z 40 gierek mi wpadło do biblioteki, więc tragedii raczej nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza
Gattz 217 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 u mnie bez szalenstwa tylko : Ys 6 Bleed The escapist The binding of isaac rebirth Metro redux bundle Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 U mnie bardzo mało. Tylko Serious Sam: Revolution, Serious Sam 2, GTA: Vice City, Wiedźmin jedynka i Shadow Warrior, którego dałem pewnemu Lordowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 U mnie bardzo mało. Tylko Serious Sam: Revolution, Serious Sam 2, GTA: Vice City, Wiedźmin jedynka i Shadow Warrior, którego dałem pewnemu Lordowi. A resztę przycebuliłeś Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 3 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 stycznia 2016 To było przed wyprzedażą. Ale rację masz. Cytuj Odnośnik do komentarza
mushabelly 384 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 W grudniu i na początku stycznia wydałem kilkaset złotych na gierki czuję się trochę poje,bany, mieliście tak kiedyś? Ja wydałem około 1000zł na grę planszową z KS. Także jesteś całkowicie normalny. Za to ze mną gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 W grudniu i na początku stycznia wydałem kilkaset złotych na gierki czuję się trochę poje,bany, mieliście tak kiedyś? z drugiej strony zapłaciłem tyle, co konsolowcowi na dwie nowe gierki by nie wystarczyło, a obdarowałem pół forum i chyba z 40 gierek mi wpadło do biblioteki, więc tragedii raczej nie ma ja to wole nawet nie patrzeć ile wydałem xd Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Kto bogatemu zabroni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Podliczyłem xD mogłbym sobie już za te kwote kupić WiiU Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 OK, bluber, w takim razie zdecydowanie szanuję. Ja bym raczej 3DS-a używanego mógł kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 ja bym mogl kupic the order 1886 na premiere, a tak to mam grania do marca 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 OK, bluber, w takim razie zdecydowanie szanuję. Ja bym raczej 3DS-a używanego mógł kupić. W tym miesiącu wydam pieniązek tylko na jedną grę tak sobie postanowiłem. Must be strong. Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 W grudniu i na początku stycznia wydałem kilkaset złotych na gierki czuję się trochę poje,bany, mieliście tak kiedyś? z drugiej strony zapłaciłem tyle, co konsolowcowi na dwie nowe gierki by nie wystarczyło, a obdarowałem pół forum i chyba z 40 gierek mi wpadło do biblioteki, więc tragedii raczej nie ma Ja tak miałem co miesiąc jak na PS3 grałem i preordery brałem Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Kupiłem za(pipi)istą rzecz do kompa: http://allegro.pl/show_item.php?item=5819487336 Koniec z szukaniem portów USB z tyłu kompa! Z przodu mam co prawda 2, ale chyba 1.0. Cytuj Odnośnik do komentarza
Widget 306 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Ja mam coś takiego w obudowie, dałem za nią 250 zł. Z góry jest wszystko. 2x 2.0 i 2x 3.0. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 285 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 Ja dużo na wyprzedaży nie kupiłem. Czekałem do ostatniego dnia i dziś miałem sprawić sobie 2 tytuły ale odkładam ten zakup, dostałem w te święta od forumkowego community tyle dobroci, że i tak pewnie ledwo zdąże wszystko pokończyć do summer sale'a Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 4 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 stycznia 2016 kurde, już po saleu, a tu Humble Bundle subskrypcja kusi... okolo 5 dyszek za tyle GOTY gierek co miesiac, straszliwie kusi Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 Ja jako że miałem goty mikołajów i sam w mikołaja się bawiłem to mało zakupiłem tylko dla siebie. Hard West i Windward dla siebie i 8 gierek dla kolegów Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 Ja sporo na konsolowe gry wydałem, więc na steamie tylko kupiłem euro trucka 2 w złotej edycji, czyli z ekspansją polską. Dodali multiplayer, więc może być ciekawie. Do tego muzyczka i fajny tytuł na rozluźnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 Hard West i Windward dla siebie i 8 gierek dla kolegów i jak hard west? ja może z godzine dopiero co liznałem, póki co mi się podobało ale to dopiero początek i zapoznanie z systemem, ciekawe jak jest dalej Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 5 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 5 stycznia 2016 Mrocznie i trudno. Fabuła spoko i mi podoba się ta budowa gry. Połowa to walki a połowa mapka po której chadzamy i podejmujemy decyzje. Dodatkowo fajny system perkow. Tworzysz talie kart z umiejętności pilnując aby układały się pary lub poker. Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 285 Opublikowano 13 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 stycznia 2016 (edytowane) Szkoda, że logo Fallout 4 a nie po prostu Fallout ale i tak Edytowane 13 stycznia 2016 przez UberAdi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 25 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2016 (edytowane) lolz ale ta xbox app do piecowych gier jest chu.jowa xbox app na win10 widzi mi gta 5 - ok lepsza 1 gra na 30 niż zero, odpalam gierkę, mogę na dole podpiąć śmieszny pasek do nagrywania filmów czy screenów. Screena jeszcze zrobi tylko jak chce udostępnić to mówi że nie rozpoznał tej gry i nie może tego zrobić xD Podczas nagrywania klipu z gierki po paru sek recording rowniez wywala error ze nie wykrylo gry. z innymi grami jest jeszcze gorzej bo apka win10 nie widzi ich na kompie i trzeba samemu dodawać a użyteczność jest podobna czyli żadna - możemy se zrobić screena z którym i tak nic dalej nie zrobimy. do tego adapter wireless do pada (działa super) ale po wlaczeniu pada xbox app pyta czy np. przegladarka chrome to gra, niechcacy potwierdzilem i teraz podczas odpalania chrome wyskakuje mi komunikat ze moge robic screeny i nagrywac wideo (czego oczywiscie nawet w grze nie zrobie) beka wnusiu ps. oczywiscie jako smartglass do przegladania gierek, community, streamowania jest super (poza marketplace ktory zamiast sklepu z gierkami na xbona pokazuje jakies pierdy z lumii itp.) Edytowane 25 stycznia 2016 przez kermit Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 25 stycznia 2016 Udostępnij Opublikowano 25 stycznia 2016 no rozwiązania Microsoftu jeśli chodzi o granie na PC nigdy nie były dobre najlepiej jakby dali sobie spokój zanim wymyślą kolejny koszmarek jak GFWL Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi