Lucky77 21 Opublikowano 2 maja 2016 Opublikowano 2 maja 2016 Dzięki i sorry, trochę przez pośpiech... Pozwólcie, że zapytam ponownie w innym dziale Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 15 maja 2016 Opublikowano 15 maja 2016 PCMR Rocket League w 4Kardoard http://imgur.com/a/5I8zW Cytuj
rado 5 Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 pytanie o stellaris - jakies podobne gry znajde? tj. kosmos, sf, nie hardkorowa strategia, itp., nie siedze w strategiach, jestę kąsolofcem, kojarze civ w kosmosie, cos jeszcze? dzieki ps, dobra rescka stellaris: "-Play as a Reptile race -Find Earth near my starting position-Build observation post -infiltrate human goverment-annex them10/10 for realism" Cytuj
teddy 6 882 Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 Starcraft 1 i 2, Homeworld Remastered i troche naciagane XCOM Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 FTL ziomeczku najlepsza gra w kosmosie Cytuj
Suavek 4 672 Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 Sins of a Solar Empire: Rebellion The Last Federation Gratuitous Space Battles Endless Space Battlefleet Gothic: Armada Star Trek Online Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 17 maja 2016 Opublikowano 17 maja 2016 Homeworld remastered, resztę można olać. Pierwsza misja, muzyka i odlatujesz. Cytuj
rado 5 Opublikowano 18 maja 2016 Opublikowano 18 maja 2016 (edytowane) dzieki, jest z czego wybierac, na razie stellaris mnie wciagnal i pewnie dlugo nie odpusci, gra nie jest turowa wiec zamiast "jeszcze jedna tura", jest "jeszcze chwilke, godzinke...", nie bez wad ale klimat jest, z recenzji wnioskuje, ze to "tylko" dobra gra, ciekawi mnie czy cos z tego gatunku wymiata, endless space wyglada ciekawie, dwojka na horyzoncie, master of orion kojarze... Edytowane 18 maja 2016 przez rado_PL Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 maja 2016 Opublikowano 27 maja 2016 Ale dziwna gierka, nie wiem do czego to porównać ale wygląda na tyle fajnie że dam jej szansę. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 27 maja 2016 Opublikowano 27 maja 2016 Ktoś grał może w stellaris? Recenzje Ma za(pipi)iste i zachecające do kupna:) Cytuj
Suavek 4 672 Opublikowano 27 maja 2016 Opublikowano 27 maja 2016 Znajomy gra. Bardzo chwali, ale ponoć 'endgame' wymaga doszlifowania. Soundtrack boski. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 27 maja 2016 Opublikowano 27 maja 2016 Czyli jak każda gra paradoxu poczekam na patche idealne do kupienia za miesiąc w lipcu:) Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 31 maja 2016 Opublikowano 31 maja 2016 https://www.kickstarter.com/projects/digitalsun/moonlighter Kolejny klon zeldy/isaaca dzięki wsparciu Square Enix Collective. Wszystko byłoby spoko gdyby nie ta animacja jak z tanich gier na andka. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 20 czerwca 2016 Opublikowano 20 czerwca 2016 Drodzy koledzy mam pytanie. Drugi raz w pixelu czytam o master of orion i zastanawiam się nad tym early access. Normalnie nie biorę early ale dużo pozytywnych opinii słyszałem. Czy warto brać? Czy lepiej sobie darować na razie. Czy ktoś grał już? Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 20 czerwca 2016 Opublikowano 20 czerwca 2016 Early access to rak branży. Bez względu na to kto i co robi. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 20 czerwca 2016 Opublikowano 20 czerwca 2016 Kupiłem kilka takich raków. Zdążyłem pograć, a gierki dalej są "nieskończone". Support nawet dawał radę - średnio co miesiąc jakiś patch z dodatkami/poprawkami. Blantman, kup gierkę, skoro o niej myślisz i się nastawiłeś. Tylko nie nastawiaj się, że giera wyjdzie z early acces, zanim zdążysz ją odinstalować. Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 20 czerwca 2016 Opublikowano 20 czerwca 2016 ja kupiłem w early tylko darkest dungeon i nie zawiodłem się ale macie rację poczekam jeszcze trochę. Pewnie do następnego pochwalnego artykułu. Widać że gra się rozwija i za master of orion stoi duży kapitał kolesi od czołgów więc raczej nie będzie niewypału. Pamiętam stare master of orion. Jak ja w to łupałem kiedyś Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 26 czerwca 2016 Opublikowano 26 czerwca 2016 Gram w to Stellaris i kurde trudne Od 1,5 h w tutorialu siedzę i poradniki czytam. Dobrze że fajny tutorial a nie jak w europa universalis czy hearts of iron. Gra paradoxu albo w ciągu 10 h się jej nauczysz i spędzisz z nią kilkadziesiąt h albo odpadniesz . Ja będę sobie dawkował przyjemność. Dzisiaj stworzyłem rasę od podstaw, zbadałem swój układ, rozeznałem się w podstawach. Zostawiłem swoje lisie (tak lisopodobne ssaki stworzyłem) imperium na etapie wysłania pierwszej koloni w gwiazdy na planete którą wcześniej mój statek badawczy zbadał. Rozwój technologiczny to tutaj loteria widzę. Nie ma drzewka rozwoju i nie wiesz co następne bo losowo dobiera z pewnej puli. Dodatkowo jak badasz anomalie twój naukowiec może zginąć. Dowiedziałem się tego w brzydki sposób bo mi aż dwóch zginęło i teraz nie mam jak badać bo i na naukowca mnie nie stać (rekrutuje się punktami wpływu) . Uffff gra trudna w tygodniu będę grał jak upał pozwolił. Mam klimę w salonie gdzie konsole ale nie pomyślałem o klimie przy kompie (brawo ja) a taka gra to nie gra na tv Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 26 czerwca 2016 Opublikowano 26 czerwca 2016 No jestem ciekawy tej produkcji, bo od jakiegoś czasu chodzi za mną temat strategii w kosmosie, a gierki od Paradoxu to wiadomo, najwyższa liga i gwarancja nieprzespanych nocy. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 26 czerwca 2016 Opublikowano 26 czerwca 2016 Mnie wkrecilo dosc dobrze tak samo. Z tym naukowcem to nie jest tak ze musi miec odpowiednia ilosc gwiazdek? Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 26 czerwca 2016 Opublikowano 26 czerwca 2016 Mam klimę w salonie gdzie konsole ale nie pomyślałem o klimie przy kompie (brawo ja) a taka gra to nie gra na tv To pozamykaj wszędzie pomieszczenia, prócz pokoju z kompem. Też ostatnio myślałem o klimie, tyle że mieszkam w bloku i trochę dziwnie by to wyglądało... na balkonie:) Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 27 czerwca 2016 Opublikowano 27 czerwca 2016 Mnie wkrecilo dosc dobrze tak samo. Z tym naukowcem to nie jest tak ze musi miec odpowiednia ilosc gwiazdek? musi przy badaniach zaawansowanych jak np "jakie organizmy żyły w zamarzniętym oceanie" ale do badania podstawowych anomalii jeszcze nie sprecyzowanych problemów nie musi mieć więcej jak 2 gwiazdki. Dodatkowo masz pokazane procent szansy na porażkę. Procent się zmniejsza wraz z rozwojem naukowca. Cytuj
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 27 czerwca 2016 Opublikowano 27 czerwca 2016 Ah ok. Sam tez to probuje rozpracowac wszystko. Cytuj
gkihdghdhj 354 Opublikowano 2 lipca 2016 Opublikowano 2 lipca 2016 Aż mnie naszła ochota na grilla. 3 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi