teddy 6 882 Opublikowano 19 grudnia 2016 Opublikowano 19 grudnia 2016 W 30fps jest, w 60 dropi 1 Cytuj
Silver 167 Opublikowano 2 stycznia 2017 Opublikowano 2 stycznia 2017 W czwartek podczas targów CES 2017 mają być zaprezentowane nowości od AMD / NVIDIA.HYPE? Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 3 stycznia 2017 Opublikowano 3 stycznia 2017 Takie szybkie pytanie - czy ma ktoś z was jakieś google VR (ocu/vive etc)? Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Troche ciekawych statystyk sprzedażowych od Steam Spy. Np cieszy to, że Stardew Valley zarobiło na Steamie znacznie więcej w 2016 niż nowe Call of Duty. http://www.pcgamer.com/stardew-valley-made-way-more-money-than-call-of-duty-on-steam-and-other-2016-sales-insights/?utm_content=bufferde3b0&utm_medium=social&utm_source=facebook&utm_campaign=buffer_pcgamerfb Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Martwi jednak to, że wciąż milion frajerów kupiło parującą kupę jaką jest No Man's Sky. I 7 milionów nowych posiadaczy CS GO!? Myslalem, ze ta gre ma juz kazdy! Cytuj
teddy 6 882 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Ludzie kupują do smurfowania, sam mam 4 konta z csem tylko Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Tak jak mowi teddy. Dodatkowo podczas wyprzedazy steam nie brakuje kolesi co kupuja np po 100 kopii tej gry :D Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Kolo od farmera zarobił takie pieniądze Gra to sztos, osobiście chyba moje GOTY 2016 obok KiW. Velu jeszcze raz Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Do czego kupują :D? Nigdy o czymś takim nie słyszałem. Cytuj
Velius 5 709 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Nie wiem do czego, ale jakos inni nie byli tym zdziwieni. Czesto obserwuja po sale tematy na reddit "ile wydales na steam sale" albo co kupiles. Duzo ludzi pisalo xxx kopii counter strike, rekordzista 93 kopie. Pewnie na wymiane/sprzedaz bo duzo ludzi jak zostanie zbanowanych to zaklada nowe konto i dodaje gre? nie wiem. Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 Pewnie większość handlarzy giftami robi główne zapasy podczas takich wyprzedaży, no a potem opychają z zyskiem. Nic zaskakującego. :) Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 CSa kupuja do smurfowania i zeby po wyprzedazy wystawiac gre po normalnej cenie i sprzedawac z zyskiem. Smurfowanie to granie na innym koncie z nizsza ranga. Tzn np koles ma globala a na smurf koncie ma golda. W tej chwili robia to glownie ci ktorzy boostuja ludziom rangi za pieniadze. Ogolnie patologia i wypaczenie sensu grania w CSa. Pozniej grasz z kims mecz kto powinien byc na twoim poziome a okazuje sie ze nie umie grac a range ma tylko dlatego ze zaplacil drugiemu idiocie za jej wbicie 1 Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 6 stycznia 2017 Opublikowano 6 stycznia 2017 wiesc gminna glosi ze gaben nie naprawia vac tylko woli banowac cheaterow zeby kupowali nowe kopie cs go. cheaterzy nadal sa, gra na top1, kasa sie zgadza :P moze cos w tym jest Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Wsadziłem do Skyrima SE z 20 modów i spróbowałem dać Skajrimkowi jeszcze jedną szansę. Pomimo braku SKSE, nie jest tak źle ale nadal ostaje się przy swoim oryginalnym werdykcie: to przeciętna gra, przy której trzeba dużo poprawić modami. Perki były beznadziejne, to sobie zainstalowałem moda, który ich po prostu więcej dodaje i balansuje, więc przynajmniej mam jakiś wybór. Walka to parodia, więc wgrałem moda który dodaje jakiś tam element "taktyki", chociaż AI wrogów przy skradaniu się jest tak dziwne, że najlepiej i tak latać z łukiem. I tak dalej i tak dalej. Nie jest to zła gra ale to nadal żaden hit czy goty, bardzo boli brak kreatywności w questach i straszna ich liniowość. Może dodatki uratują sytuacje tak jak w Oblivionie, b nigdy w je nie grałem. Ciekawi mnie kiedy to całe SKSE wypuszczą i spat(pipi)ą Endereala do wersji SE, bo to podobno porządny sztos. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 7 stycznia 2017 Opublikowano 7 stycznia 2017 Co się dzieje z Edkiem Kazuunem, wie ktoś może? Dawno go już nigdzie nie widziałem, żeby coś pisał. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 8 stycznia 2017 Opublikowano 8 stycznia 2017 Ktoś może ograł Dishonored 2, rzeczywiście taka tragedia jak przy Arkham Knight w kwestii optymalizacji? Cytuj
Gattz 217 Opublikowano 10 stycznia 2017 Opublikowano 10 stycznia 2017 ktos sie orientuje czy pudelkowe wydanie Resident Evil Revelations 2 zawieralo klucz steam? z cenega nigdy nic nie wiadomo a moze ktos wie Cytuj
Frantik 2 571 Opublikowano 10 stycznia 2017 Opublikowano 10 stycznia 2017 (edytowane) ktos sie orientuje czy pudelkowe wydanie Resident Evil Revelations 2 zawieralo klucz steam? Zawierało. Gra (na PC) jest Steam-only Edytowane 10 stycznia 2017 przez Frantik Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 Co się dzieje z Edkiem Kazuunem, wie ktoś może? Dawno go już nigdzie nie widziałem, żeby coś pisał. Awwww, sweet Rejwenku, Rejwenku :) Sporo się w życiu pozmieniało. Nie mam za wiele czasu i prawdę powiedziawszy również trochę mi się o forum zapomniało :) Ale wciąż Was ciepło wspominam :) Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 12 stycznia 2017 Opublikowano 12 stycznia 2017 No proszę, żyjesz i masz się dobrze! To najważniejsze :). Rozumiem, bo forum to ogromny złodziej czasu, aczkolwiek szkoda wielka to dla forumka. Jak byś kiedyś się nudził i czasu trochę znajdziej to wpadnij coś skrobnąć czasami. Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 14 stycznia 2017 Opublikowano 14 stycznia 2017 Ok, skoro już tu raz zawitałem ponownie, to zapytam o coś: Ma tu ktoś Crisisa 3, oryginał, w wersji ANGIELSKIEJ?Bo słyszałem, ze kupując w Polsce na Origin nie ma możliwości zmiany wersji na angielską. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 15 stycznia 2017 Opublikowano 15 stycznia 2017 Edku, tak to u mnie wygląda na Originie: Cytuj
Kazuun 221 Opublikowano 16 stycznia 2017 Opublikowano 16 stycznia 2017 Edku, tak to u mnie wygląda na Originie: Raven: no dobra - ale czy działa? Bo podobno ustawić możesz se co chcesz, a i tak gra Ci NARZUCI wersję polską. Temu pytam. PS: skąd masz grę? Kupowane via Origin, czy jakis sale na jakimś innym serwisie? Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 16 stycznia 2017 Opublikowano 16 stycznia 2017 Oj, żebym ja to pamiętał :P. Na mailu nie mogę nic znaleźć na temat kupna tej gry, więc nie mam pojęcia niestety. A z tym czy narzuca sprawdzę popołudniu, bo muszę zainstalować wpierw. Cytuj
teddy 6 882 Opublikowano 16 stycznia 2017 Opublikowano 16 stycznia 2017 Ja gralem niedawno w me2 na originie i miałem normalnie angielski w grze, kupiony w bundlu z tego co pamiętam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi