Labtec 3 643 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Taka trylogia na półce obok książkowej sagi z jednego wydania Ja mam wszystkie w cyfrze ale i tak nie kupie bo nie kolekcjonuje, ciekawi mnie tylko czy ta edycja zyska z czasem na wartości. Wydanie tylko na Polskę i do tego podobno limitowane. Gdzies preorder da sie zrobic juz? Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Na ultimie chociażby, w muve już niedostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Jest Polskie mmo Gloria Victis na cdp za 4 dyszki w early access grał ktoś ? Warto sprawdzić ? Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Brat grał. Fajne, klimatyczne ale niestety jeszcze wybrakowane z contentu. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Mam pytanie czy jakaś gra z sakura bundle jest coś warta? Oprócz huniepop bo to już mam? Cytuj Odnośnik do komentarza
tomzacz 202 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 Zależy czego - bo raczej nie warta ogrania :V Jeśli chodzi o ceny, to oddzielnie raczej niskie Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 635 Opublikowano 15 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2017 HunieCam Studio to taki prosty clicker na dwie godziny, dobry do zabicia czasu i paru heheszków. Za dolara "warto". I można zdobyć achievementy w kształcie penisów. "Ładnie" przyozdabiają profil Steam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 20 letni w produkcji rpg na 600 h za 37 ojro 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 18 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2017 Dodalem do wishlist na potem Cytuj Odnośnik do komentarza
oran 18 Opublikowano 25 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2017 Co te EA odpi.e.rdala? Zmieniliśmy hasło do Twojego Konta EA. Wiemy, że to niedogodność, ale mamy nadzieję, że rozumiesz nasze starania o zapewnienie bezpieczeństwa Twoich danych osobowych. Co się stało?Po wykryciu potencjalnie podejrzanej aktywności związanej z Twoim Kontem EA, zmieniliśmy hasło, aby chronić Twoje dane osobowe. W tej chwili nie mamy podstaw, by sądzić, że aktywność ta jest wynikiem nieupoważnionego dostępu do baz danych EA. Naszym zdaniem może ona być związana z phishingiem, stosowaniem słabego hasła, logowaniem się z połączenia współdzielonego lub korzystaniem z tego samego hasła na różnych stronach internetowych. Bo zacząłem na webappa wchodzić z komórki i przeglądarki, ustawiłem na takie samo jakie było xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Ja sam ostatnio musiałem zmieniać hasło bo zauważyłem, że ktoś mi łazi po koncie, lol. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 30 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Też zmieniłem, nie mogłem się zalogować a wcześniej miałem w skrzynce, że rzekomo prosiłem o reset hasła. Cytuj Odnośnik do komentarza
ireniqs 3 025 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Wysyp recek nowych procków Intela. Szczerze mówiąc nie spodziewałem się tak udanej i szybkiej odpowiedzi na Ryzeny. Wreszcie coś się ruszyło w segmencie procesorów. Przyszły rok może być równie ciekawy jak proces technologiczny zleci w dół. Czekam na dalszy rozwój wydarzeń. W przeciągu 2 lat mam zamiar wymienić procesor+płytę+ramy. Jedyny jak na ten moment minus to nowy proc = nowa płyta, ale to akurat u Intela standard, szkoda tylko że nadal nic się w tej kwestii nie zmieniło. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 Mam nadzieję że amd zachowa postawę pro konsumecką i pozostanie przy zapowiadanym wsparciu podstawek am4 dla 3-4 generacji procesorów Ryzen. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 5 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Października 2017 u mnie wymiana proca i tak by wiązała się z wymianą płyty bo mam jeszcze na ddr3. Też czeka mnie wymiana w następnym roku i liczę na ładną wojnę cenową bo ostatnie lata intel nic nie musiał bo wygrywał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Mam pytanko. Czemu na allegro jest original sin 2 za 70zł? Niby sprzedający musi zalogować się na twoim koncie czy coś. Jest kilka takich aukcji. W czym tkwi haczyk? Kreatywny sposób na kradzież danych czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza
Velius 5 698 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Pewnie loguje sie z innego regionu i aktywuje gre ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 602 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Gdyby to było takie proste to każdy by kupował przez VPN... Chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 u mnie wymiana proca i tak by wiązała się z wymianą płyty bo mam jeszcze na ddr3. Też czeka mnie wymiana w następnym roku i liczę na ładną wojnę cenową bo ostatnie lata intel nic nie musiał bo wygrywał. O, dobrze, że piszecie koledzy, bo już jakiś czas noszę się z kupnem nowego procka to może warto dozbierać trochę więcej i jakieś konkrety kupić niedługo. Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 10 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2017 Poczekaj na następną generację jeśli nie chcesz wtopić kasy w płytę która będzie działać TYLKO z procesarami cofee lake. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Haha znowu pytanie i sprzęt PC i znowu odpowiedź POCZEKAJ NIE KUPUJ XDDD boże to tak śmieszy od tyyyylu lat. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) No trochę się tego spodziewałem xd. Nie no, czekać to ja będę ale może do premiery nowych procków i płyt skoro niby mają być niedługo, ale nie na jeszcze kolejną generację. Jak na razie to chyba będzie 4 czy 5 lat jak mam obecny, więc tak czy siak jeden pies czy płyta będzie kompatybilna czy nie przy moim tempie upgrade'owania. Do czasu jak znowu będę chciał coś zmieniać i tak będzie kilka nowych gniazd czy co tam się zmienia. Edytowane 11 Października 2017 przez raven_raven Cytuj Odnośnik do komentarza
kes 1 462 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 No w sumie Szejdi masz racje sam kupiłem ryzena 5 do nowego kompa mimo że w przyszłym roku pewnie wyjdą nowe procki amd w niższym procesie technologicznym. Generalnie polecam filmik: Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 567 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Gdy wyjdą nowe Ryzeny to na pewno na tą samą podstawkę, czyli nie będzie trzeba zmieniać płyty. A "roadmap" architektury Zen rospisany jest na razie aż do 2020 r. :) Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 11 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 (edytowane) No to że wymiana procka za każdym razem równa się wymianie płyty a czasem i ramu (jak płyty obsługują nowszy standard) to grzech. Dobrze że amd teraz chce inaczej czyms takim może mnie przekonają do siebie chociaż nigdy nie miałem nic amd. Zawsze intel -nvidia combo Edytowane 11 Października 2017 przez blantman Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi