balon 5 336 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 (edytowane) Widzę, że premiera 19.01.2012 r. i co ważne z napisami PL. http://www.sherlockholmes-thegame.com/ Pierwszy raz ta seria trafia na PS3 Grał ktoś na PC lub X360 ? Warte uwagi ? Ja tam uwielbiam rasowe przygodówki, więc jestem bardzo ciekaw co z tego wyjdzie. Edytowane 6 stycznia 2012 przez balon1984 Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 Ja uwielbiam przygodowki i Sherlocka ale czuje w kosciach ze zbliza sie kolejny crap na licencji... Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 6 stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 stycznia 2012 z tym, że to chyba już nie pierwsza część z tej serii, widocznie ktoś to kupuje, że wydają kolejne Cytuj
Igor67 139 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 Widzę, że premiera 19.01.2011 r. i co ważne z napisami PL. http://www.sherlockholmes-thegame.com/ Pierwszy raz ta seria trafia na PS3 Grał ktoś na PC lub X360 ? Warte uwagi ? Ja tam uwielbiam rasowe przygodówki, więc jestem bardzo ciekaw co z tego wyjdzie. A nie 2012? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 6 stycznia 2012 Opublikowano 6 stycznia 2012 z tym, że to chyba już nie pierwsza część z tej serii, widocznie ktoś to kupuje, że wydają kolejne Harrych Potterów już 8 części wyszło. Kupować ludzie kupują (nawet ja ), ale crapem jest. Cytuj
balon 5 336 Opublikowano 6 stycznia 2012 Autor Opublikowano 6 stycznia 2012 Widzę, że premiera 19.01.2011 r. i co ważne z napisami PL. http://www.sherlockholmes-thegame.com/ Pierwszy raz ta seria trafia na PS3 Grał ktoś na PC lub X360 ? Warte uwagi ? Ja tam uwielbiam rasowe przygodówki, więc jestem bardzo ciekaw co z tego wyjdzie. A nie 2012? A no, thx za czujność, już poprawione z tym, że to chyba już nie pierwsza część z tej serii, widocznie ktoś to kupuje, że wydają kolejne Harrych Potterów już 8 części wyszło. Kupować ludzie kupują (nawet ja ), ale crapem jest. No niby ta, z tym, że z tymi "crapami" (średniakami), to ostatnio różnie u mnie bywa. Np taka Alicja czy Kane and Lynch 2 to dla mnie zaje.biste gry na spokojne 8 (Alicja to na 8+ jak na razie), więc będę czekał na jakieś recki Cytuj
next THE flex 17 Opublikowano 23 sierpnia 2022 Opublikowano 23 sierpnia 2022 (edytowane) Bardzo w porządku tytuł Trochę jak Broken Sword na szaraka czy Monkey Island na pieca. Wszystko ładnie, zgrabnie i wymagająco. Edit: Po tygodniu zmieniam nieco zdanie. Gra rwie aż nie miło, jest ślamazarnie. W głównej mierze żeby przebrnąć do kolejnej lokacji trzeba klikać i czytać wszystko co jest dostępne a nie tak jak wydawało mi się na wzór ww gier. Fajnie, że jest, ale szkoda, że nie jest fajne. 5+/10 tak mniej więcej, największy plusem tej produkcji jak dla mnie jest to, że po prostu ukazała się na rynku. Edytowane 1 września 2022 przez next THE flex Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi