Fenikz 89 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 (edytowane) Nie wiem czy faktycznie X360 sprzedało się w 2011 roku więcej od PS3, ale tak przynajmniej wynika z tego co powedział Balmer podczas CES - powiedział, że w 2011 X360 był najlepiej sprzedającą się konsolą na świecie. no akurat Balmer to człowiek godny zaufania, szczególnie jeśli chodzi o produkty M$ http://www.youtube.com/watch?v=e8M6S8EKbnU trzeba być niezłym łosiem, żeby brać na poważnie cokolwiek co powie ten koleś... tak więc powodzenia życzę Edytowane 11 stycznia 2012 przez LeszeK- Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Jedynym łosiem tutaj to jesteś Ty. 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Ballmer? Human-monkey hybrid? Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 (edytowane) Jedynym łosiem tutaj to jesteś Ty. ej, bardzo lubisz M$, co nie? bo widzę że nie dasz nawet złego słowa na nich powiedzieć, cokolwiek by nie zrobili... co tam jeszcze Balmer ciekawego powiedział? czasami się zastanawiam czy nie jesteś botem microsoftu, czy jedynie zwykłym jeleniem Edytowane 11 stycznia 2012 przez LeszeK- Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 Ja durni piszę o Tobie, bo innych od łosi wyzywasz (mnie), a Ty kim jesteś ? Forumowym pośmiewiskiem, wszyscy z Ciebie łacha ciągną Ballmer? Human-monkey hybrid? Po tym występie wszyscy chcieli pewnie wiedzieć jaki kwas bierze Cytuj
Fenikz 89 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 no bo niestety xboty zazwyczaj są tak ciemnie, że nie widzą kiedy ktoś troluje/ironizuje Cytuj
Keymaker 25 Opublikowano 16 stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 stycznia 2012 Wy obaj się nadajecie... Spodziewaliście się nowych Xboksów, Kinectó 2.0 - bitchez, plz. To były targi ELEKTRONIKI UŻYTKOWEJ - nie mogło być tutaj nic ciekawego dla graczy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi