sentryandy 2 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 (edytowane) Szukam dwóch osób które pomogły by mi wbić trophy z coopa.Już pół gry przeszedłem z randomami i nic.Jeżeli się nie mylę to wszystkie trzy osoby w tym samym czasie muszą palnąć typa atakiem wciskając trójkąt Edytowane 17 stycznia 2014 przez sentryandy Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 stycznia 2012 Opublikowano 11 stycznia 2012 (edytowane) ja bym chętnie pograł w coopie ale mniej chętnie bym robił za trophy whore i robił jakies dziwne zadania zamiast normalnie grać ;p btw da sie gadac przez HS ? kim bys chcial grać? ja mam krasnoluda na 28 levelu i jestem w trakcie 2 odwiedzin w rivendell (na heroic, drugie przechodzenie) oraz strażnika na okolo 10 levelu i chyba doszedlem do 1 odwiedzin w rivendell (normal, pierwsze przechodzenie) Edytowane 11 stycznia 2012 przez Yano Cytuj
sentryandy 2 Opublikowano 11 stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 stycznia 2012 (edytowane) ja bym chętnie pograł w coopie ale mniej chętnie bym robił za trophy whore i robił jakies dziwne zadania zamiast normalnie grać ;p btw da sie gadac przez HS ? Mi zależy aby wbić ten pucharek i zamieniam grę za demon's souls Po 3,5 razach juz mam jej trochę dość. Może się uda z randomami zrobić. Gram krasnoludem mam 40lv. Proszę przenieść temat do działu trofea, tam powinienem go stworzyć. Edytowane 11 stycznia 2012 przez sentryandy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi