Opublikowano 11 stycznia 201213 l Szukam dwóch osób które pomogły by mi wbić trophy z coopa.Już pół gry przeszedłem z randomami i nic.Jeżeli się nie mylę to wszystkie trzy osoby w tym samym czasie muszą palnąć typa atakiem wciskając trójkąt Edytowane 17 stycznia 201411 l przez sentryandy
Opublikowano 11 stycznia 201213 l ja bym chętnie pograł w coopie ale mniej chętnie bym robił za trophy whore i robił jakies dziwne zadania zamiast normalnie grać ;p btw da sie gadac przez HS ? kim bys chcial grać? ja mam krasnoluda na 28 levelu i jestem w trakcie 2 odwiedzin w rivendell (na heroic, drugie przechodzenie) oraz strażnika na okolo 10 levelu i chyba doszedlem do 1 odwiedzin w rivendell (normal, pierwsze przechodzenie) Edytowane 11 stycznia 201213 l przez Yano
Opublikowano 11 stycznia 201213 l Autor ja bym chętnie pograł w coopie ale mniej chętnie bym robił za trophy whore i robił jakies dziwne zadania zamiast normalnie grać ;p btw da sie gadac przez HS ? Mi zależy aby wbić ten pucharek i zamieniam grę za demon's souls Po 3,5 razach juz mam jej trochę dość. Może się uda z randomami zrobić. Gram krasnoludem mam 40lv. Proszę przenieść temat do działu trofea, tam powinienem go stworzyć. Edytowane 11 stycznia 201213 l przez sentryandy