Opublikowano 11 stycznia 201213 l Jak w temacie, szukam tv pod przyszłą ps3 [prawdopodobnie] taki na którym spokojnie pooglądam też filmy w hd kradzione z internetu. Upatrzyłem takie dwa ale może nie są warte i jest coś ciekawszego a dostaję już kur.wicy od patrzenie po tych wszystkich stronach. ;f http://www.topmarket.pl/telewizor-led-full-hd-lg-32-lv-3550-p49157.html http://www.topmarket.pl/telewizor-lcd-full-hd-lg-32-lk-450-p49185.html Wolałbym led-owy cieńszy. Chciałem tv 100hz ale w takim przedziale cenowym to lipa. ;f Sory za nowy temat ale w starych nikt nie odpowiada na posty.
Opublikowano 11 stycznia 201213 l na pewno chcesz 32 cale? na promocjach możesz kupić za 1600 niezły 42 cal LCD . Te 10 cali to dużo , pomyśl , poczekaj na okazję...z tych dwóch brałbym ten podświetlony ledowo. Ps jak pod PS3 i dvd to 100 hz to zbytek Edytowane 11 stycznia 201213 l przez Orson
Opublikowano 12 stycznia 201213 l Autor Jakieś przykłady? 42 to trochę za duży,mam mały pokój jak to studenciak wiec 32 było w sam raz. Ledowy jest lzejszy i cienszy wiec łatwiej zawiesić na ścianie.
Opublikowano 12 stycznia 201213 l chyba w MM jest Samsung led 100hz 32 za jakies 1500 z billboardów kojarze.
Opublikowano 12 stycznia 201213 l Tak, model 32D5000, z ktorego taki 100hz, jak z Malysza baletnica. Poszukaj LG 32LK530, nie jest to LED, ale na cholere Ci to potrzebne.
Opublikowano 12 stycznia 201213 l Autor Tak, model 32D5000, z ktorego taki 100hz, jak z Malysza baletnica. Poszukaj LG 32LK530, nie jest to LED, ale na cholere Ci to potrzebne. duża jest roznIca miedzy lk530 a lk450? Ledy podobno ogolnie są lepsze od zwykłych LCD,podobno, dlatego taki chciałem. z drugiej strony ciensze i lżejsze.
Opublikowano 12 stycznia 201213 l Jasne, ze spora. Inny panel, duzo zywsze kolory, odswiezanie 100Hz. W czym niby ledy sa lepsze ?. Zuzywaja mniej pradu, owszem, ale nim CI sie to zwroci, to 5 razy zmienisz telewizor.. Lzejsze ?, jaka to roznica, 1-2kg ?. Bez przesady.
Opublikowano 12 stycznia 201213 l Autor Przyznam ze masz racje obczailem ten model i rzeczywiście swietne parametry za taka cenę. Prawie się zdecydowałem ale pytanie jeszcze jak z tymi tunerami bo nie kminie który do czego a w przyszłości chciałbym mieć tez na przykład telewizje N i oglądać coś w hd. Plus bardzo mnie interesuje bezproblemowe odtwarzanie dvix i napisow. Siedzę teraz w pracy i nie mam możliwości swobodnego smigania po necie dlatego pytam.
Opublikowano 12 stycznia 201213 l Wrzucasz na pendrive'a divx xvid mkv, do tego napisy i wszytko pieknie hula, brak problemow z polska czcionka czy cos. A z tunerami to chodzi oto, ze zmienia sie standard nadawania telewizji naziemnej u nas w kraju z analogowego na cyfrowy, stad zamieszanie o tunerym czy tv je posiadaja. Tak, ten TV ma ten tuner, nie bedziesz musial nic dokupowywac. Natomiast jak masz jakas telewizje satelitarna, typu wlasnie Nm to i tak Ci jest to zbedne. To, ze ten TV FullHD to oczywista oczywistosc.
Opublikowano 12 stycznia 201213 l Autor Telewizji własnie nie mam ale mam zamiar zakupić coś takiego stad pytanie o te tunery. Ale chyba dają tuner do kanałów w hd? Te 100hz to chyba prawdziwe a nie jakieś udawane jak w tym led'zie co pisałem w pierwszym poscie? Jeśli tak to jestem przekonany.
Opublikowano 12 stycznia 201213 l Tak, w tym modelu masz prawdziwe 100Hz, nie udawane. Kazda platforma ma w swojej ofercie dekodery HD, telewizor nie ma nic do tego.
Opublikowano 12 stycznia 201213 l Autor Ok, znalazłem taki na neo24.pl za 1450zł z odbiorem osobistym w ich punkcie więc biorę. Dzięki wielkie za pomoc.
Opublikowano 7 lutego 201213 l Autor To w końcu co kupiłeś? Samsunga któregoś? Nope, kupiłem ten co polecał Shagohad czyli LG 32LK530. Póki co oglądam na nim tylko dvixy, heh. Tym niemniej nie ma problemów z tym, łyka wszystkie formaty, napisy przerabiam na .srt i też nie ma z tym problemów. Czasem w ripach HD nie ma dźwięku ale już rozkminiłem w czym problem.
Opublikowano 7 lutego 201213 l Autor Wygląda to tak: Audio ID : 2 Format : AAC Format/Info : Advanced Audio Codec Format version : Version 4 Format profile : LC Format settings, SBR : Yes Format settings, PS : No Jeśli pogrubiona opcja jest na TAK to dźwięku nie mam, jeśli jest na NIE to wszystko jest w porządku. Sprawdziłem na kilku ripach. Nie znam się dokładnie na kodekach więc nie potrafię dokładnie wyjaśnić o co biega.
Opublikowano 12 lutego 201213 l To w takim razie pomogłeś mi przy moim Panasie, bo miałem ten sam problem, łap plusa i dozgonną wdzięczność
Opublikowano 12 lutego 201213 l http://www.agito.pl/telewizor-samsung-32-lcd-le32d550-405-443067.html?utm_source=ceneo.pl&utm_medium=Feed&utm_content=443067&utm_campaign=wszystkie dobry (jak na swoją cenę)? Ewentualnie coś innego w tym zakresie?
Opublikowano 13 lutego 201213 l ja bym brał tego LG co koval, LG 32LK530. trochę droższy ale myślę, że warto dołożyć. nie wiem jak u ciebie z miejscem ale sam mam 32" i trochę za mały. 37" byłby cacy, myślę nawet 42" dałby rade bo z kablówki gdzie jakość jest słaba rzadko korzystam. Głównie konsola i filmy.
Opublikowano 29 kwietnia 201212 l Poszukuję TV ok 32 cale, nie musi być full HD, ważne, żeby odtwarzał jak najwięcej formatów i kosztował max. 1500zł. edit. dla teścia Edytowane 29 kwietnia 201212 l przez Gość
Opublikowano 15 czerwca 201212 l Poleciłby ktoś TV do 1800 złotych? Interesuje mnie LED, aktualnie mam starego Szajsunga, który ledwo co zipie i muszę się przesiąść na coś nowego. Najlepiej 32 cale, chociaż 37 też ujdzie. TV ma wisieć na ścianie jakby co.
Opublikowano 15 czerwca 201212 l Jakieś wymagania? 3D? Duża multimedialność? Czy przede wszystkim dobry obraz? Jak coś to teraz Sony EX720 są w cenie której szukasz (32 i 37 cali bardzo mała różnica cenowa) a bardzo chwalone są te TV (stosunek jakości do ceny). E: Każdy TV można powiesić (dodatkowy koszt wieszaka). Edytowane 15 czerwca 201212 l przez Kyo
Opublikowano 15 czerwca 201212 l Multimedialność mi nie jest potrzebna, mam laptopa, PS3 w jednym miejscu więc nie trzeba. Głównie chodzi mi o jakość obrazu, ew. 3D byłoby fajne, ale nie kosztem jakości obrazu i ceny. No i ten nieszczęsny input lag.