schabek 5 346 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 (edytowane) Kupiłem po raz kolejny konto premium na filesonic. Na 30 dni. Wcześniej miałem na hotfile i jedno też na filesonic. No i gdy kopiuje link do przeglądarki to wyskakuje pobieranie, klikam ściągnij później. Ściągam przez internet download manager. Tylko że mam problem. Ściągam na necie z orange, między 00;00 a 08:00 mam szczęśliwe godziny, czyli limit się nie pobiera. Nastawiam sobie pobieranie na 00;03 i ... lipa. Przy koncie premium powinienem móc w każdej chwili pobieranie wznowić no ale tak nie jest. Z hotfile nie było problemu, z tym wcześniejszym filesonic różnie, ale teraz to już jest masakra. Klikam 'sciagnij poźniej' i po 2-3min gddy chce wznowić pobieranie wyskakuję że serwer nie odpowiada czy coś. Da się coś z tym zrobić? Konto jest chyba faktycznie premium, wina leży po stronie mojej, albo linków, no nie wiem, ale obecnie jedynym serwisem z którego moge tak sciagac, czyli dodaje do pobieranych np. o 20 a pobieranie rozpoczyna sie o 00;00, jest chomikuj a srednio usmiecha mi sie tyle za niego placic ;/ e; w temacie zamiast 'połączenia' miało być 'pobierania' Edytowane 12 stycznia 2012 przez schab0795 Cytuj
Karol_1985 17 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 (edytowane) Kupiłem po raz kolejny konto premium na filesonic. Na 30 dni. Wcześniej miałem na hotfile i jedno też na filesonic. No i gdy kopiuje link do przeglądarki to wyskakuje pobieranie, klikam ściągnij później. Ściągam przez internet download manager. Tylko że mam problem. Ściągam na necie z orange, między 00;00 a 08:00 mam szczęśliwe godziny, czyli limit się nie pobiera. Nastawiam sobie pobieranie na 00;03 i ... lipa. Przy koncie premium powinienem móc w każdej chwili pobieranie wznowić no ale tak nie jest. Z hotfile nie było problemu, z tym wcześniejszym filesonic różnie, ale teraz to już jest masakra. Klikam 'sciagnij poźniej' i po 2-3min gddy chce wznowić pobieranie wyskakuję że serwer nie odpowiada czy coś. Da się coś z tym zrobić? Konto jest chyba faktycznie premium, wina leży po stronie mojej, albo linków, no nie wiem, ale obecnie jedynym serwisem z którego moge tak sciagac, czyli dodaje do pobieranych np. o 20 a pobieranie rozpoczyna sie o 00;00, jest chomikuj a srednio usmiecha mi sie tyle za niego placic ;/ e; w temacie zamiast 'połączenia' miało być 'pobierania' a po co wy to wogole kupujecie? http://allpremiumaccount.blogspot.com Codziennie pojawiaja sie tu nowe dane do kont premium, Co prawda bardzo czesto kasuja te konta po ok 24 h , ale nie widze problemu aby przed kazdym sciaganiem dodac sobie nowe konto premium a skasowac juz nie aktywne + oczywiscie najlepiej uzywac jakiegos programu do sciagania.ja uzywam jdownloader Nie musisz dziekowac. Zreszta nikt nie musi J downloader sciaga mi bez problemu - kiedy chce Edytowane 12 stycznia 2012 przez Karol_1985 Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 Takich blogow jest b duzo sam z tego korzystam i jest git http://premiumaccountfree4all.blogspot.com/ Cytuj
Stona 569 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 A ja mimo wszystko walę przez nopremium. Gigabajty kupuję smsami ze służbowej komórki Pół roku temu [?] kupiłem za 30pln 120GB, ostatnio znowu jakoś tak i to jest jednak mega opcja, bo masz praktycznie wszystkie serwisy hostingowe dostępne.Filmy kradnę przez jdownloadera. Do tego bardzo fajna opcja jest z videobb/megavideo . Wrzucasz link przez stronę nopremium i możesz oglądać bez limitu 72minut [na(pipi)iam sobie seriale z iitv.pl Nigdy nikomu reklamy nie robię, bo mi za to nikt nie płaci ale jeśli mam brać konta, to wolę lecieć przez nopremiuma. [i pomyśleć że kiedyś kupowałem premium konto na rapidzie XD]. 1 Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 (edytowane) Kupiłem po raz kolejny konto premium na filesonic. Na 30 dni. Wcześniej miałem na hotfile i jedno też na filesonic. No i gdy kopiuje link do przeglądarki to wyskakuje pobieranie, klikam ściągnij później. Ściągam przez internet download manager. Tylko że mam problem. Ściągam na necie z orange, między 00;00 a 08:00 mam szczęśliwe godziny, czyli limit się nie pobiera. Nastawiam sobie pobieranie na 00;03 i ... lipa. Przy koncie premium powinienem móc w każdej chwili pobieranie wznowić no ale tak nie jest. Z hotfile nie było problemu, z tym wcześniejszym filesonic różnie, ale teraz to już jest masakra. Klikam 'sciagnij poźniej' i po 2-3min gddy chce wznowić pobieranie wyskakuję że serwer nie odpowiada czy coś. Da się coś z tym zrobić? Konto jest chyba faktycznie premium, wina leży po stronie mojej, albo linków, no nie wiem, ale obecnie jedynym serwisem z którego moge tak sciagac, czyli dodaje do pobieranych np. o 20 a pobieranie rozpoczyna sie o 00;00, jest chomikuj a srednio usmiecha mi sie tyle za niego placic ;/ e; w temacie zamiast 'połączenia' miało być 'pobierania' Na początek to ja bym zaczął używać JDownloadera, a potem martwić się o konta. e: ja sobie kupuję konta i wrzucam do JD. Żadne pieniądze, a wygoda nieporównywalna do wymienionych wcześniej matactw Edytowane 12 stycznia 2012 przez qb3k Cytuj
oskar_PL 34 Opublikowano 12 stycznia 2012 Opublikowano 12 stycznia 2012 filesonic na 30 dni za 2.99 . kasa co nic... Cytuj
schabek 5 346 Opublikowano 13 stycznia 2012 Autor Opublikowano 13 stycznia 2012 Dobra, sprawdze ten JDownloader. Kiedys to mialem ale przyzwyczailem sie do IDM. Rozumiem ze mozna ustawic sobie poczatek sciagania o takiej i takiej godzinie? Cytuj
Karol_1985 17 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 (edytowane) Dobra, sprawdze ten JDownloader. Kiedys to mialem ale przyzwyczailem sie do IDM. Rozumiem ze mozna ustawic sobie poczatek sciagania o takiej i takiej godzinie? Tak masz tam w dodatkach harmonogram Edytowane 13 stycznia 2012 przez Karol_1985 Cytuj
maciekww28 848 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 Do tego bardzo fajna opcja jest z videobb/megavideo . Wrzucasz link przez stronę nopremium i możesz oglądać bez limitu 72minut [na(pipi)iam sobie seriale z iitv.pl nie lepiej przerobić link do filmu i pobrać przez generator np. hostuje.net? Cytuj
Stona 569 Opublikowano 13 stycznia 2012 Opublikowano 13 stycznia 2012 Nie, lepiej oglądać bez pobierania. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi