Skocz do zawartości

Przeglądarka internetowa Ps3 za mało pamięci

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moja przeglądarka przestała działac nawet google nie wyswietla podczas próby wczytania strony wyskakuje błąd typu za mało pamięci strona zostanie zastąpiona pustym miejscem.

Usunąłem ciasteczka, wyczysciłem historię itp. ale to nic nie dało co może byc przyczyną, i jak to naprawic ?

• Odpowiedzi 12
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

PS3 mam prawie 4 lata, java ZAWSZE była włączona i nie było takiego problemu.

A ja od premiery :) i co z tego ? Coś skopali i jedyny sposób na np google, to wył jawę :(

Opublikowano

o, tez to mam, spróbuje tak jak mówicie...swoją drogą ta przeglądarka to jakaś kpina, Internet Explorer z 2006 roku działał lepiej :/

Opublikowano

o, tez to mam, spróbuje tak jak mówicie...swoją drogą ta przeglądarka to jakaś kpina, Internet Explorer z 2006 roku działał lepiej :confused:

Nędza straszna, ale bez odchodzenia od konsoli można luknąć tu i tam - to się chyba lenistwo zwie :D Szkoda, że nie dopuszczą do instalacji jakiejś innej :(

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

A filmy z megavideo tez przestały działac. Znacie jakieś strony na których można oglądac filmy online, które jeszcze działają ?

Podpinam się do posta, ale mnie chodzi głownie o seriale (nie chce mi się ich ściągać).

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ktoś i powie dlaczego odpalając youtube na PS 3 nie moge wybrac jakości innej niż 240 - co sprawia, ze nic nie widać

na komputerku oczywiście mige zminić jakość