Smith 0 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 Witam,mam problem z grą w sieci,gdy wchodze w okienko online w menu gra zaczyna mi szukac serweru i nagle wyskakuje komunikat że brak połączenia z netem i żebym kabel lub ruter sprawdził.Wpisywałem już online pass i nic,w sumie to mam gre już prawie 2 tyg i raz tylko mi się udało połączyc(gra nowa),szukałem coś na ten temat i rozwiązania nie znalazłem,wiem tylko że sporo osób ma ten problem.Troche podłamany jestem bo bez online to już nie to więc pomocy jak ktoś coś wie o temacie. Cytuj
NemoKOF 676 Opublikowano 16 stycznia 2012 Opublikowano 16 stycznia 2012 Router? Porty przekierowane? Wlaczone UPNP ewentualnie zeby sie porty same przekierowaly? Jak stoisz w tematach sieciowych? Znasz sie troszke na tym? Podaj moze model routera bo moze w nim tkwi problem. Cytuj
Smith 0 Opublikowano 16 stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 stycznia 2012 tzn w inne gry online wszystko gra bo sprawdzałem a konfigurował mi kolega wszystko więc nie wiem czy cos moze w ustawieniach,battlefielda sprawdzałem i działa. Cytuj
Smith 0 Opublikowano 16 stycznia 2012 Autor Opublikowano 16 stycznia 2012 router pentagram p6381-2 zrobiłem tes połączenia i UPnP wyszło niedostępne,nie za bardzo się znam na tematach sieciowych,nie wiem jak mogę to ustawic. Cytuj
Smith 0 Opublikowano 24 września 2012 Autor Opublikowano 24 września 2012 Problem tkwił w ustawieniach rutera-trzeba ustawić w ustawieniach rutera dmz na disable oraz UPnP na enabled,ja mam ruter pentagrama ale te ustawienia są w każdym. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi