Masorz 13 216 Opublikowano 19 stycznia 2012 Opublikowano 19 stycznia 2012 (edytowane) Tutak będziemy na bieżąco śledzić serial i tworzyć nowe teorie i domysły, zupełnie jak za złotych czasów Lost <3 A na poważnie to obejrzałem pilota i tak źle nie było, Garcia daje radę i ta panienka też. Mam tylko nadzieję, że każdy następny odcinek nie będzie tylko i wyłącznie skupiał się na ściganiu każdego następnego gościa. Pilot 6+/10 Edytowane 19 stycznia 2012 przez Masorz Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 20 stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 stycznia 2012 Drugi odcinek coś lepszy,ale dalej wali kiczem i tandetą, no niestety :< No i 'super' cliffhanger na koniec. 2 ep 6+/10 też. Cytuj
Di 849 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 Czy wiadomo czy Alcatraz ma działać na zasadzie "1 odcinek = 1 więzień", czy jakoś mocniej pójdą w fabułę? Pierwszy odcinek niezły, ale obawiam się o to, że niewiele więcej poznamy z całej historii. Cytuj
Gość Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 Pewnie każdy odcinek taki będzie, może poza finałem. Skoro nawet pilot rozpoczął się w ten sposób, to na próżno oczekiwać ciekawszego modelu. Masorz, o fabule i zagadkach to chyba będziesz sobie monologi prowadził. Nawet FlashForward był lepszy, przynajmniej miał epickie otwarcie. Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 20 stycznia 2012 Autor Opublikowano 20 stycznia 2012 (edytowane) No w drugim odcinku coś tam przewijał się Jack Sylvane, więc może to nie będzie hermetyczna formuła jak analogicznie sprawy w House M.D. na ten przykład. I znając Abramsa to nie starzenie się więźniów to nie będą żadne leki czy hibernacja (jak Qb3k proponował) a zapewne jakiś tunel czasoprzestrzeny Edytowane 20 stycznia 2012 przez Masorz Cytuj
qb3k 946 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 Ja obstawiam źródełko i światełko. A Hugo zostanie następnym kierownikiem więzienia. Aha no i serial skończy się zebraniem wszystkich więźniów na mszy w Częstochowie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi