Opublikowano 20 stycznia 201213 l Pomocy nie wiem dlaczego ale po ostatniej aktualizacji każde duże demko które ściągne nie chce się zainstalować. miałem tak z kingdoms of amalur, ffXIII, Rage. Próbowałem bez ściągania w tle i nadal to samo. ściągam demko a potem w połowie instalacji wyskakuje błąd 80029654. ściągałem kilkukrotnie i dupa. wie ktoś może o co tu chodzi?
Opublikowano 23 stycznia 201213 l Autor zrobiłem tak że ściągnąłem demko bez ściągania w tle. nic nie ruszałem i jeszcze raz ściągnąłem demko. tym razem się zainstalowały. Pozdrowienia
Opublikowano 23 stycznia 201213 l pobrałem kingdoms of amalur w tle i działa, to nie zależy pewnie od tego jak ściągasz, po prostu wrzucili naprawiony content Edytowane 23 stycznia 201213 l przez Orson
Opublikowano 25 stycznia 201213 l ściagacie na raz, czy na raty? demo ff13-2 sciagalem na raty i blad mi wy(pipi)alo o rzekomo corrupted data. Potem ściagnełem za jednym razem i było ok.
Opublikowano 25 stycznia 201213 l ściągałem wszystko na raty - ff13 nie zadziałało, Syndicate działał , rage również.