Opublikowano 1 lutego 201213 l mOCNE 2 i to tylko dlatego, że faktycznie na żywo prezentuje się lepiej.
Opublikowano 1 lutego 201213 l Paskudna. Kolorystyka przypomina mi o tragicznej okładce z Two Worlds II z tym, że ta jest jeszcze brzydsza.
Opublikowano 1 lutego 201213 l Niestety ale po genialnej okładce z poprzedniego miesiąca ta wypadła bardzo blado:( To już tylna okładka jest o niebo lepsza. 3/10
Opublikowano 2 lutego 201213 l Fatalne, Konsolka jak by na siłę wklejona w okładkę, a za U3 pewnie jeszcze kasę zebraliście. A numer dużo "cieńszy" nie poprzednicy i to za 10 PLN ! Śmiech na sali, kupiłem tylko dla recki Nowej konsoli. Pewnie ostatni numer jaki kupiłem.
Opublikowano 2 lutego 201213 l Autor Tylko że to nie jest U3 a Złota Otchłań Co do okładki to jedna z najsłabszych z ostatnich 2-3 lat. Dałem 4 bo jeszcze może być gorzej
Opublikowano 2 lutego 201213 l Tragedia, beznadziejne połączenie kolorów, kiepski art i sporo napisów. Konkurencji lepsza, choć napisów znacznie więcej.
Opublikowano 2 lutego 201213 l akurat neo też fatalne (okładka) - serio, stół Durczoka czuje się zawstydzony, to wszystko jest dużo bardziej uje.bane niż on sam (napisami)
Opublikowano 2 lutego 201213 l Nie jest najgorzej, choć wiadomo, że mogło być lepiej. Mi tam się okładka Neo nawet podoba, jest trochę za dużo naćpane na niej, ale gdyby zminimalizować trochę tych napisów, to nieźle. Pod tym względem wciąż rządzi u mnie Playbox.
Opublikowano 2 lutego 201213 l Też dałem dychę co by sztucznie zawyżyć średnią. Wg. mnie logo powinno być wycentrowane. Zwróćcie uwagę na te dziwne kamienie na po prawej - tzw "zapchajdziura". Wcześniej pisałem o źle wyciętym modelu Vity, białych krawędziach. Na żywo tego nie ma, jpg na miniaturze dodał trochę niepotrzebnych efektów. Także sorry Roman:) W ogólę krzyczycie na grafika, a nie pomyśleliście o relacji z Sony Polska? Tu ten konkurs z Uncharted, tu ta tylnia okładka, test Vity przedpremierą - Uncharted musiało być na okładce. Poza tym miała być okładka zwycięzcy konkursu, ale z tym to wyszła niemała zadyma. Kanciarz wygrał