Skocz do zawartości

Ocen okładkę PSX Extreme #174

Okładka nowego PE 69 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak oceniasz kładkę PE #174 ?

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 15
  • Wyświetleń 3,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Orson
    Gość Orson

Lucek zagłosował i dał 10

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Tragedia, beznadziejne połączenie kolorów, kiepski art i sporo napisów. Konkurencji lepsza, choć napisów znacznie więcej.    

Opublikowano

mOCNE 2 i to tylko dlatego, że faktycznie na żywo prezentuje się lepiej.

Opublikowano

Paskudna. Kolorystyka przypomina mi o tragicznej okładce z Two Worlds II z tym, że ta jest jeszcze brzydsza.

Opublikowano

Fatalne, Konsolka jak by na siłę wklejona w okładkę, a za U3 pewnie jeszcze kasę zebraliście.

A numer dużo "cieńszy" nie poprzednicy i to za 10 PLN ! Śmiech na sali, kupiłem tylko dla recki Nowej konsoli.

Pewnie ostatni numer jaki kupiłem.

Opublikowano
  • Autor

Tylko że to nie jest U3 a Złota Otchłań :P

Co do okładki to jedna z najsłabszych z ostatnich 2-3 lat. Dałem 4 bo jeszcze może być gorzej ;)

Opublikowano

Lucek zagłosował i dał 10 :)

Opublikowano

Tragedia, beznadziejne połączenie kolorów, kiepski art i sporo napisów. Konkurencji lepsza, choć napisów znacznie więcej.

c155.jpg

Opublikowano

akurat neo też fatalne (okładka) - serio, stół Durczoka czuje się zawstydzony, to wszystko jest dużo bardziej uje.bane niż on sam :P (napisami)

Opublikowano

Nie jest najgorzej, choć wiadomo, że mogło być lepiej. Mi tam się okładka Neo nawet podoba, jest trochę za dużo naćpane na niej, ale gdyby zminimalizować trochę tych napisów, to nieźle. Pod tym względem wciąż rządzi u mnie Playbox.

Opublikowano

Lucek zagłosował i dał 10 :)

good catch :good2:

Opublikowano

Też dałem dychę co by sztucznie zawyżyć średnią. :)

Wg. mnie logo powinno być wycentrowane. Zwróćcie uwagę na te dziwne kamienie na po prawej - tzw "zapchajdziura".

Wcześniej pisałem o źle wyciętym modelu Vity, białych krawędziach. Na żywo tego nie ma, jpg na miniaturze dodał trochę niepotrzebnych efektów. Także sorry Roman:)

W ogólę krzyczycie na grafika, a nie pomyśleliście o relacji z Sony Polska? Tu ten konkurs z Uncharted, tu ta tylnia okładka, test Vity przedpremierą - Uncharted musiało być na okładce.

Poza tym miała być okładka zwycięzcy konkursu, ale z tym to wyszła niemała zadyma. Kanciarz wygrał ;)