Gość Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 (edytowane) Wiadomo o co biega, linki przede wszystkim! Na start banger z "co ci w głowie szumi" http://www.youtube.com/watch?v=Jtz0yVnDd1U Edytowane 3 lutego 2012 przez Gość Cytuj
django 549 Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 proste (pipi)a A ta na srodku typiara.... <3 Cytuj
rinzen 966 Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 (edytowane) ogólnie dziwne zjawisko - z jednej strony pop a z drugiej potrafi przyciągnąć do siebie ludzi, którzy na to słowo reagują natychmiastową wysypką. No ale nie ma się co oszukiwać - również i tam jest masa śmieci (czyt. znacząca większość nie nadaje się do nawet jednego przesłuchania) ale niekiedy trafią się jakieś typowo imprezowe perełki. Przykładowo to co Psyko wrzucił w drugim temacie tj. 2NE1 - kawałki repetytywne aż do bólu i nawet dzieciaki z "Kids react" wyśmiały ten zespół ale i tutaj trafia się . Zwróćcie uwagę na stylistykę - wygląda toto jak utrzymane w klimatach a'la Majka Jeżowska a mimo to sprzedaje się całkiem dobrze. Co ciekawe to to, że to właśnie ten zespół zaczyna podbijać Stany. Może Koreańczycy znaleźli złoty środek i doszli do tego, że robienie z popu quasi-poważnej muzyki (jakieś ballady i inne gdzie wokalistki jęczą jak Celine Dion) mija się z celem i lepiej schodzi "czysty fun". a jako bonus coś co swego czasu doszło nawet do nas (było na joemonster) Edytowane 3 lutego 2012 przez greah Cytuj
Gość Opublikowano 3 lutego 2012 Opublikowano 3 lutego 2012 (edytowane) Dziwne jest to, że ja od dłuższego czasu mam jakieś uczulenie na azję, a tu mamy wszystko, co nazywam "japońskością", a mimo to podoba mi się. Po części to syndrom "tak chu.jowe, że aż fajne" Epicki temat dla trzech osób! 2EN1 ma tylko fajny kawałek i klip, który wrzucałem już w innym temacie. W sumie znam może z 10 klipów tak w ogóle. http://www.youtube.com/watch?v=j7_lSP8Vc3o i... Edytowane 3 lutego 2012 przez Gość Cytuj
DarealRadexHEJOO 2 184 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Opublikowano 3 kwietnia 2012 Dla mnie obowiązkowa pozycja to: Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi