Opublikowano 23 grudnia 201311 l lepiąc bałwanka w pierwszy dzień świąt nie zapomnijcie pomodlić się za duszę stracha na wróble: na zawsze w naszych sercach [*] Edytowane 23 grudnia 201311 l przez tk___tk
Opublikowano 23 grudnia 201311 l na koncertach fani Palucha skaczą pod sceną i lecą z nim zwroty, a Rozi ogląda Oceana ssącego kutasa i ślini się do monitora, zmieniając przy tym co 5 minut avatar na forum, smutne, ale true story rozi, zaśpiewasz z nami kolędy? (pipi)owe, kendrik lepszy
Opublikowano 23 grudnia 201311 l Po 'Palucha' przestałem cię brać na poważnie. Edytowane 23 grudnia 201311 l przez Rozi
Opublikowano 23 grudnia 201311 l myślałem, że mnie obrazisz mocno, a tu nawet niespodzianka, święta się udzielają jak widzę
Opublikowano 23 grudnia 201311 l Przeciez wiadomo ze to co słucha rozi =pitchfork plus slg, brak własnego gustu WAKA FLOCKA POW POW Nie udawajcie ze sie jaracie , ma niektóre niezłe numery ale raczej asluchalny
Opublikowano 25 grudnia 201311 l EPkę Pro8l3m - C30-C39 polecam, bo kosa. Przy pierwszym odsłuchu strasznie mnie odrzuciła kwadratowość Oskara, ale serio warto dać szansę.
Opublikowano 25 grudnia 201311 l Jest świetna. A Tiramisu mistrz największy. Aczkolwiek owszem, trzeba się przyzwyczaić do Oskara.
Opublikowano 14 stycznia 201411 l jesli ktos jest fanem ASAP'a a do tego lubi glebokie stoczterdziestki (i nie chodzi tu o bardzo grube kobiety) to moze sprawdzic remix od TRUTH. za free https://soundcloud.com/truthdubstep/free-download-a-ap-rocky wiem ze to bardziej do XTC powinno wpasc, ale tutaj fanow Rockyego jest chyba wiecrj, wiec wrzucam to jako ciekawostke. Edytowane 14 stycznia 201411 l przez Najtmer
Opublikowano 1 marca 201411 l http://www.youtube.com/watch?v=anBef680TBk Ej kur.wa, Wuzeta kojarzyłem z 'Dziećmi Basu', a tu nowa płyta daje czadu aż miło. Po Tedziku chyba jedyna płyta, która coś sprowadza z zagranicy.