Skocz do zawartości

Polecam mp3

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 799
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Kurde zlewo, słucham tego w stanie odpowiednim i ten podkład brzmi jak zwędzony z eJayHipHop 3 :/

Biedne te sample i melodia. Piszę o pierwszym kawalku.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano (edytowane)

A to jest rap?

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

Kolejny raz trzeba pisać, że słuchanie całej płyty opartej na tym jęczeniu jest nie do zniesienia. Zwrotki, refreny? Proszę bardzo.

Opublikowano

^chyba spadło to jakoś około 2013r. 
wyszedł Kendrick i wyszedł Asap Rocky
jedno lepsze, drugie miałkie ale było czego posłuchać

polecam:

nawet lepiej poleciał niż na CD :)
  • Plusik 1
Opublikowano

Kurde, to takie proste, a mi wpadło w ucho. Tylko nie bijcie, ja się nie znam na takiej muzie.

ps. śmiesznie się ruszają te murzyny

zdecydowanie bardziej remix

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odpaliłem sobie jakąś playlistę na Spotify z rapsami w celu poznania nowych artystów / kawałków no i się mocno rozczarowałem. Chyba pięć czy sześć utworów z rzędu w tym samym stylu - leniwy beat, leniwy "styl", jakieś "luzackie" dźwięki w tle co chwilę typu "AYY", "PRRR", "OH", "HEY!". Wiecie o co mi chodzi, nie wiem, to ma jakąś nazwę? Bo od dłuższego czasu zaobserwowałem ten trend. Te kawałki są tak bez polotu, że nawet nie kojarzę tytułów, ale najbliżej temu do Rae Sremmurd - No Type. Gardzę mocno.

Dlatego polećcie coś stosunkowo nowego, ale w starym stylu. Spoko beaty, energiczna nawijka. Ideałem pod tym względem jest dla mnie Pinata Freddiego Gibbsa, Run the Jewels czy Joey Badass. Logica też bardzo lubię choć wobec niego są chyba dość mieszane opinie, ale je.bie mnie to, takie Super Mario World to jest dla mnie banger. Jakieś propozycje?

Opublikowano

Odpaliłem sobie jakąś playlistę na Spotify z rapsami w celu poznania nowych artystów / kawałków no i się mocno rozczarowałem. Chyba pięć czy sześć utworów z rzędu w tym samym stylu - leniwy beat, leniwy "styl", jakieś "luzackie" dźwięki w tle co chwilę typu "AYY", "PRRR", "OH", "HEY!". Wiecie o co mi chodzi, nie wiem, to ma jakąś nazwę? Bo od dłuższego czasu zaobserwowałem ten trend. Te kawałki są tak bez polotu, że nawet nie kojarzę tytułów, ale najbliżej temu do Rae Sremmurd - No Type. Gardzę mocno.

Dlatego polećcie coś stosunkowo nowego, ale w starym stylu. Spoko beaty, energiczna nawijka. Ideałem pod tym względem jest dla mnie Pinata Freddiego Gibbsa, Run the Jewels czy Joey Badass. Logica też bardzo lubię choć wobec niego są chyba dość mieszane opinie, ale je.bie mnie to, takie Super Mario World to jest dla mnie banger. Jakieś propozycje?

Mumble Rap.

Posprawdzaj sobie, nie wiem, np. Denzel Curry - Imperial, Skepta - Konnichiwa, Wiley - Godfather, nowy Big Boi, Vince Staples - BFT, Meek Mill - DC4, Isaiah Rashad – The Sun's Tirade. Z troche straszych: Jay Rock - 90059, Lupe Fiasco - T&Y, Pusha T - Darkest Before Dawn.

• Plusik 2