Opublikowano 15 października 20186 l Możecie minusować, ale jakoś weszła mi ta nuta i ta ... gruba dupa:) Podobają mi się takie wolne dźwięki (podkład). Kusi mnie żeby nagrać jakąś piosenkę o PlayStation, wszak to prosta muza, a ja tam jakieś pojęcie mam:) Edytowane 15 października 20186 l przez grzybiarz
Opublikowano 22 października 20186 l ale to bangla nadal kureła Edytowane 22 października 20186 l przez c0ŕ
Opublikowano 3 grudnia 20186 l dawaj na parkiet XD jaka ty sie ebola fascynujesz to az mi sie slabo ze smiechu robi Xd Edytowane 3 grudnia 20186 l przez Najtmer
Opublikowano 10 grudnia 20186 l patrzcie co mi dzis dzis spotify podrzucilo: uwaga U Z A L E Z N I A.
Opublikowano 19 grudnia 20186 l https://www.youtube.com/watch?v=jYwhoUh1z54 CIARY To coś dla fanów patostrimów
Opublikowano 25 stycznia 20196 l Nie mogę polecić, ponieważ się za bardzo nie znam, ale od jakiegoś czasu słucham sobie murzyńskiego rapu. Wrzucałem coś wyżej, wrzucam teraz jakąś świeżynkę: PS. utwór znam ze spotify, więc teledysk widzę pierwszy raz. Tego też nie oglądałem, ale widzę po(pipi)ane. Dużo murzynów, można się przestraszyć. @Rozi co myślisz?
Opublikowano 25 stycznia 20196 l Znam ich obu, not in my castle. @grzybiarz sprawdź to: To są moi murzyni, jak chcesz więcej, to dawaj na PW.
Opublikowano 25 stycznia 20196 l Nie pamiętam czy wklejałem już kiedyś to czy Equilibre od La Base, tak czy inaczej francuski rap <3
Opublikowano 26 stycznia 20196 l 18 godzin temu, Rozi napisał: Znam ich obu, not in my castle. @grzybiarz sprawdź to To są moi murzyni, jak chcesz więcej, to dawaj na PW. Tego Gambino znam, tzn koleś mi kiedyś pokazał teledysk - dość ciekawy, ale muzycznie mi nie pykło, nigga. Dobra, starczy na chwilę obecną tej muzy, bo pomału zamieniam się w czarnucha, ale dzięki, yo.
Opublikowano 14 sierpnia 20195 l Kuuuuuuuurwa nie mogę przestać słuchać tak mi siadło. Kamerzysta kruszwila wyruchał mnie w małżowiny. ;((((( Podkład kocur. Edytowane 14 sierpnia 20195 l przez Krystyna JJanda
Opublikowano 7 września 20195 l W dniu 14.08.2019 o 20:37, Jotrazydwa napisał: Kamerzysta kruszwila wyruchał mnie w małżowiny. ;((((( To chyba ... źle??