Blok 6 Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2008 więć uważasz, iż posiadasz taką wiedzę, że fakt dzielenia się nią z nami powinniśmy traktować jako łaskę? to może zaproponuj coś naprawdę ciekawego, a nie rzeczy, które każdy znać powinien, w dodatku które niekoniecznie są z wyższej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) więć uważasz, iż posiadasz taką wiedzę, że fakt dzielenia się nią z nami powinniśmy traktować jako łaskę? to może zaproponuj coś naprawdę ciekawego, a nie rzeczy, które każdy znać powinien, w dodatku które niekoniecznie są z wyższej półki. Uwarzam, ze powinienes to uszanowac... w rzadnym wypadku za akt laski czy cos podobnego... jesli sie nie myle to w poscie z utworami wymienilem, ze utwory te sa dosyc popularne. Czy srednie? Mnie kreca... Uwazam rowniez, ze jestes zalosny piszac takie bzdury... bo wybacz ale zinterpretowales to chmmm powiedzmy dziwnie KONiEC GADANIA BZDUR. Tutaj polecamy mp3 a nie się przechwalamy Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez Dante Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 19 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2008 (edytowane) Sprawdźcie Się przedstawię rapera o ksywie Bu, kawałek pochodzi z najnowszej płytki Rahima pt. DynamoL - miażdżący bit. No i Przesłuchanie 2 Kamsa z tej samej płyty - tak dobrze złożonych rymów dawno nie słyszałem. Edytowane 19 Kwietnia 2008 przez Bzdurski Cytuj Odnośnik do komentarza
_Globus_ 1 Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2008 Widać mało sluchasz. "El ej" - Flexxip. Chyba najlepszy tekstowo kawałek Typa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 http://woundedtodeath.blogspot.com/2008/03...iscography.html dyskografia tech-n9ne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Tech N9ne z ficzuringów z klaunami i twiztidem jest mi znany, ale w porównaniu z nimi, szczególnie z ICP wypada blado. Cytuj Odnośnik do komentarza
Odyn 0 Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Fanboj ! XDDD hehe Nie sluchalem jeszcze na tyle Techa aby sie wypowiadac, ale uzupelnie sobie dysko Dzieki Ghgh ;> Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2008 to nie cala lista. "brakuje everready (the religion)" oraz "missery loves company". ta pierwsza szczegolnie polecam, latwo obie znalezc na google: "nazwa plyty plus rapidshare. ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Bojan_Zaw 4 Opublikowano 5 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2008 Polecam kawałki: Terrace Martin - Bounce Rock Skate (ft. Snoop Dogg, Kurupt, DJ Quik & DJ Drama) http://www.zshare.net/audio/1157273230f6dc4e/ 2 Pistols Ft. Trey Songz - Streetz Won't Let Me Die http://www.zshare.net/audio/1157270707eafb6b/ Cytuj Odnośnik do komentarza
barragan 0 Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 (edytowane) twarz polskiego undergroundu 1 (Loski - Hymn HHC) twarz polskiego undergroundu 2 (Loski - Diss na loco) njoy btw pamieta ktos mezo feat. kaja paschalska - je.bac cyganow? Edytowane 14 Maja 2008 przez barragan Cytuj Odnośnik do komentarza
Soniak 3 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Ogólnie Polskiego Hip-Hopu nie słucham dlatego zająłem się Rosyjskim . Brzmi groźnie w samochodzie i wpada w ucho. Na dziś polecam: СЕРЁГА - чёрный бумер (Seryoga - Black BMW) Seryoga - Ya Rap Cytuj Odnośnik do komentarza
okens 540 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Bardzo przyjemnie slucha mi sie ostatnio Herbaliser- Lord Lord, Twista Feat.Bone Thugz N Harmony-Destroy You, Justin Timberlake ft T.I - My Love( genialne rozpoczecie walka gdy dzwiek z nizszego wchodzi w wyzszy) PS odnosnie postu powyzej... nie wiedzialem, ze w alfabecie rosyjskim wystepuja umlauty Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość maciek88 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 (instrumental) (nie instrumental) czyli trzeba kminic drugą płyte Wu Tang Clanu bo to powyzej z niej wlasnie pochodzi i jest piękne. jakie są jeszcze grupy tworzace podobna muzyke? najlepiej jakies starocie bo te nowsze jak gdzies czasem napotkam przypadkiem nie podchodzą mi wcale, np. Iron Flag obczailem i to zdecydowanie juz nie jest muzyka dla mnie. chyba kupie sobie gramofon. chce miec to na winylu... Cytuj Odnośnik do komentarza
myrdolf 0 Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 (edytowane) jakie są jeszcze grupy tworzace podobna muzyke? najlepiej jakies starocie bo te nowsze jak gdzies czasem napotkam przypadkiem nie podchodzą mi wcale, np. Iron Flag obczailem i to zdecydowanie juz nie jest muzyka dla mnie. chyba kupie sobie gramofon. chce miec to na winylu... sprawdź Jedi Mind Tricks, Killarmy, Sunz of Man..no i płytę "The W" Wu-Tang jak jeszcze nie przesłuchałeś + solówki członków Clanu z drugiej płyty Clanu polecam For Heavens Sake, Hellz Wind Staff, Reunited, Impossible 8) Edytowane 6 Czerwca 2008 przez myrdolf Cytuj Odnośnik do komentarza
M4c 23 Opublikowano 10 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2008 Aerosmith & Run DMC - Walk This Way Cytuj Odnośnik do komentarza
MakaPL 31 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2008 Jako, ze obecny polski legal wypada tylko przemilczec, polecam dwie podziemne plyty: W.E.N.A. - Wyzsze Dobro LP Rasmentalism - Dobra muzyka ładne życie Polecam zwlaszcza Wene, bo chlopak nawija (bez cienie przesady) na conajmniej europejskim poziomie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 lil' wayne - mr. carter (feat. jay-z) rewanż za "hello brooklyn", z trzeciego cartera (cała płytka mocno średnia). Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 19 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2008 ogarnijcie klienta K2 (katowice) http://www.fokuspace.com/fokus-3mach-k2-sound-killers.html zapierdala 3 w kolejce. ogolnie dla mnie #1 z podziemia. plyta Shino Hito rozpierdala wokalem jak i beatami jego ziomka+ innych kolesi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość maciek88 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 (edytowane) (Gravediggaz) Bastard solo Edytowane 20 Czerwca 2008 przez maciek88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość tk Opublikowano 20 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2008 magik = ol' dirty bastard + grym reaper + szczypta kreatywności. gravediggaz = klasyka rapu, zwłaszcza ten kawłek co dałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza
44bronx 459 Opublikowano 29 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2008 (edytowane) Ice Cube - It Takes a Nation Ice Cube - Do Ya Thang The Game - Pain The Game - Big dreams The Game - Dope Boys Xzibit - Dying 2 Live Bishop Lamont - Gorilla Pimpin 5008 Bishop Lamont - City Lights West Coast pokazuje pazurki, szczególnie Ice Cube(it takes a nation), Xzibit(Dyin 2 live) i szczególnie Bishop Lamont(cały mixtape Confessional).Sam The Game już jak dla mnie nie ma zbyt wielu pomysłów na album i trzy single reprezentujące album LAX choć nie są złe, to do poprzednich (How We Do z Documentary, czy lets Ride/One Blood z Doctors Advocate) nie ma ich co porównywać.Zobaczymy album. Edytowane 29 Lipca 2008 przez 44bronx Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 glokk (blend) od tdf'a, nic nowego, ale podklad niszczy http://www.sendspace.com/file/2b0vln Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 31 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 http://rapidshare.com/files/133819465/ice_...w_footage-_.mp3 Sampler Raw footage od ice cube Cytuj Odnośnik do komentarza
Reiko 12 Opublikowano 31 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2008 Ice Cube - It Takes a Nation Ice Cube - Do Ya Thang The Game - Pain The Game - Big dreams The Game - Dope Boys Xzibit - Dying 2 Live Bishop Lamont - Gorilla Pimpin 5008 Bishop Lamont - City Lights West Coast pokazuje pazurki, szczególnie Ice Cube(it takes a nation), Xzibit(Dyin 2 live) i szczególnie Bishop Lamont(cały mixtape Confessional).Sam The Game już jak dla mnie nie ma zbyt wielu pomysłów na album i trzy single reprezentujące album LAX choć nie są złe, to do poprzednich (How We Do z Documentary, czy lets Ride/One Blood z Doctors Advocate) nie ma ich co porównywać.Zobaczymy album. A mógłbyś to wrzucić w jakąś paczuszkę? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dante 425 Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2008 ^^Bishopa dodam jak znajdę jego płytki na dysku^ http://rapidshare.com/files/134001747/reiko.rar Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi