Skocz do zawartości

Medal of Honor : Warfighter

Featured Replies

Opublikowano

będzie beta na ps3?

Nie bedzie.

• Odpowiedzi 372
  • Wyświetleń 38,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Zaqair
    Gość Zaqair

Basilan Single Player Gameplay Trailer http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IPGS3T3sjUQ&oref=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fembed%2FIPGS3T3sjUQ%3Fwmode%3Dtransparent

• Jeeb faktycznie wszystkie multiplatformy lepiej wyglądają na Xboxie  

• Nie chcemy II WŚ, chcemy tak klimatycznego singla jak ostatnio. Tylko totalny ignorant może stwierdzić że kampania w nowym MoH była nudna.

Opublikowano

pooglądałem trochę streamów i powiem wam że gra nie zachwyca. system odrodzenia to porażka według mnie, a same punkty odrodzenia są gorsze niż te w BF3 i MW3. nie widzę czy można już :D "gotować" granaty ale z tego co oglądałem to nie :o ułomność FB2? czy niechęć twórców do takiego rozwiązania.

Opublikowano

Kolejny minus to brak gry zespołowej, zaraz ktoś powie że to beta i każdy na razie gra jak chce, ale oglądałem filmiki takich ekip jak hooligans i innych i niestety ja widziałem tylko słabe Close quarters a więc poco kupować tą grę ? dla GROMU i singla... Ja dziękuję i anuluję pre-ordera, singiel będzie świetny ale to za mało

Opublikowano

I dużo ludzi tak zrobi gdyż w programie internetowym grali w betę przez bite 12 godzin a gdy poproszono ich o opisanie swoich uczuć i na co czekają najbardziej, 4 z 5 osób stwierdziło że czeka na singla, więc chyba to niezbyt świadczy o multi

Opublikowano

Według GameTrailers.com grafika fenomenalna, na PC oczywiście, ale singiel bardzo bardzo krótki - info z InvisibleWalls

Opublikowano

http://www.youtube.com/watch?v=ScNNfyq3d_w

Według GameTrailers.com grafika fenomenalna, na PC oczywiście, ale singiel bardzo bardzo krótki - info z InvisibleWalls

Bardzo bardzo krotki czyli 6h czy 2h?

Edytowane przez zaq123456

Opublikowano

Takie pokładałem nadzieje w talencie chłopaków z Danger Close...no nic ten cały Frostbite 2.0 to porażka konsolowa dekady. Niestety multi kieprawo wygląda więc nawet w przypadku super grafy same minusy...

Opublikowano

Nie podali dokładnego czasu ale grali w jedna misję , która trwała kilka naście minut a na liście wszystkich misji było kilka czyli jak jedna trwa tyle to całość hmmm....

Opublikowano
Opublikowano
Opublikowano

wieć powiedzcie mi jakie będa tryby gry w koncowej fazie- będzie mozliwość granie na jednym serwerze z kilkoma znajomymi z klanu czy jak to tam będzie się nazywało....czy jakieś ograniczenia wpowadzą...?? z góry dzieki za odpowiedz

Opublikowano

Prezen dla tych co graja/grali w bf3:

Join Medal of Honor Warfighter to unlock the Swedish Spec Op

Step into the role of elite, International Operators in Medal of Honor Warfighter. The latest entry in the series is built on the same Frostbite 2 technology that powers Battlefield 3. For being a Battlefield 3 player, we will immediately unlock the Swedish SOG point man for you online. Here to tell you more about this Tier 1 operator is Kristoffer “Hoffe” Bergqvist, formerly from DICE and now Creative Director at Danger Close...
Wiecej pod linkiem: http://battlelog.battlefield.com/bf3/news/view/2832654786557443487/
Opublikowano
Opublikowano

Kurna dali by jakiś gameplay z multi, rozpiskę trybów w jakie zagramy, a nie takie filmiki.

Opublikowano

Kurna dali by jakiś gameplay z multi, rozpiskę trybów w jakie zagramy, a nie takie filmiki.

Mowisz i masz:

Sector Control - CQ/CQC z bf

Team Deathmatch - nie musze tlumaczyc

Real Ops - to jest hc(tego jestem pewien).z tego co wiem kazdy ma jedno zycie na mecz.(tego nie jestem pewien.)

Hotspot - tryb z bety, 5 punktow w roznych lokacjach,raz bronisz raz atakujesz kto zdobedzie pierwszy 3pkt wygrywa.

Combat Mission - Rush z moh/bf

To sa tryby ktore zostaly wykopane z plikow alpha/o ktorych mowili w wywiadach.

Opublikowano
Opublikowano

Przy realizacji zamówienia gram.pl pisze, że będzie wysyłał 24.10.

Opublikowano

Przy realizacji zamówienia gram.pl pisze, że będzie wysyłał 24.10.

Ja dopiero swoja bede mial 26.10,to i tak w sumie wysylaja w Polsce wolno. Pamietam,ze przy okazji bf3 to w Polsce ultima wyslal ludzia kopie w Poniedzialek na 4 dni przed premiera w Eu i 1 dzien w Usa

Opublikowano

Gameplay z singla

gametrailers.com/videos/gr8138/medal-of-honor-warfighter-nycc-12--somalia-walkthrough-part-1

gametrailers.com/videos/2c2nyi/medal-of-honor-warfighter-nycc-12--somalia-walkthrough-part-2