Opublikowano 20 października 201212 l Premiera 19 Grudnia http://www.youtube.com/watch?v=5iqjDuZiEF8&feature=g-u-u Edytowane 20 października 201212 l przez zaq123456
Opublikowano 20 października 201212 l Zapowiada sie niezłą kaszana z tej gry. Pełno bzdetnych trailerów i lania wody (jako to ea). Wiecej wiemy o Linking Park niż o samej grze, beta podobno nieudana. Dodatkowo EA nie wysyłała gry do recenzji przed premierą , dopiero po premierze (info z GameTrailers) - oczywiście nie dotyczy to mediów kupionych przez EA . Podejrzana sytuacja, kto odważny kupuje na premierę i może podzieli się z kolegami czy warto
Opublikowano 20 października 201212 l Nie przesadzajmy, choć masz trochę racji singiel pewnie będzie świetny ale o multi nie jestem optymistą choć chciałbym się mylić
Opublikowano 20 października 201212 l Nie przesadzajmy, choć masz trochę racji singiel pewnie będzie świetny ale o multi nie jestem optymistą choć chciałbym się mylić Dowiemy sie za 6 dni.W przypadku PL 5 dni.Ostatnia zajawka mutli ktora byla na ppe,wyglada calkiem ciekawie.Plus Conquest w MoH ma byc jak CQC z bf3 co jest mi na reke bo i tak w bf3 ostatnio tam gram,a mapy troche mi sie juz przejadly w bf3.
Opublikowano 20 października 201212 l szkoda że to wszystko jest z pc puszczane....tam to dość dobrze wyglada ...zobaczymy jak na ps3 to bedzie śmigało....preordera nie odmawiam:)
Opublikowano 21 października 201212 l Widzę że kampania marketingowa ruszyła pełną gębą w Polsce, bo codziennie widzę reklamę MOHa
Opublikowano 21 października 201212 l szkoda że to wszystko jest z pc puszczane....tam to dość dobrze wyglada ...zobaczymy jak na ps3 to bedzie śmigało....preordera nie odmawiam:) Poziom bf3. Na xbox jest pakiet tekstur hd,tak samo bylo z bf3.
Opublikowano 21 października 201212 l Dokladnie, w singlu to wyglada na poziom BF3. BF3 w solowej kampanii wygladal kapitalnie, wiec tutaj tez nastawiam sie na fajerwerki, bo w MoHu mnie glownie singiel interesuje. Zobaczymy, kupie jakos po premierze.
Opublikowano 21 października 201212 l Nie zapominajcie że każdy pre order to wcześniejszy dostęp do bety Battlefield 4
Opublikowano 21 października 201212 l Nie zapominajcie że każdy pre order to wcześniejszy dostęp do bety Battlefield 4 Ekskluzywny dostep nie wczesniejszy.
Opublikowano 21 października 201212 l Nie zapominajcie że każdy pre order to wcześniejszy dostęp do bety Battlefield 4 Ekskluzywny dostep nie wczesniejszy. tydzien po premierze dowiesz sie, ze tydzien wczesniej
Opublikowano 21 października 201212 l Nie zapominajcie że każdy pre order to wcześniejszy dostęp do bety Battlefield 4 Ekskluzywny dostep nie wczesniejszy. tydzien po premierze dowiesz sie, ze tydzien wczesniej Tydzien pozniej ludzie w usa zloza masowy pozew jak w przypadku,usuniecia bf1943 z preordera bf3. I ludzie wygrali Singiel 11 misji w tym 1 tutorial. 4 miejsca sa znane: Statek na ocenie Somalia Yemen Bosnia Multi 8map+2 z dlc. Edytowane 21 października 201212 l przez zaq123456
Opublikowano 22 października 201212 l Zaq, wiem, że ruszają Cie takie rzeczy jak niedotrzymywanie daty premiery w Polsce więc pędzę Cię poinformować, że gierka została już wysłana ;] Na pociechę napiszę, że i tak pewnie nie będę miał tyle czasu, żeby ją porządnie ograć nim dostaniesz swoją kopię ;]
Opublikowano 22 października 201212 l Zaq, wiem, że ruszają Cie takie rzeczy jak niedotrzymywanie daty premiery w Polsce więc pędzę Cię poinformować, że gierka została już wysłana ;] Na pociechę napiszę, że i tak pewnie nie będę miał tyle czasu, żeby ją porządnie ograć nim dostaniesz swoją kopię ;] Domyslilem sie jak zobaczylem kilka osob z PL w rankingu na ps3.56 osob w PL juz ma swoja kopie. na twitchu już grają [; I zaraz bany dostan bo do 5 nad ranem nie wolno streamowac Moh:W. Edytowane 22 października 201212 l przez zaq123456
Opublikowano 22 października 201212 l Właśnie na Eska TV poszła reklama a do mnie nadal to nie przemawia .... Moje zainteresowanie MOH wraz z E3 wzrosło, nawet tym sie jarałem a potem przebimbałem z betą z 10 h i od tamtej pory przestała dla mnie istnieć Zdecydowanie wole dalej męczyć "bogatszą" i bardziej grywalną BF3 Edytowane 22 października 201212 l przez Bushisan
Opublikowano 22 października 201212 l ale już po statystykach widać ze dużo osób gra na świecie....ruskich 650....-więc tam to maja naprawde szybkich kurierów..... na stronce głownej jak sie ma konto w oringu lub się założy to podwójne xp przez 30 min jest do wykorzystania:) ps. powstaja polskie klany typu GROM PL:) bedzie tych gromów troche:)hehehehehe
Opublikowano 22 października 201212 l Multiplayer Gameplay Incorporated feedback directly from the Multiplayer beta, including server stability enhancements, weapon improvements and other minor tweaks to the MP experience. Removed initial delay to Spec Ops Signal Scan charging. Snipers in Recon stance will no longer be visible to enemy RQ7/RQ11 UAVs. Increased the accuracy of server-side aiming prediction. Fixed an issue with “Fall Back” spawning to improve its behavior. Fixed spawn type changing to Buddy Spawn automatically when it is not supposed to. Call in a Blackhawk for the losing team if they are getting dominated in Sector Control. Reszta zmian tu: http://battlelog.medalofhonor.com/mohw/news/view/2832654786849984138/
Opublikowano 23 października 201212 l Wlasnie kurier przyniosl mi limitowana wersje MoH warfighter. Od razu mowie - ostatni raz zamawialem cos w sklepie PPE. Steelbox calkowicie roz.(pipi)any i powyginany, pudelko dodatkowe-plastikowe - polamane. Sprawdzilem plytke, na szczescie nie ma sladu uszkodzen. Zamiast towar jakos zabezpieczyc, to po prostu wlozyli wszystko do niewielkiej koperty babelkowej. W tej firmie kurierskiej to tez jakies kutafony pracuja, bo widac ze cos ciezkiego postawili na kopercie i pogieli cale opakowanie. (pipi) jestem mega wqurwiony !!!!!
Opublikowano 23 października 201212 l Widzę że gra jest świetna skoro od razu po włożeniu płyty czeka na was patch ponad 200 mb z ponad 100 poprawek . Ciekawe co dalej ?. A z innej beczki gra na PC wygląda obłędnie
Opublikowano 23 października 201212 l Myślisz że nexgeny to zmienią nie oszukuj się to wina ludzi którzy tworzą grę a nie konsoli. Singiel to z cut scenkami to jakieś 5,5 godziny na normal, a z gry wylewa się miłość do Wielkiego Narodu który broni nas przed Terroryzmem i jak to powinniśmy być za to wdzięczni Edytowane 23 października 201212 l przez marekjw2523